postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
este adevarat ca daca iei postinor de 2 ori in aceiasi luna...a doua oara nu isi face efectul? help..:((
5 comentarii
Efectul anticonceptional este foarte nesigur a doua oara, dar efectele adverse sunt mai probabile decat prima oara.
Postinor NU reprezinta un plan contraceptiv, ci e o solutie de urgenta, adica exceptionala.
Postinor NU reprezinta un plan contraceptiv, ci e o solutie de urgenta, adica exceptionala.
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am avut contact sexual a treia zi dupa incetarea ciclului menstrual, cu prezervativ dar la iesire a cazut si am simtit un lichid in zona...am facut dus repede iar dupa 40 de ore am luat postinor. mentionez ca a doua zi dupa contact am sesizat un lichid maroniu-roscat, putin, pe chilot. va rog sa imi raspundeti daca e posibil sa raman insarcinata.
Daca ati luat ambele tablete de Postinor in limita intervalului de 72 de ore, nu exista acest risc.
Am ramas insarcinata desi am luat postinol-2, a-si dori sa stiu ce efect are asupra fatului...doctorul meu a spus ca nu are nici un efect nedorit
Pe data de 2 iunie am avut ultimul ciclu care a tinut pana pe 9 iunie. Pe data de 24 am avut relatii sexuale cu sotul meu neprotejate. A doua zi, dis-de-dimineata, am luat Postinor 2, am urmat prospectul intocmai, dar inca nu mi-a venit ciclul. De obicei imi vine la 24-25 de zile, dar au trecut deja 28 de zile si sunt foarte speriata. Este posibil sa fi ramas gravida iar medicamentul sa nu-si fi facut efectul? Sa fiu oare printre cele 15% la care medicamentul sa nu-si faca efectul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 5am uitat sa iau pilula. Astept raspuns, va rog.
- 4sangerare postinor...necesara?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 3ce s-a intamplat?
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 3postinor dupa aproape 70 ore... + sangerari prelungite
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4mai exista risc de sarcina?
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 5nume pilula de a doua zi...
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 4Reactie adversa - Postinor 2
- 9Sex neprotejat.. trebuie sa-mi fac griji?
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: