Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
daca dupa pauza de 7 zile am luat alte anticonceptionale, le-am schimbat.. sunt protejata din prima zi ?
7 comentarii
Ce contraceptive ai inlocuit si cu ce ?
Am avut contact anal neptotejat cu prietenul meu, si dupa 4 zile i-au aparut nniste iritatii rosii pe varful penisului si pielea a inceput sa i se inrosesca si sa se umfle putin, are niste usturimi dupa ce urineaza.Precizez ca penisul este f sensibil la atingere, il doare.Eu am o usoara mancarime in exteriorul zonelor genitale.Ce as facem?
logest cu diane 35
imi raspundeti va rog? :-s
imi raspundeti va rog? :-s
@crissssssss: Da, esti protejata din prima zi.
@gheorghe82: S-a iritat si infectat facand sex anal.in cazul intretineri unor astfel de contacte sexuale exista niste reguli si igiena este stricta, altfel pericolul aparitiei unor infectii este mare.cumpara-i Ciprolen 500mg [ 1 cp dimineata si unul seara timp de 10 zile ], Nidoflor crema cu care se va unge zilnic dupa ce se spala cu sapun antimicrobian Protex.chilot curat zilnic, din bumbac.
as vrea sa iau anticonceptionale, dar mie frica sa ma ingras.daca ma duc la un ginecolog si daca imi prescrie el at este posibil sa nu ma ingras de la ele? o prietena a luat anticonceptionale fara sa i le prescrie un medic si sa ingrasat destul de mult...este posibil ca sa nu fi protejata daca iei fara sa iti prescrie un medic? va rog daca puteti sa imi raspundeti.va multumesc.
@Andrea16: Vei fi protejata oricum daca incepi sa iei contraceptive, cu sau fara acordul medicului.dar ar trebui, totusi, sa vorbesti cu un medic de la un cabinet de planning familial [ gasesti un astfel de cabinet in mod sigur in cadrul maternitatii ].contraceptivele retin putin apa si cresc apetitul.daca vei manca mai mult ca inainte de pilule, te vei ingrasa putin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 2sunt anticonceptionale care iti regleaza menstruatia ca sa o ai la o data fixa?
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 4Intarzierea ciclului dupa ac..
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 6anticonceptionale in alta tara, in Anglia
- 2sarcina la menopauza
- 4anticonceptionale.. am procedat corect?
- 4Logest
- 17pilula contraceptiva
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 1nu stiu daca pot incepe anticonceptionale fara pastila cu nr 1
- 3anticonceptionale luate la ore diferite = sarcina?
- 8Simptome ciudate
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: