intrerupere contraceptivelor
se intampla ceva daca intrerup contraceptivele si mai am de luat inca 8? are vreo legatura cand am avut ultima relatie sexuala?
3 comentarii
Se întâmplă o bramburire endocrină care, de obicei, se reflectă în bramburirea ciclului. Luaţi folia până la ultima pilulă, apoi întrerupeţi.
Buna ziua!
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
De 3 ani iau contraceptive, iar acum vreo 5 zile am terminat de luat niste paracetamol( am luat vreo 4-5 zile cate 2 /zi)...dupa vreo 4 zile, adik ieri mi-a venit un fel de ciclu...pt ca e cantitate mica...in conditiile in care eu am continuat impreuna cu paracetamolul sa iau si pastilutele. Ar putea sa fie vreo problema sau e posibil sa fie vba de efectul paracetamolului care stiu ca reduce efectul contraceptiv si din aceasta cauza...sa se fi aparut treaba respectiva, azi ar fi a 21 pastiluta, deci pe marti ar trebui sa-mi vina din nou?
Astept raspuns
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2metode de contraceptie
- 2Contraceptive - menstruatie prelungita
- 6postinor...cu intarziere
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 4ce contraceptiv sa iau daca sunt predispusa la varice?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 2metoda contraceptiva...
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 24In cazul unui endometru subtire este recomandat tratament contraceptiv?
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3metoda de contraceptie la 39 ani
- 10epilepsia si contraceptia-doresc un raspuns de la un medic
- 7sindromul raynaud si nu am voie anticonceptionale
- 1Despre contraceptie un pic urgent
- 4si ce altceva pot sa folosesc ca si contraceptiv?
- 4Contracepţie
- 7contraceptie raspuns urgent
- 2Ce pot folosi ca metoda de contracepție?
Mai multe informații despre: contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: