metoda de contraceptie la 39 ani
Am 39 ani si am 3 copii. nu mai doresc alta sarcina si va cer sfaturi in legatura cu contraceptie, in cazul in care am probleme cu ficatul si nu pot lua medicamente. de altfel problemele de sanatate si hepatita cronica, a fost cauzat de "Helycobacter pylori". dupa un tratament naturist s-au mai remediat problemele mele, dar cu ficatul trebuie sa am mare grija. de aceea folosesc tratamente naturiste pe baza de plante. va rog lamuritima, ce metoda contraceptiva pot folosii, dat situatia mea. m-am gandit la STERILET, dar adevarul este ca nu stiu nimic nici despre sterilet si nici despre alte conceptionale, deoarece niciodata nu am folosit nimic. singurul mod la care am recurs a fost "Pelicula contraceptiva" sau intreruperea actului. Orice informatie este binevenita. va multumesc anticipat.
3 comentarii
medicul meu ginecolog mi-a zis ca anticonceptionalele dupa varsta de 35 de ani nu mai sunt indicate!!despre sterilet nu stiu prea multe dar prezervativul este la indemana si nu dauneaza in nici un fel!!sau...exista posibilitatea de legare a trompelor...
dana...nu am auzit ca steriletul sa aiba contraindicatii dupa 39 de ani.Eu am avut sterilet si m-am inteles tare bine cu el!N-aveam niciun stres si nu m-a deranjat delok!Stiu ca exista femei, insa, la care organismul nu suporta steriletul.
morena...As dorii sa-mi dai mai multe detalii si informatii daca se poate despre sterilet sau steriletul pe care l-ai folosit. It-i multumesc si daca vrei im-i poti da relatii -*. Pa si asteopt...
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 41anticonceptionale
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 5H pilory si cm virus pot determina prurit?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3Helicobacter pylori - tratament 2 anmtibiotice si pansamentul gastric
- 3Helicobacter pylori
- 5Gastrita, dureri stern, helicobacter
- 5anticonceptionale de ocazie?
- 4Heliobacterul se obisnuieste cu produsele folosite?
- 4Antigen Helicobacter pylori Index. 10, 50
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 1Tratament naturist pentru Helicobacter pilory
- 0Tratament pentru: Helicobacter pilory: balonare, gaze intestinale, colon iritabil?
- 0informatii contraceptive Milligest
- 1Tratament Helicobacter
- 2Helicobacter pylori elisa
Mai multe informații despre: contraceptia helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: