Contaceptie.. Karissa sau Yasmine?
care dintre anticonceptionalele karisa sau yasmin sunt mai bune?
3 comentarii
1. In timpul sarcinii, nici unul dintre ele
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
2. Anticonceptionalele nu se clasifica in "bune" si "mai putin bune", ci in "potrivite" si "mai putin potrivite" unui caz anume. Pentru a sti care anticonceptional este mai potrivit in cazul dv, adresati-va unui cabinet de planificare familiala.
Buna seara ! Am luat anticonceptionale triquilar aproape 2 ani. De o luna si jumatate le-am intrerupt. Mi-as dori sa raman insarcinata si intrebarea mea este daca trebuie facuta vreo pauza anume sau nu are vreo legatura faptul ca am luat anticonceptionale cu sarcina. Daca exista vreo legatura, atunci care e perioada de asteptare? Va multumesc.
eu am auzit ca medicii recomanda sa faceti o pauza de 6 luni intre anticonceptionale si sarcina; asa ar fi mai sigur ptr copil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 3Care este diferenta dintre Yasmin si Diane 35?
- 2eficienta anticonceptionalele yasmine
- 2acnee si karissa
- 31Daca vreau sa schimb anticonceptionalele, trebuie sa fac pauza?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 5Yasmine, sex neprotejat... sunt insarcinata?
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 5este normal dupa ce am renuntat la Yasmine sa am o secretie maronie?
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 3Sangerare cu Yasmin
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 8Anticonceptionale yasmin
- 1Sunt in panica!!!
- 2Nu-mi trece menstruatia schimbat anticonceptionale
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile