contraceptia dupa varsta de 37 ani

am luat 12 ani anticonceptionale, iar de un an nu le mai suport.am facut o intrerupere de sarcina si nu vreu sa mai trec prin asa ceva.sterilet nu pot sa imi pun pentru ca am uterul deformat, ce metoda contraceptiva pot sa folosesc?multumesc.
2 comentarii

pai.intradevar.dupa 12 ani d anticonceptionale.e cam greu sa nu ramai insarcinata.si copilul poate avea probleme.anticonceptionalele nu se aiu p per lungi!
Cum poti sa previ.daca ai un ciclu regulat.poti sa-ti calculezi perioada fertila si sa t abtii in zilele aclea d la raporturi sexuale chiar daca barbatul foloseste prezervativ
Cum poti sa previ.daca ai un ciclu regulat.poti sa-ti calculezi perioada fertila si sa t abtii in zilele aclea d la raporturi sexuale chiar daca barbatul foloseste prezervativ

la asta ma gandeam si eu narcisa ce metoda contraceptiva ar fi cea mai buna, in afara de anticonceptionale, prezervativ, sterilet...iar cu perioada fertila ii un risc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2contraceptie
- 4Contraceptie.. logest
- 2cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?
- 4contraceptie
- 4vreau sa folosesc o metoda contraceptiva eficienta
- 5problema neobisnuita cu anticonceptionalele
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 2contraceptive:efecte secundare
- 6Urgent si un raspun cat se poate de adevarat: Cat de bune si eficiente sunt ovulele Contracept M?
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 2Contraceptia in cazul hepatitei
- 3adolescenta, contraceptie, sfat
- 2contraceptia dupa 35 ani
- 5metode contraceptive pentru prima data
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: