Anticonceptionale yasmin
buna ziua, as dori daca se poate sa mi se raspunda la intrebare :), daca am inceput sa iau anticonceptionale de 3 luni iar luna august fiind a 4-a luna, in primele 3 luni am luat logest iar acum am inceput sa folosesc yasmin. trebuia sa incep blisterul joia cum am si facut, dar joia am luat pastila pe care trebuia sa o iau lunea, vinerea am luat pastila de mrti iar sambata mi am dat seama ca am gresit si am luat pastila care trebuia ) de sambata). Este vreo problema daca am incurcat pastilele intre zile? stiu ca fiecare comprimat are aceiasi cantitate de hormoni si ma gandesc ca nu ar trebui sa fie probleme. Multumesc si astept un raspuns cat mai repede cu ce ar trebi sa fac. O zi frumoasa!!
8 comentarii
Intr-adevăr, nu sunt probleme.
Marcarea zilelor este făcută de producător cu intenţia de a vă ajuta în cazul în care nu mai ştiţi dacă aţi luat sau nu pilula într-o anumită zi (pare incredibil, dar e o situaţie mai frecventă decât pare la prima vedere).
În cazul dv, ignoraţi marcajul.
Marcarea zilelor este făcută de producător cu intenţia de a vă ajuta în cazul în care nu mai ştiţi dacă aţi luat sau nu pilula într-o anumită zi (pare incredibil, dar e o situaţie mai frecventă decât pare la prima vedere).
În cazul dv, ignoraţi marcajul.
Multumesc frumos. O seara frumoasa si linistita in continuare
Buna ziua! Am terminat folia de yasmin si as dori sa trec pe mercilon. Dupa cate zile de la terminarea yasminului pot trece la mercilon? Multumesc.
Ps. Iau de 7 ani yasmin si din cauza ca a inceput sa-mi fie foarte rau de la ele am luat decizia(de capul meu) sa trec la mercilon.
Ps. Iau de 7 ani yasmin si din cauza ca a inceput sa-mi fie foarte rau de la ele am luat decizia(de capul meu) sa trec la mercilon.
buna ziua as avea si eu o intrebare:tocmai mi-am inceput viata sexuala si as vrea sa incep sa iau yasmin, prima zi de menstruatie ar trebui sa fie la sfarsitul lunii pe 28-29 as putea sa incep sa iau pilulele intr-una din zilele astea?urgent
Buna seara, am si eu nevoie de raspunsul dvs va rog.am suferit un accident de masina si doctorul mi-a spus sa intrerup anticonceptionalele(yasmin)pentru ca trebuia sa intram in tratament.problema este ca apucasem sa incep folia inainte cu cateva ore inainte de accident iar dupa nu am mai luat nici una.credeti ca mi-ar putea afecta menstruatie?dupa calculele mele daca continuam pastilele trebuia sa-mi vina acum 1 zi.ce as putea face?va multumesc!
Buna ziua am si eu o intrebare am inceput sa iau anticonceptionale DESORELE in prima zi a menstruatiei si dupa 3 pastile mi sa oprit menstyruatia de tot.Ce trebuie sa fac sa le intrerup sau sa coontinu sa le iau.
va rog mult de tot, am o intrebare, i.au yasmine de 3 luni si acum a 4 a luna am hotarat sa fac o pauza sa nu le i.au in exces.. trebuia sa imi vina menstruatia de 2 zile si nimik..nici simtome nimik..incept sa ma sperii..mi.am facut un test de sarcina si e negativ..ce se intampla de nu imi vine?..va rog din suflet saspundeti..sunt ffff speriata..:(.. va roga imi r
Buna.Cristina menstruatia o sa-ti apara pe parcurs de 7 zile, nu te speria.La mine fix aceea mi sa intimplat si mia venit tocmai in a 5-6 zi nu tin minte exact...Nu te speria totul va fi bine...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 3yasmin si modul de administrare
- 9ajutor!!!!! imi inarzie ciclul pe anticonceptionale
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 4marvelon 28.. cate zile trebuie sa iau ca sa ma protejez?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 3anticonceptionale yasmin - mai devreme sau mai tarziu fata de ora stabilita
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 3ora la care trebuie sa iau pastila
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 0Am inceput gresit utilizarea anticonceptionalelor Yaz
- 3Protectie milligest dupa desorelle
- 0Schimbare anticonceptionale
- 0Pastila pierduta si trecerea de la un contraceptiv la altul
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: