2 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
sunt noua pe forum.si as dori daca se poate sa ma ajutati sa gasesc raspuns la intrebarile mele.
incepand din semptembrie am luat timp de o luna anticonceptionale, in octombrie am avut ciclu dar am renuntat la anticonceptionale(karissa) deoarece nu imi faceau bine.in luna noiembrie nu am avut ciclu iar in decembrie am luat orgametril k sa imi induc menstruatia si am inceput sa iau un alt tip de anticonceptionale.acum in ianuarie mi-a venit ciclu, kre a durat 4 zile.
se poate sa fiu gravida, contact neprotejat am facut doar in per in kre am luat anticonceptionale, dar acum am observat k, colul ii modificat(dilatat si m-ai moale).am facut si 2 teste de sarcina, ambele au fost neg.se poate totusi sa fie vb de sarcina?
incepand din semptembrie am luat timp de o luna anticonceptionale, in octombrie am avut ciclu dar am renuntat la anticonceptionale(karissa) deoarece nu imi faceau bine.in luna noiembrie nu am avut ciclu iar in decembrie am luat orgametril k sa imi induc menstruatia si am inceput sa iau un alt tip de anticonceptionale.acum in ianuarie mi-a venit ciclu, kre a durat 4 zile.
se poate sa fiu gravida, contact neprotejat am facut doar in per in kre am luat anticonceptionale, dar acum am observat k, colul ii modificat(dilatat si m-ai moale).am facut si 2 teste de sarcina, ambele au fost neg.se poate totusi sa fie vb de sarcina?
3 comentarii
va rog daca se poate sa imi raspunda un medic.multumesc
Din moment ce nu ati avut contacte neprotejate, iar testele au iesit negative, nu aveti motive sa va faceti probleme. Exceptie ar fi daca nu ati tinut cont de regula de 7 zile, potrivit careia in primele 7 zile de reluare a anticonceptionalelor nu sunteti sub protectie.
am respectat regula de 7 zile, deci nu trb sa imi fac griji.
Multumesc pentru ajutor
Multumesc pentru ajutor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 12karissa - nu am luat-o din prima zi de menstruatie
- 2teste de sarcina
- 3La cat timp se depisteaza sarcina?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 24Intarziere menstruatie-tratament Duphaston
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4e posibil testul sa arate pozitiv din alte cauze?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 3Postinor 2, test negativ
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 1Se poate sa fiu insarcinata? Am nevoie De sfatul unui medic va rog!
- 1O linie de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina karissa
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: