Contraceptie de urgenta - postinor
In cazul esuarii unei metode contraceptive si administratrea de Postinor2 dupa aceasta scurgerile menstruale au survenit la aproximtiv 14 zile(la jumatatea intervalului menstrual).
Cum se modifica ceasul biologic al femeii?
Este posibil sa ramaina insarcinata la in acest moment? Mentionez ca este in a 3-ia zi de ciclu.
Cum se modifica ceasul biologic al femeii?
Este posibil sa ramaina insarcinata la in acest moment? Mentionez ca este in a 3-ia zi de ciclu.
4 comentarii
La unele femei administrarea contraceptivelor de urgenta poate produce modificari in ritmicitatea aparitiei ciclurilor deoarece concentratia hormonilor din tablete este diferita de cea cu care organismul este obisnuit in acel moment al ciclului (stiut fiind faptul ca estrogenii si progesteronul, principalii hormoni feminini, variaza in concentratie in functie de fazele ciclului).
Daca prietena ta a avut un contact sexual in a treia zi a aciclului probabilitatea de a ramane insarcinata este foarte mica.
Daca prietena ta a avut un contact sexual in a treia zi a aciclului probabilitatea de a ramane insarcinata este foarte mica.
am luat postinor.. o singura data.. si menstruatia a aparut mai devreme.. mai are efect la a doua administrare daca aceasta se face imediat dupa ce s'a terminat aceasta menstruatia ?
ce e de facut sa primesc un raspuns mai repede ? presupun ca gradul stresului meu e destul de evident, nu vreau sa ma scuz cu asta, stiu ce am facut rau, si vreau sa ma pregatesc doar de consecinte dar inainte de asta ar trebui sa le cunosc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nelamurire postinor:((
- 2a fost ok ceea ce am facut? postinor 2!
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 3si sangerare si menstruatie?
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 1POSTINOR 2
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 3Sa iau postinor 2?
- 0postinor
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: