cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?
stiu multe persoane care folosesc pelicule contraceptive si sunt foarte eficiente.eu am 18ani si am o relatie de 2ani cu un baiat.de un an si jumatate folosim prezervativul si eu as vrea sa incep sa folosesc aceste pelicule, dar nu am gasit prea multe informatii despre folosirea si eficienta lor.tot ce stiu este ce am auzit de la persoanele care le folosesc, dar as avea nevoie de o parere avizata.
eu si prietenul meu avem toate analizele bune, asa ca riscul transmiterii unei bolii este aproape nul, tinand cont de faptul ca nici unul din noi nu intretine relatii sexuale in afara relatiei.
va multumesc
eu si prietenul meu avem toate analizele bune, asa ca riscul transmiterii unei bolii este aproape nul, tinand cont de faptul ca nici unul din noi nu intretine relatii sexuale in afara relatiei.
va multumesc
2 comentarii
eficienta foitelor contraceptive este aproximativ 65% deci mult mai scazuta decit a prezervativului. De ce nu te gindesti, mai bine, la contraceptive orale?
eu folosesc numai pelicula contraceptiva mai bine de 13 ani, si pot spune ca din punctul meu de vedere sunt eficiente, daca folosesti cum trebuie. ceea ce stiu eu despre cum se folosesc, stiu de la farmacista de la care am cumparat prima data, dupa aceea mereu am tinut cont de instructiunile date de ea. dupa ce introduci bine filmul facut gilma, asteapta cca. 20-30 minute sa se aseze, numai dupa aceea incepeti actul sexual. In cazul meu, nu am avut probleme si am 39 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie.. logest
- 2metode de contraceptie
- 4recomandari pt o contraceptie cat mai sigura..
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 2contraceptive:efecte secundare
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 3ce alte metode de contraceptie mai sunt disponibile?
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 5foite chinezesti
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 4Conceptia si apa termala
- 5anticonceptionale de ocazie?
- 3Contraceptie
- 2Metoda contraceptiva buna?
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: