intrerupere contraceptivelor

se intampla ceva daca intrerup contraceptivele si mai am de luat inca 8? are vreo legatura cand am avut ultima relatie sexuala?
3 comentarii

Se întâmplă o bramburire endocrină care, de obicei, se reflectă în bramburirea ciclului. Luaţi folia până la ultima pilulă, apoi întrerupeţi.

Buna ziua!
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cat de eficiente sunt peliculele contraceptive?
- 6postinor...cu intarziere
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 41anticonceptionale
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 4contraceptia - cat de sigura este?
- 2foite contraceptive chinezesti
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 3Contraceptie pentru prima experienta sexuala
- 2metoda contraceptie de urgenta
- 40Contraceptia un pacat ?
- 2Metode de contraceptie
- 1metode de contraceptie
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: