ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Cocaina legala de la weedshopuri?

1478 comentarii 1 23 ..... 49 50 Înainte ›
0
03-12-2009, ora 12:06
brandan
Nu este medic/terapeut
brandan
@psihomoon: nu am auzit de el. de unde l-ai luat si cat a costat?

@nasagov: stiu ca special gold se prezinta un pic altfel, e sub forma de cristale, nu fainos cum e magic-ul. dar, in principiu, am cam aceleasi efecte si urmari.
apropos, ai mai bagat in ultima vreme?
0
03-12-2009, ora 12:34
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
La mine drogurile se limiteaza o data cu distractia.Acolo unde nu mai e fun nu mai imi place. Si magicul asta e 15 -30 de min de fun dupa care mult chin

In aceeasi ordine de idei as mentiona ca dependenta mea nu e magicul ci oamenii. Singur nu pot baga. Daca am ci cine si stiu ca respectivul/a se comporta interesant pe magic poate dar... deja m-am saturat.
0
03-12-2009, ora 12:37
nasagov
Nu este medic/terapeut
nasagov
Si as mai adauga un lucru. Praful asta duce la deviatii de comportament teribile... mai ales in depresia de dupa.. esti in stare sa te certi cu oricine, ori eu fiind o persoana f sociabila nu-mi place partea asta si tre sa ma controlez

Si daca am ajuns sa spun jumate de propozitie dupa care sa-mi spui cu tare cu voce mie " Calma-te miguel !"
... nu-mi mai place.
0
03-12-2009, ora 20:49
brandan
Nu este medic/terapeut
brandan
Atunci cand duc, mie imi trebuie multe tigari (imi da cu fum cumplit), muzica de club si apa plata (e singurul lichid pe care il suport atunci cand sunt pe magic/special). De asemenea, prefer si prezenta altor persoane (unul sau mai multi prieteni), dar mai consum si singur cu conditia sa am acces la internet. Atunci cand sunt singur iubesc sa intru pe mess sau pe orice alt fel de chat :D
0
03-12-2009, ora 23:27
Immortalmc1
Nu este medic/terapeut
Immortalmc1
Sa incepem... pentru mine sincer special gold, magic.. mi se pare aproximativ identice, insa mi-am dat seama de dependenta pe care o provoaca instant.am prieteni care au fost consumatori vechi de cocaina si mi-au spus ca acest magic plus ar putea fi chiar mai tare ca si cocaina, pai intradevar ar putea fi, de ce ? simplu.. cristale de metaamphetamina, ce poate fi mai rau decat un drog care este des folosit in toata lumea si este foarte periculos.am tras de cateva ori bune magic si mi-a placut insa am ajuns la concluzia ca nu se merita.fiind fost consumator de heroina si cunoscator a "dependentei" am "mirosit" imediat carei treaba cu sarea de baie si ingrasamintele florale, si am ramas cu ideea ca " nu e bun ! ", mereu prefer weed inainte de cacaturile legale.da e buna, nu pot sa spun ca nu e, dar cand ceva iti place prea mult, creaza dependenta si costa incredibil de mult duce la o viata mizera [ aka unui davist ].
0
03-12-2009, ora 23:28
Immortalmc1
Nu este medic/terapeut
Immortalmc1
mi se par*
0
05-12-2009, ora 03:17
zuzilici
Nu este medic/terapeut
zuzilici
offf...prafurile astea au reusit la un moment dat sa desparta doi buni prieteni ai mei care mai asteptau si un bebe...lasati-va frate de ele..vreti senzatii tari faceti bunjee-jumping sau fumati marijuana dar nu din aia legala...nu va mai distrugeti vietile...
0
06-12-2009, ora 14:27
allexu
Nu este medic/terapeut
allexu
sall :D am sho intrebare la voi daca ma puteti ajuta..
ieri seara a fost prima oara cand am tras pe nas special gold... si ash vrea sa stiiu..
dak raman dependent asha repede :-??...sau dak fumez iarba daca ma afecteaza cu cv iarba ?..
k despre speciam am citit destule :-s
Multumesc anticipat !
0
06-12-2009, ora 20:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Allexu, de preferat ar fi să nu mai consumi absolut deloc; aşa eviţi întrebările de genul: "rămân dependent de la prima doză?"...toate cele bune!
0
06-12-2009, ora 20:55
allexu
Nu este medic/terapeut
allexu
Ms Mr.NICK... dar my am o singura intrebarre:-s... daca trag o data la 2 sapt sau la un baeram sau chesti dastea nu raman dependent nu ?
0
06-12-2009, ora 21:07
Păi tu ce crezi? Vei fuma rar, apoi vei simţi nevoia de a fuma mai des, şi aşa mai departe...dependeţa îţi va bate la uşă fericită...NU mai fuma deloc!

Decizia îţi aparţine în totalitate! Numai bine...
0
06-12-2009, ora 21:13
allexu
Nu este medic/terapeut
allexu
ms inca o data pt acest raspuns.. te salut si nu am sa my fumez sau cel putin asha zic eu :-s ! :D..
si app La Multzii Ani dak te cheama nick :D !
0
11-12-2009, ora 19:11
andreidu
Nu este medic/terapeut
andreidu
eu am consumat numai coca de cateva ori pana acum dar din ce citesc aici nu e ok sa trec pe prafuri dastea legale..
adica pt un mil 2 in plus mai bine raman asa
ce ziceti? cum e mai bine sa dai 4 mil p 1g de coca sau 2mil pe 1g de ingrasamant? :))) in niciun fel nu e bine stiu:)) dar o varianta tot trebuie sa aleg:D
0
11-12-2009, ora 19:19
Allexu, mulţumesc pentru urare; da, mă cheamă Nicu (dar prietenii îmi spun Nick sau Nickray :) ).
Doamne ajută să nu mai fumezi, ţi-ai face un bine colosal. Salutare!

Andreidu, NU alege nicio variantă din cele două, alege-o pe cea pe care tu nu ai luat-o-n calcul, pe cea de-a treia - VIAŢA. Variantele tale sunt MOARTE (nu neapărat fizică)...alege viaţa, sănătatea şi echilibrul total. NU mai fumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Salutare şi sărbători fericite! ;)
0
11-12-2009, ora 19:24
andreidu
Nu este medic/terapeut
andreidu
salut mr nick esti ft prompt
eu aleg viata normal ca imi place viata
tocmai si coca ma ajuta cateodata sa o traiesc la maxim :)
da nu inteleg dc zici sa nu mai fumeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ca eu nu prea fumez :)
o seara buna!
0
11-12-2009, ora 19:58
Coca nu te ajută să trăieşti viaţa la maxim. Ce trăieşti tu nu se numeşte viaţă, se numeşte MINCIUNĂ. Viaţa este starea normală de activitate şi odihnă, nu starea indusă de substanţe energizante cu profil mai mult sau mai puţin stupefiant. Nu te supăra pe mine, dar nu m-am putut abţine să nu-mi scriu părerea.
VIAŢA este cea normală, trăită la un nivel mediu, nu maximmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
dacă era normal să luăm coca sau îngrăşământ, ne dota DUMNEZEU cu "buzunare" speciale în care să le ţinem, pentru a le consuma frecvent în vederea maximizării vieţii, cum spui tu! Te rog frumos...ce maximizare, nicio maximizare?! NORMALIZARE, asta da! Normalizare prin echilibrarea comportamentului, prin echilibrarea gândirii, prin tot ceţi doreşti, mai puţin droguri...îngrăşăminte...îngrăşămintele sunt pentru agricultură, nu pentru oameni...nici pentru agricultură nu sunt benefice!

Decizia îţi aparţine, poţi să faci ce doreşti, cum doreşti, când doreşti, unde doreşti şi cu cine doreşti, dar nu uita, că ce faci te afectează extraordinar de mult, mai mult decât îţi poţi imagina tu, şi toată ştiinţa...îţi afectează şi trupul şi sufletul! Deci, ai grijă!
Toate cele bune şi sărbători fericite...îţi doresc să-ţi trăieşti viaţa la maxim fără droguri sau pseudo-droguri, doar prin mijloace naturale şi normale!

Salve,
Mr. Nick ;)
0
11-12-2009, ora 20:00
*ce-ţi doreşti :)
0
13-12-2009, ora 14:42
dubanu
Nu este medic/terapeut
dubanu
buna ziua, am 24 de ani, sunt student si in acelasi timp lucrez, in 18 noiembrieanult curent a fost ziua de nastere foste-i mele prietene pe care am iubit-o mult si ca sa imi amintesc de ea am fost intr-un bar si am baut cateva beri, m-am imbata-t si am fost la un coffy shop si am cumparat ptr prima oara magic power, de atunci viata mi sa schimbat, am tras timp de patru zile la rand cu pauza cand lucram si dorme-am, in total vreo trei grame, am jurat atunci ca nu voi m-ai lua nici odata, dar dupa trei saptamani mi-am cumparat jumate de gram si am tras iarasi, nu stiu ce sa fac mi-am suparat mama, familia, ma simt naspa, parca traiesc un cosmar, pacat de mine, sunt sportiv am 198 cm si 110 kg, nu vreau sa ma pierd, ajutati-ma!vreau sa stiu ce ceaiuri iti curata sangele de aceste toxine si cat raman in corp, rugati-va la Dumnezeu, ca El este scaparea noastra!!!Dragos.
0
13-12-2009, ora 17:01
DrugUser
Nu este medic/terapeut
DrugUser
Nick frunzele de coca se mestecau acum 10.000 ani :)) si tot Dumnezeu le-a lasat :))
0
13-12-2009, ora 22:34
Hello!

Dubanu, dacă te hotărăşti să nu mai ingurgitezi porcăriile alea, documentează-te cu privire la 5-htp, te poate ajuta să scapi de adicţie (ai grijă, nu trebuie administrat concomitent cu un drog; ori iei numai 5-htp, ori nu iei deloc). Da, DUMNEZEU este scăparea noastră, numai EL!

DrugUser, frunzele de coca puteau să fie mestecate şi acum 65 de milioane de ani. Poate le ingerau şi dinozaurii din Jurasic, pe cine interesează acest aspect? Pe mine, nu!
DUMNEZEU a făcut tot ce vezi şi ce nu vezi, dar DUMNEZEU a făcut plantele (animalele şi nu numai) după cum sunt şi oamenii, adică şi bune şi mai puţin bune (comestibile sau necomestibile)...a lăsat şi liberul arbitru etc. De ce nu tragi pe nas şi sodă caustică, tot de DUMNEZEU este făcută? De ce nu bei ceai de Holly basil cu cianură? De ce nu te hrăneşti parenteral cu pesticide, tot DUMNEZEU a îngăduit să fie realizate? De ce nu te speli pe corp cu acid sulfuric, de ce, de ce, de ce? De ce consumi droguri?
NU tot ce a făcut DUMNEZEU sau a îngăduit să fie făcut, este şi bun pentru consumul uman, că doar se specifică în Biblie. Tocmai de aceea le-a şi făcut/îngăduit, să vadă ce facem, dacă suntem chiar atât de limitaţi mintal încât să ne intoxicăm benevol, dar şi datorită realizării unui echilibru trofic. Acele plante sau animale care sunt - hai să le spun nocive pt oameni - au un rol bine definit în habitat, biocenoză, biom, ecositem etc., asta nu înseamnă că tu trebuie să fumezi frunze de coca, aşa cum se proceda acum 10.000 de ani. Acum 10.000 de ani presupune o involuţie tot de 10.000 de ani, oamenii au mai evoluat, cel puţin unii...
DUMNEZEU este omniscient, este Alfa şi Omega şi este inimaginabil de bun cu noi, ne iubeşte la infinit, pentru că este infinit; ne-a lăsat atât de multe cu care să ne trăim/uzăm existenţa, dar ne-a lăsat şi creier pentru a decela ce este bun şi ce este rău!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sper că ai înţeles ce trebuia să înţelegi, dacă nu, Doamne ajută să înţelegi cît de curând!
0
14-12-2009, ora 02:46
confesiune
Nu este medic/terapeut
confesiune
buna !

Si eu am inceput sa consum magic cam de o luna jumate. De obicei iau o data pe saptamana cand merg in club. Pana acum am luat cam de 5-6 ori. Faza interesenta este ca initial ma multumeam cu 2-3 liniute pe seara, acum nu mai e asa. De la a patra liniuta efectul nu se mai resimte atat de mult fapt ce ma determina sa iau din ce in ce mai mult si tot la ce ma gandesc este cum sa mai fac rost de urmatoarea doza. Toate asea demonstreaza ca este un drog care creaza o depentanta psihica extrem de mare.

Ultimele dati insa situatia a scapat de sub control. Am ajuns sa iau aproape un gram pe seara. Chiar daca tot timpul ma gandeam, ok...azi nu mai iau atat de mult, insa cand cineva imi mai oferea era imposibil sa refuz.

Toate bune si frumoase pana acum cateva zile cand la fel am luat aproape un gram, iar efectele adverse
pe care le-am avut m-au determinat sa spun stop si sa blestem ziua in care am luat prima data.

Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar din cate am citit pe net, ce mi s-a intamplat este ca am intrat intr-un fel de sevraj. Cam la 24 de ore de la exces, am inceput sa am spasme musculare, frisoane si o febra de 39.3, simptome asemanatoare unei gripe zdravene. In plus aveam o durere ingrozitoare la nivelul rinichilor, chiar am gandeam ca voi intra int-un blocaj renal. Si faza cea mai dura nici nu ma puteam duce la urgente si sa le zic... stiti imi e rau... de la droguri. Asa ca am suferit in tacere si am suportat consecintele. Toata povestea a durat cam 2 zile si acum ma simt mai bine, insa cu siguranta acum stiu ca nu voi mai lua nicioadata droguri de nici un fel, mai ales din astea legale care sunt la fel de periculoase
ca oricare alt drog, mai ales cand pe ambalaj se specifica clar- nu este pentru consum uman.
Chiar mai mult eu cred ca aceste droguri sunt mai periculoase deoarece nu se stie nimic despre ele nu s-a facut nici un studiu care sa detremine efectele pe termen lung.

Daca nu vreti sa ajungeti in situatia pentru a vedea cat de periculoase sunt, recomandarea mea este sa va lasati cat mai curand. Pentru ca, credeti-ma, nimic oricat de bine te face sa te simti nu merita sa-ti risti viata si sa treci prin chinul in care am fost in cele 2 zile.

Eu cu siguranta m-am lecuit de droguri si va doresc tuturor acelasi lucru.

Cheers!
0
14-12-2009, ora 11:38
booghi
Nu este medic/terapeut
booghi
fratilor nu este ok deloc.lasati-vaaaa
0
14-12-2009, ora 20:45
aiurea
Nu este medic/terapeut
aiurea
unii vb fara sa stie nimic de fapt cat de departe sa ajuns cu parfurile astea, e f f f grav, in iasi in curand daca patronii de discoteci sau de baruri nu se apuc de comercializarea acestora vor falimenta...toata lumea trage pe nas oriunde in masina, in baie pe buletin langa tine. va spun sincer, nasgov a avut dreptate la toate simptomele ca is comune toti au la fel nu stiu daca a omis faptul ca provoaca si singerari abundente nazale si daca esti fumator e posibil ca intr-o seara sa consumi 4 pachete de tigari si din experienta mea va pot spune ca poti sa o tii asa si o saptamana daca iti permiti dar ajungi la autodistrugere.prea multa lume face asta si daca nu ia cineva masuri o sa fie aiurea :) tare e de ajuns sa vrei sa vezi cum e odata si vei trai o stare de euforie pe care nu ai mai trait-o niciodata si vei mai incerca dupa dar efectul nu va fi acelasi decat daca vei consuma mai mult si mai mult si mai mult si ai sa ajungi la 6g pe seara :) dator vandut si cu sanatatea la pamant dar vb lui nasgov mai tragi o linei si totul e OK :) eu spun la toata lumea sa nu incerce asa ceva nu se merita nici pt cea mai mare distractie din lume chinurile care vin dupa nu-ti trebuie doctor nu stiu de care ca sa te lasi de ele trebuie sa fii puternic si poti sa te lasi eu am tras tare de ele de f mult timp si am peste 2 luni de cand nu mai consum asa ca.lasa-le daca vrei sa ai un viitor, o viata o femeie care sa te iubeasca bani in buzunar si liniste sufleteasca. pa la revedere
0
15-12-2009, ora 00:09
monysuperstar
Nu este medic/terapeut
monysuperstar
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog. Iubitul meu e consumator inrait de Magic Powder si sincer pe mine m-a distrus psihic cu trecerile lui de la o stare la alta. Acum e totul ok ne intelegem perfect acum i se pune pata pur si simplu fara motiv si pleaca de acasa, imi zice ca sa terminat sa nu il mai caut apoi peste cateva ore se intoarce ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat ne intelegem bine din nou si imi zice ca eu sunt de vina ca se enerveaza ca imi caut motive de cearta cu el. Ce pot sa fac sa il ajut sa renunte la Magic? Ideea e ca el nu vrea sa renunte sau ce pot face sa nu ne mai certam. Vreau sa il inteleg sincer, vreau sa il fac sa vada cat de mult s-a schimbat de cand a inceput sa consume... In ultima vreme are hemoragii nazale foarte dese si tot nu vede cat de rau ii face
0
15-12-2009, ora 18:28
abcdurs
Nu este medic/terapeut
abcdurs
am consumat acum 36 de ore si as vrea sa stiu dak pot face ceva cu durerile de rinichi, mai exact cel drept, poate e vreo coincidenta dar am folosit doar nara dreapta(0, 5g), si cu durerile urinare daca se poate face ceva. sau trece de la sine... se elimina substanta si tre sa suport consecintele. am consumat doar de cateva ori (5-6) dar in cantitati enorme pt un incepator.
0
16-12-2009, ora 20:12
dubanu
Nu este medic/terapeut
dubanu
buna seara, a trecut o saptamana de cand am luat magicul asta blestemat, e mai bine, dar am senzatii de vinovatie tot timpul, ma gandesc la fosta prietena si im reprosez dece am pierdut-o, m-ai tot timpul sunt suparat, dar am puterea sa le las, alt fel trebuie sa ne cauta-m mormantul, aste nu e viata.Biserica, Bunul Dumnezeu, sportul si multa activitate, aste e solutia sa scapam, as vra sa vorbec cu cine va despre problema mea, saut sa imi raspunda cineva, o seara placuta!Doamne ajuta.
0
20-12-2009, ora 20:52
Dedee
Nu este medic/terapeut
Dedee
Buna.Am o relatie de 3 ani(daca o mai am) cu un baiat care consuma astfel de prafuri

"legale" :(.Vreau sa spun ca e alt om, nimeni din cei apropiati nu mai stiu ce e in mintea lui, cu mine nu mai vorbeste desi aveam o relatie f serioasa, e insensibil si lista poate continua.Mi-a spus ca vrea sa se desparta din niste motive total absurde.Probabil nu a mai acceptat sa-i reprosez ca de ce se distruge in halul asta.Mi se rupe sufletu cand stiu cum era si ce a ajuns:((
0
30-12-2009, ora 04:17
JustMeHoria
Nu este medic/terapeut
JustMeHoria
:))) e clar...first of all...Salut, eu sunt Horia...bla bla bla trecem peste asta :D...pe langa ce discutati voi aici de COCAINA LEGALA =)))) as vrea sa zic ca eu am 20 de ani si de la 17 ani bag drugs in mine.DROGURI vorbesc nu DROGURI LEGALE =))).hai sa va zic eu cum sta cu porcariile astea, pe langa faptu ca dai banii degeaba pe ele, NU SUNT BUNE LA NIMIC, DOAR EFECTE NEGATIVE...pentru ca nimeni nu poate sa vina sa-mi zica ca un green bun se poate compara cu tampeniile lor de ganja ( iarba legala ) sau alte chestii.si COCAINA PURA CU COCAINA LEGALA =))adica magic powder sau ce mai au ei. pentru ca eu le-am incercat p-astea ilegale si nu exista niciun fel de comparatie, clar niciuna...si cat despre astea de la legal...tot la fel, aproape pe toate le-am incercat...va zic eu practic care e efectu.EFECTU E CA TE SIMTI BINE VREO 30-40 de minute maxim, dupa care zici mama ce-ar mai merge.si faci tot posibilu' sa-ti mai iei daca ai bani, si daca n-ai bani tot la fel te strofoci sa faci rost sa-ti iei.=))) ceea ce nu cred eu ca atunci cand unu' dintre voi s-ar strofoca pt alt motiv sa faca rost de bani cu o asa ardoare :))) pe bune vorbim...PRACTIC TOATA CHESTIA ASTA CU LEGALELE E O MANIPULARE IN MASA..PENTRU CA NU EXISTA DROGURI LEGALE, daca e DROG...automat e ilegal =)) doh.asa ca sfatul meu e sa va potoliti draq cu toate "EXPERIMENTELE" astea facute pe voi...n-ati vazut...ai impresia ca esti Dumnezeu pe pamant...DOH...DONT BULLSHIT ME.in sfarsit...sper sa tineti cont de reply asta pe care l-am dat si astept si alte pareri :) have a good day :D
0
31-12-2009, ora 07:29
Eueuu
Nu este medic/terapeut
Eueuu
ce pot sa spun si eu am folosit si sunt de acord cu ce sa discutat pe forum si eu am slabit si m-am distrus cu c"""'astea legale au fost scoase ca sa se produca bani atata timp cand cineva trage o sa traga si in continuare pt ca ii place cum se simte pana o sa se distruga de tot. Multi au intrat in spitale si degeaba nu sau lasat au facut blocaj renal si degeaba nu stiu unde o sa se ajunga si consuma foarte multa lume astept discutii pe tema asta in continuare pe forum.Mr nick imi place cum gandesti ;)

lasati-va cat mai e timp;)
0
31-12-2009, ora 10:55
".Mr nick imi place cum gandesti ;)" ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"nu stiu unde o sa se ajunga" - o să se ajungă la colaps de sistem nervos central...Doamne fereşte!...tot nu vor conştientiza...

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns
1478 comentarii 1 23 ..... 49 50 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.