test drog si alcol
Salut am consumat sambata 27 februarie cocaina..si am baut cam mult iar acum aflai ca luni fiind 7 martie trebuie sa fac test de droguri si alcol pentru o angajare? Si...sunt cam curios o sa imi iese...sau ce pot consuma pentru a elimina din corp...tin sa precizez ca nu consum regulat...e a 4 oara.ocazional
... sunt si fumator afecteaza cu ceva e foarte important testu asta pentru mine astept pareri cat mai sigure va rog
... sunt si fumator afecteaza cu ceva e foarte important testu asta pentru mine astept pareri cat mai sigure va rog
7 comentarii
Da deja am inceput de ieri sa beau lapte si ceai pentru detoxifiere in loc de apa oricum daca voi primi jobu nu o sa mai consum pentru ca testul o sa mai fie repetat fara ca eu sa fiu anuntat...dar am sanse sa trec de testu asta? O sa fie test in urina sunt foarte stresat.din cauza asta
Trimiteti un mesaj privat doamnei psiholog
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=149074
Dumneaei cred ca stie sa va zica exact numarul de zile in care cocaina e eliminata din corp.
http://forum.romedic.ro/user.php?id_user=149074
Dumneaei cred ca stie sa va zica exact numarul de zile in care cocaina e eliminata din corp.
Ti-am raspuns Marius. Toate cele bune!
Am reusit sa aman testul pana azi si lam trecut multumesc pentru raspunsuri si pentru mesaj doamna cristina stoian oricum fie ca vreau fie ca nu trebuie sa renunt si la alcol si la cocaina pentru ca aici se repeta testul fara a fi anuntat...deci niciodata nu poti sti
Trebuie sa renunti pt ca poti sa faci boli de nervi si ajungi client al spitalelor de psihiatrie.
Avem suficiente cazuri pe forum.
Avem suficiente cazuri pe forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 114marijuana - informatii
- 332sunt dependenta de heroina
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 13cocaina vs. marijuana
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 1478Cocaina legala de la weedshopuri?
- 14Ecstasy
- 11drogurile...ma termina...
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 9Etnobotanicele si renuntarea
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 13problema cu capul
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 2Stare de ireal
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
Mai multe informații despre: dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: