Contraceptie de urgenta - postinor

28-08-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
In cazul esuarii unei metode contraceptive si administratrea de Postinor2 dupa aceasta scurgerile menstruale au survenit la aproximtiv 14 zile(la jumatatea intervalului menstrual).
Cum se modifica ceasul biologic al femeii?
Este posibil sa ramaina insarcinata la in acest moment? Mentionez ca este in a 3-ia zi de ciclu.
4 comentarii
0
28-08-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
La unele femei administrarea contraceptivelor de urgenta poate produce modificari in ritmicitatea aparitiei ciclurilor deoarece concentratia hormonilor din tablete este diferita de cea cu care organismul este obisnuit in acel moment al ciclului (stiut fiind faptul ca estrogenii si progesteronul, principalii hormoni feminini, variaza in concentratie in functie de fazele ciclului).
Daca prietena ta a avut un contact sexual in a treia zi a aciclului probabilitatea de a ramane insarcinata este foarte mica.
0
22-04-2007, ora 00:00
@nn@
Nu este medic/terapeut
@nn@
am luat postinor.. o singura data.. si menstruatia a aparut mai devreme.. mai are efect la a doua administrare daca aceasta se face imediat dupa ce s'a terminat aceasta menstruatia ?
0
26-04-2007, ora 00:00
@nn@
Nu este medic/terapeut
@nn@
ce e de facut sa primesc un raspuns mai repede ? presupun ca gradul stresului meu e destul de evident, nu vreau sa ma scuz cu asta, stiu ce am facut rau, si vreau sa ma pregatesc doar de consecinte dar inainte de asta ar trebui sa le cunosc
0
26-04-2007, ora 00:00
@nn@
Nu este medic/terapeut
@nn@
P.S. : va multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul