Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 49 50 Înainte ›
0
13-01-2010, ora 11:31
drogo
Nu este medic/terapeut
drogo
*prafu
0
13-01-2010, ora 13:30
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
Salut la toata lumea! nu stiu daca mai este activitate pe forumul asta dar acum l-am descoperit. Vreau sa vb putin din postura de consumator de "cocaina legala" dar si de alte chestii ilegale. Toata viata am fost genul de om care am incercat de toata si am avut si inca am vicii foarte multe si diverse. Cand spun multe ma refer la orice de la cafea, tutun, energizante, jocuri de noroc, fan al violentei (batai dese), fan al curvelor, iarba, alcool, etc. Nu spun toate astea ca sa ma dau smecher, nu sunt mandru dar le-am facut. Asa, acum ca sa nu deviez off-topic sa incep cu prafurile legale. Eu sunt fan alcool in primul rand. Am fumat mult ilegal dar legal decat de cateva ori pt ca nu-mi plac. Sunt proaste incepand de la miros, gust si mai ales senzatiile. Eram impotriva prafurilor pt ca mi se parea penibil sa trag sare de baie. Si totusi, "multumita" anturajului am incercat. Prima data special gold si apoi toate:magic, dark, charge, snow, etc. Prima data am tras si am mers intr-un club si a fost foarte tare. Am dansat, baut, etc. A doua zi am fost distrus psihic, fizic nu aveam nimic. Dupa aia am inceput sa trag cu cativa prieteni (baieti/fete). Era foarte tare pt ca vb mult, radeam, ascultam muz o noapte intreaga. Dar am inceput sa ma simt psihic foarte naspa. Aveam impresia ca n-am prieteni buni, o iubita, nu-mi gasesc locul in societate, etc, dar nu credeam ca din cauza prafurilor. Asa ca am inceput sa trag si sg destul de des. Uitasem cam orice alta placere sau viciu doar ca sa am bani. Noptile de poker au disparut pt ca era un risc sa pierd bani si sa n-am de special. Dar in linii mari era foarte bn si nu vroiam sa ma las chiar daca stiam ca nu e bn. Foarte recent am decis sa ma las pt ca eram tot mai praf psihic, nu dormea cate 4-5 zile, blocaj renal si alte alea. Nu vreau sa conving pe nimeni sa se lase si sincer, va apreciez pe cei care dau sfaturi (Jackie, etc) dar nu sunt bune. Adica sa puna cineva pe o foaie plusurile si minusurile si se va convinge ca nu sunt bune prafurile. Niciodata. Minusurile sunt foarte mici in comparatie cu plusurile excluzand sanatatea pe care toti care trag o evita.
E foarte tare sa tragi si poate chiar indicat cate o data pt ca te simti bn, te rupi de realitate, de probleme, etc. Dar problema e ca la un moment dat ajungi sa nu-ti mai placa realitatea si sa te pierzi in lumea aia falsa indusa de prafuri. Si naspa e ca provoaca dependenta chiar daca multi spun ca nu e asa. Nu e ca la tigari normale sa simti ca innebunesti daca nu fumezi. Iti da dependenta ca vrei sa te simti iar psihic bn nu fizic. Nu vrei sa dansezi sau cv si ai nevoie de praf, ai nevoie ca sa simti ca viata e frumoasa. Si faza cu sanatatea nu e asa imp. Parerea mea e ca avem o viata si sa facem ce ne place, dar atat timp cat ne place si nu devine o nevoie. Primele dati ma gandeam ca as putea face orice sub influenta prafului (cursuri, referate, sex, etc) si ma bucura. Numai ca la un moment dat numai asa puteam sa le fac. Si ajungi sa te alienezi si sa nu te mai inteleaga nimeni cu exceptia celor care au tras. Vreti senzatii tari: faceti sex ca e cea mai tare senzatie posibila, beti sau chiar fumati o iarba ilegala buna. Praf doar foarte rar. E bn sa mai tragi la un interval lung pt ca e o senzatie deosebita. Imi cer scuze ca am postat asa mult dar simteam nevoia sa zic si eu cv. Si vreau sa le multumesc celor care au spus ca sevrajul psihic e cel mai naspa. Si eu treceam prin el si nu stiam ca e din cauza asta si chiar imi faceam griji ca am o problema.
In incheiere vreau sa va spun sa va traiti viata intens dar doar cand e ocazia. Faceti orice va place (inclusiv trageti praf) dar cand e momentul, nu ca sa va aflati in treaba sau sa va dati smecheri. Nu e vba ca va distrugeti sanatatea sau viata, dar practic nu o mai traiti deloc chiar daca aveti impresia ca fiecare linie te faca sa traiesti mai mult!
0
13-01-2010, ora 14:14
WuTangFamily
Nu este medic/terapeut
WuTangFamily
Nu contesta nimeni !! Metamfetaminele cele ilegale sunt fff tari!!! in SUA e big problem cu ele !!! si cum zice si cel de mai sus...cand iti iei sare de baie in nas feelingul mephedronei iti rupe capu!!! e prea tare simtit ca esti GOD..asta primele incercari..dar dupa e nasol rau de tot!!! cum am zis si eu...o tragi cand e cazul...o nunta :)) ceva big time un mega party da.ptr ca stii a doua zi cum sa combati starile naspa si dependenta psihica! 1 de 2 ori pe an merge linistit..ce sa mai zic.! succes celor ce inca sunt..odihneasca-se in pace ptr cei c are nu mai sunt...si ptr aia care o sa fie aveti grija ca va jucati cu voi insiva!!! experimentati, analizati si dati un verdict! cine mai are nevoie de ajutor pe tema asta...hit me:)
0
13-01-2010, ora 16:49
pavele
Nu este medic/terapeut
pavele
Magic de neamt!...de unde esti? rasp pls
0
13-01-2010, ora 20:34
auroramara
Nu este medic/terapeut
auroramara
buan, nu am mai fost pusa niciodata intro asemenea dilema, sa incep cu inceputul si poate exista cineva pe aici care ma poate sftui pt ca sincer nu stiu ce sa mai fac.Mam casatorit de 5 luni cu un baiat pe care credeam ca il cunosc, eram impreuna de 4 ani si ne intelegeam bine, insa el avea o groaza de timp liber si bani sa poata sa faca ce vrea, eu fiind la munca sau la faculate, atunci cand ne vedeam pareau toate in ordine, insa timpul a trecut si neam casatorit am inceput sa locuim impreuna si el a devenit din ce in ce mai agitat pana cand de la craciun incoace a inceput sa fie mereu treaz la ora4 dimineata cand eu ma intorceam acasa, ft agitat si cu un mare chef de vorba.apoi intro seara mi se parea chiar suparat ca eu nu am plecat la munca...mi sa parut ft ciudat si el a inceput sasi frece palmele si sami spuna ca a auzit ca de la minunatul spiceshop au o sare de baie minunata care te relaxeaza si care te scapa de raceala.eu nu am avut dea face cu asa ceva...experienta 0 in domeniu droguri, si imi arata pe net pagina lor, si ii spun ca mi se pare o tampenie ca eu nu vreau asa ceva si sa se potoleasca, a inceput sa se poarte de parca a turbat instantaneu isi ia telefonul si iese din casa, de atunci viata mea sa transformat intrun cosmar, si luat un plic care se numea crash sau ceva de genul si a inceput am incercat sal opresc si nu am putut a sarit la mine si a inceput sa ma ameninte, nu stiu ce sa mai fac lam amenintat cal parasesc si parea ca sa potolit am incercat sa discut cu el mia spus ca a vrut sa incerce odata si atat ca nu mai face, insa ma minte si lam prins facand iar nu stiu cum sa fac la cine sa apelez ca sal fac sa se lase.ideea e ca spune ca el nu e dependent ca nu se drogheza pt ca sunt legale si ca nul afecteaza cu nimik, si ma ameninta ca daca spun cuiva pot sami iau adio de la viata...si felul in care o spune ma face sal cred.mie ft frica de el nul mai recunosc????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!as vrea un sfat daca puteti sami dati va rogce este acest praf?ce contine?
pe plic scrie numai prostii
0
13-01-2010, ora 20:49
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
Ingredientul activ din praf se numeste MEPHEDRONE si este un designer drug adica un drog menit sa ocoleasca legea (mephedrone nu este o substanta interzisa) si sa imite efectele unui drog. Acesta imita efectele MDMA-ului, ingredientul activ in extasy. Pentru ca problema sa se rezolve ar trebui mai intai sa ii arati acest forum. Aici ar vedea ca si alti oameni sunt dependenti deci provoaca dependenta(asta in cazul in care se crede pe sine si nu ti-a zis ca nu provoaca dependenta doar ca sa te pacaleasca). Fa-l sa cerceteze care sunt efectele. Singura solutie pare a fi izolarea, insa fara cooperarea lui ar fi foarte greu. Cauta pe google MEPHEDRONE si o sa stii mai multe despre aceasta substanta. S-ar putea sa nu fie indeajuns incat sa il ajuti. Dar s-ar putea sa fie. Succes.
0
13-01-2010, ora 21:29
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
da azi au decedat 5 in bucuresti si inca catziva prin iasi .. special gold si majic.. , eu m-am jurat azi ca nu mai bag, si tu pavele. te stiu esti un pusti de prin darmanesti vai de coaja ta lasa'te man d'astea ca nu apuci 20 de ani, stiu oameni care mai sunt in viata dupa 10 ani de dava. astia mor dupa 5-6 luni de tras special si magic
0
13-01-2010, ora 21:50
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
"Pentru ca problema sa se rezolve ar trebui mai intai sa ii arati acest forum"

Omu o ameninta ca daca " da din casa afara problema " sa-si ia adio de la viata si tu o inviti pe fata sa-i arate omului cum il barfea aici pe forum si incerca sa-i faca rost de leac, daca mai e si dupa o zi 2.. dupa consum cred ca o sa iasa cu multzi beeeeeeeeeeeeeeep. gen :))

sfaturi mai dau unii domne :))
0
13-01-2010, ora 22:54
nomatter
Nu este medic/terapeut
nomatter
nu ma refeream la commentul ei ci la cele ale oamenilor speriati de faptul ca au devenit dependenti. am vrut sa zic ca un forum de acest gen i-ar arata omului ca tampenia asta provoaca intr-adevar dependenta.
0
13-01-2010, ora 23:44
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
Nu e chiar asa usor sa te lasi cum spun unii pe aici. Intr-adevar nu provoaca dependenta prea mare fizica. Insa a doua zi cand te simti atat de deprimat incat iti vine sa iti tragi un glont in cap ai face orice sa te simti iar ca atunci cand ai tras. Este o prostie sa spui ca prafurile nu provoaca dependenta ca sunt legale. Tigarile si cafeaua sunt cel mai bun exemplu. Pana si Coca-Cola creaza in mica masura daca consumi non-stop si uiti gustul apei. Ar putea sa scrie la ingrediente si sclipici de zane sau aripi de fluturas tot e imposibil sa-ti dai seama ca provoaca dependenta. Problema cea mai mare e ca lumea nu crede ca e dependenta pt ca nu are efecte negative pe moment. Adica poti sa tragi N plicuri ca nu vomiti, nu te doare capul, etc. Si totusi ai face orice sa simti starea aia. Alta prostie e sa judeci oamenii astia. Nu sunt slabi cei care devin dependenti. Dar de la prea multa sare trasa de curiozitate sau din cauza anturajului nu mai ai de ales. Si faptul ca cineva citeste aici sau este sfatuit nu are nici un efect. Pana nu se loveste de realitate nu are nici o sansa.
Sincer nu stiu cum ar putea cineva atat de dependent sa se lase. Poate doar ajutor specializat. Si poate asa vor face si autoritatile cv ca sa le interzica. Si aici vb din pozitie de consumator regulat. Ar fi mult mai usor sa ma las daca s-ar interzice, asa sunt constient ca pot face oricand rost la un pret relativ acceptabil.
Nu vreau sa par ipocrit. Mi-am dat seama de efectele neg si vreau sa ma las insa nu de tot pt ca atunci cand duci o viata grea (bani, facultate, slujba, prieteni, iubire, etc) ai nevoie de asa cv ca sa te impace cu universul. Si cu toate astea nu recomand nici experimentarea. E de ajuns o sg data ca sa te indragostesti chiar daca ai impresia ca esti o fire puternica
0
14-01-2010, ora 00:37
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
aici ori suntem la emisiunea Y love this sheet, ori sunteti chiori ? SE MOARE F RPD DE LA smenu asta de praff dovada au murit in anglia.. la scurt timp s-au interzis

acum au murit si la noi, apar la stiri, SPECIAL GOLD ! MAGIC
... clar nu.. dale'n pwla mea... ori le lashi, ori daca vrei neaparat sa te sinucizi.. iao cu ceva.. cu mai de lunga durata.. sa nu te prajesti in 6 luni cati altzii in 60 de ani
0
14-01-2010, ora 00:51
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
Ba magic.nu vb degeaba. Eu stiu ca imi fac rau si totusi le bag. Clar tre sa le mai raresc da nu vreau sa ma las. Sunt toxice, de acord. Dar daca manaci in fiecare zi de la mcdonalds, kfc, etc / daca mergi in club bei whisky sau vodca cu energizant si fumezi N pachete de kent tot mori mai repede decat ai preconizat. Viteza la volan ucide si totusi se produc masini cu sute de cai putere. Nu tre sa privesti asa transant problema asta. Faza e ca sunt daunatoare dar fiecare face ce vrea. Oricum absolut oricine are viciul sau, diferenta e ca este mai mult sau mai putin acceptat de societate. Cel mai imp e sa fii constient de efectele neg pe care le are praful asta. Dupa asta esti liber sa faci ce vrei si nu tre sa fii judecat. Cu exceptia parintilor tai care te sustin financiar, deci implicit din banii lor te droghezi, nimeni nu are nici un drept sa te judece. Poate beau, fumez, trag pe nas, joc la ruleta, ma bat. Orice as face nu e treaba nimanui. Daca stii pe cineva asa nu tre sa fii scarbit. Incearca sa ajuti. Incearca sa rezolvi problema nu sa devii parte din ea pt ca eu sunt sigur ca daca ai un prieten f bun care baga asa cv si te roaga sa-l imprumuti ii dai bani chiar daca stii ca sunt pt un anumit viciu.
Nu va mai dati toti destepti si atotcunoscatori cand viata voastra se reduce la stat pe mess si sg iesire e conferinta cu toti cei 2 prieteni ai vostri
0
14-01-2010, ora 01:00
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
phartenie7, am citit postu tau.. si tot ce-am putut spune, Ori esti un copil prost care nu e copt la minte , ori esti cu adevarat proasta.

daca tot o dai ca nu te poti lasa, , dute domne baga keta de dim pana seara si stai planta toata ziua, nu'ti mia vine sa bagi nimik si macar stii ca mai traiesti 5 ani.. nu 5 luni , o sa ai mai mult timp sa te gandesti cum sa te lasi de ele
0
14-01-2010, ora 01:02
auroramara
Nu este medic/terapeut
auroramara
multumesc de raspunsuri, insa 1-am plecat de acasa, 2-iam spus tot ce am citit pe aici, ca nu e bine pt sanatatea lui, ca creaza dependenta, etc, raspuns stai draku acolo unde esti nu sunt droguri sunt aminoacizi si vitamine uitate pe plic, si nu le las pt ca pot sami iau oricand, nu sunt dependent, si nu ma intereseaza prostiile tale.si apoi mia spus ca face ce isi doreste si ca nu am drepul sai comad viata, ca nu se va opri pt mine, si ca pot sa plec ca oricum lui nui pasa.intrebarea mea este, ce as putea sa fac????????????
0
14-01-2010, ora 01:08
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
Hai sa lamurim o treaba. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Mie imi place sa iau. Iti spun si motivele:cand beau ma cert cu lumea, ma bat, nu stiu ce fac, etc. Cand fumez iarba ilegala ma calmez dar ma simt ciudat, adica simt ca nu pot sa gandesc clar, sa ma exprim. Praful imi da o stare de calm, fericire si indiferenta totala la probleme. Nu zic ca e bn, dar e treaba mea. Eu nu vreau sa conving pe nimeni ca e bn sau rau. Nu vreau sa-mi dea nimeni dreptate. Am facut ce ai zis si tu. Am stat planta cateva zile consecutiv si sg motiv care m=a facut sa reduc drastic nu e sanatatea sau banii. E deprimarea de a doua zi. Important e ca mi-am dat seama si sunt multumit fata de mn. Cu tot respectu fata de tn, nu ma intereseaza parerea ta atat timp cat critici fara sa analizezi. Nu zic ca nu ai dreptate insa nu sunt de acord.
P.S: m-a amuzat cum te-ai exprimat. ori un copil care nu e copt la minte ori cu adevarat "PROASTA". Am impresia ca tu ai mai multe probleme in leg cu prejudecatile in general :)) Im just saying...
0
auroramara
Nu este medic/terapeut
auroramara
a si as mai avea o intrebare, daca las convinge, sau forta sa mearga la un psihiatru ar ajuta la ceva?si dupa cat timp incep sa se vada efectele negative, nocive asupra sanatatii, cand se va sim, ti rau?ma gandesc ca poate s-o speria.
0
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
deja e dus pe tripu lui. in timpu asta se prajeste intens si vor ramane semne.. daca ii vrei sanatatea cel mai bine ar fi sa spui totushi celor competenti sa-i restrictioneze veniturile sa nu si le mai poata procura... dar daca nu vrei sa te bagi. lasa-l poate-si revine singur.. te saturi la un mom dat de depresii...
0
14-01-2010, ora 01:11
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
auroramara, imi pare sincer rau pt tn. Stiu ca il iub si nu vrei sa renunti la el dar in cazul asta nu sunt multe de facut. Ori il bagi cu forta la dezintoxicare ori te intorci cu spatele si speri ca poate isi va da seama sg. Asta inainte sa-l uiti. Stiu ca poate te astepti la alte sfaturi dar intr-o asemenea situatie disperata nu ai multe optiuni. Desperate times call for desperate measures
0
14-01-2010, ora 01:12
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
dupa cat timp e greu de spus... acuma depinde cat il duce corpu si psihicu.. ca acumulezi depresii destule
daca baga incotinuu dupa 6 zile ar trebui sa se potoleasca un pik
0
14-01-2010, ora 01:17
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Am urmarit acest topic inca de la inceput si chiar am scris si povestea mea.
Eu am aproape o luna de cand nu am mai bagat nici un plic.
Bagam si 10 plicuri singur pe noapte si am fost intr-un hal in care nu ma mai recunosteam.
Acum de cand am renuntat ma simt excelent psihic. E absolut minunat sa fii liber si sa poti sa iti tii sub control gandurile.
Vad ca din pacate tot mai multi trec prin ce am trecut si eu si va cred ca e greu sa se renunte dar nu si imposibil. Primul pas e sa constientizati ca exista dependenta apoi cum a spus cineva intr-un post te saturi sa fii tot in depresii si renunti.
E trist si din pacate tot mai multi vor fi dependenti. Sa speram ca se vor ilegaliza.
0
14-01-2010, ora 01:17
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
da si tu phartenie .. da ce sa inteleg eu din asta.. ca ai fost asa de deprimata toata viata si acuma exploodezi de fericire inca 5 luni si asta'i viata ta.

mergi pe principiu mai bine o zi vultur decat o viata cioara.. in cazu tau..mai bine high la maxim 5 luni decat un 60 de ani pe joint sa zicem

acum fiecare cu ce asteapta de la viata. Si eu am trait momentente unice alturi de acest praff.. si ash mai baga ocazional ca e tare... dar nu imi vand toata viata pe 5 luni. d'aia suntem romani sa ne multumim cu putin :)) hai macar sa loam ceva mai testat medical.. gen coca. :)))

fiecare cu stilu lui, dar parerea mea ca tre sa-ti revizuiesti prioritatile
0
14-01-2010, ora 01:21
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
"Primul pas e sa constientizati ca exista dependenta apoi cum a spus cineva intr-un post te saturi sa fii tot in depresii si renunti"

Dancre. uite ca tu te-ai lasat si ala care a scris in postu respectiv...si-a marit doza cu 50 % :)) ( surse personale )

acuma toti suntem buni la dat cu papagalu cand avem 1 g la noi... dar cand e de trekut la fapte..
0
14-01-2010, ora 01:24
WuTangFamily
Nu este medic/terapeut
WuTangFamily
Eu vad lucrurile asa: Terra are 6 miliarde si ceva de oameni...toti suntem ca un lant...daca o veriga se rupe se duce pe ciocan tot!!!! deci asa ca sa nu ii mai aud pe aia cu fac ce vreau!!!!!! nu poti face ce vrei tu ptr ca exista anumite legi universale pe care nu le poti incalca!!! ca de aia esti fiinta UMANA!
clar ca daca vrei sa iti iei in bot niste sarulica sau ceva magicut nu te poate opri nimeni!!!! dar chiar acolo sa te aduca??? sa uiti ca mai exista si alte chestii faine, chestii funny. Si stiti voi fiecare care sunt alea.FAC CE VREAU...e penal...pai ce suntem in wild west!!! pusca si cureaua lata!!!! si pudrat la nas...
respect ptr cei care recunosc ca sunt dependenti de aceste prafuri magice! cum am vazut mai scris sus! si are perfecta dreptate ! internetul e un drog...cola, cafea, tigarile, si multe altele!!!! dar totusi...eu am postat si mai sus...si am zis, si ma repet..din nou..ca sa vada al de ion si al de vasile ca astea nu sunt bune!!!! chiar nu sunt...i0as intreba pe cei care sunt Rambo de baga ca nebunii!!! chiar nu simtiti ca vi se schimba chimia in corp?? chiar nu va dor oasele? chiar nu va simtiti alterati?? inseamna ca sunteti niste fuckin cyborgs!!! si ati uitat ca sunteti FIINTE UMANE.si referitor la doamna, domnisoara, cu problema sotului.lasa-l...spune-i good bye...e clar...aici tu esti slaba!!!! daca ai incercat toate metodele si nici un rezultat!! fuck him!!! sa isi rupa nasu pana ii pica jos!! ptr ca uiti ca esti om...sincer imi pare rau..ptr ca vad tot mai multi care se pudreaza si e trist! nici nu stiu daca o sa mai postez aici vreodata ptr ca nu vad rezultate...si sunt si multi care fac teatru, glume, etc.
un singuru lucru va mai zic ! nu uitati ca suntem toti totusi fiinte UMANE! si toti suntem legati unul de celalat! se distrug vibratiile energetice pozitive dintre oameni!
SUCCES
Peace And Knowledge
0
14-01-2010, ora 01:25
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
Sincer eu nici nu ma mai gandesc sa recidivez.
E prea frumoasa viata ca sa mi-o distrug.
MagicDeNeamt sa stii ca la acel tip ii va trece euforia data de sare si va urma un come down dureros...
Cel mai bine e renuntarea definitiva.
Cine zice ca o va folosi doar ocazional la anumite ocazii se minte singur.
Tot va face exces pana la urma.
0
14-01-2010, ora 01:26
auroramara
Nu este medic/terapeut
auroramara
magicde neamt, nu stiu ce are in cap eu nu pot sa le spun parintilor lui pt ca mie frica de el, insa vreau sa stiu daca poti sami spui poate sa ia vreo boala ce poate fi transmisibila, hepatita ceva?
0
14-01-2010, ora 01:27
phartenie7
Nu este medic/terapeut
phartenie7
Sincer, as baga coca. Dar n-am destui bani. Sunt constient ca nu se compara cu prostiile astea legale. In schimb nu vreau sa bag special k, tramadol, acid, etc. Stiu ca imi face destul rau chestia asta ca sa ma distrug si cu altele. E viciul care ma multumeste acum. Si faza ca eu vreau sa reduc pt ca destul de recent am bagat o cantitate foarte mare si m-a multumit foarte greu. Atunci mi-am dat seama ca poate nu e chiar refugiul meu. Pana atunci traiam intr-o ignoranta indusa. Adica stiam ca e toxic dar ma satisfacea prea tare. Si nu vreau sa ma pronunt in leg cu tn dar nu stiu daca tu stii cum e sa fii plecat de la 14 ani de acasa, mereu printre straini. Greu cu banii, greu cu acomodatul, greu cu prietenii, greu cu facultatea, etc. Inconjurat de amici dar nici unul la care sa poti sa apelezi cand ti-e greu. Nu ma plang dar e destul de naspa. Stiu ca fac cea mai mare greseala. Ma ascund de probleme prin vicii. Pana acum le inecam in alcool, acum le prafuiesc :)). Poate fi vazuta ca lasitate dar pe mn ma ajuta. De asta spun ca nu tre sa judeci. Poate sunt ipocrit dar si pe mn ma enerveaza copii aia de bani gata care stau intr-o vila si au servitori, au bmw-ul la scara si iau prostii de astea ca sa se dea smecheri. Insa nu toata lumea e asa. te respect ca nu tragi poate pt ca nu vrei, poate pt ca esti pur si simplu impotriva dar e treaba ta. Incearca sa privesti problema din mai multe perspective
0
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
ai dreptate, e prea faina senzzatia la un mom dat devii dependent de ea , nu'ti mai ajunge in club, sau la petreceri., o sa bagi si singur... o sa bagi la volan.. sa bagi non stop...

Cu praffur ile asai... ori bagi ori nu bagi

cel putin cu astea n-ai si varianta okazional..
0
WuTangFamily
Nu este medic/terapeut
WuTangFamily
Dancre ai mare dreptate!!!!! Cine zice ca o va folosi doar ocazional la anumite ocazii se minte singur. TRUE!
"las ca bag numa 2 plicuri in seara asta sau weekendul asta!!!! BULLLLSHITTTTT :) o sa bagi de iti sar mucii pe pereti
0
14-01-2010, ora 01:28
Daac
Nu este medic/terapeut
Daac
auroramara. parerea mea e ca ar trebui sa ceri ajutor de la parinti, poate sa ceri ajutorul chiar al parintilor lui.
Singura nu cred ca ai sanse in lupta cu el si special gold.
0
14-01-2010, ora 01:29
MAgicDeNeamt
Nu este medic/terapeut
MAgicDeNeamt
au fost cazuri care au bagat si 15 gr... pe saptamana, prea rpd nai dc sa-ti faci griji... mai grav e daca are si un anturaj specific
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.