Cocaina legala de la weedshopuri?
Cand e vorba de dependenta de droguri moartea nu e singura problema. Ideea e sa nu iti ratezi viata sau sa pierzi ani multi pe care mai tarziu i-ai regreta.
Eu am 2 saptamani de cand nu am mai tras, si nici nu am de gand sa trag.E foarte important sa ai o motivatie, fara motivatie e aproape imposibil.Eu, din pacate, am facut rost foarte greu de o motivatie dar eu am cuvant de onoare si motivatia mea este ca mi-am dat cuvantul de onoare unui plod(care la randul lui tragea)si nu vreau sa imi pierd onoarea pentru praf.Si tocmai cand ma gandeam ca nu imi foloseste la nimic onoarea asta batrana pe care o am.Am momente dificile intradevar, sunt foarte irascibil, dar incet, incet trece.Se poate, nu e asa greu, gasitiva o motivatie si veti reusi, daca nu aveti una cautati-o, dar nu spuneti niciodata ca dupa tura asta ca in felul asta niciodata nu o sa reusiti.Cat despre anturaj.nici nu se discuta...orice cunostinta care e tras sau care vrea sa traga si va suna daca nu cedati o s aveti o stare nasoala, depresii, irascibilitate, agitatie.eu ma simt din ce in ce mai liber pe zi ce trece.si iarba e bestiala:)
buna, , , totata nebunia asta cu magicu a inceput datorita tinerilor dornici de distractie si cum a fost si va fi la noi dak unu face ceva toti dupa, , asa a inceput, , , eu sunt un consumator vechi am incercat cam tot ce exista cu mici exceptii, , , singurul drog care da dependentza si de care nu m-as atinge e heroina ;) acest magic poate fi controlat foarte usor , , intradevar prima data nu poti sa il controlezi iti trebuie putin timp sa te obisnuiesticu el si cu efectele lui pt al putea controla.da... recunosc eu am stat 6 zile si 6 nopti in fara sa dorm am tras 15 de grame in timpu asta si am mancat doar 3 banane, , , dupa experientza asta m-am horatat sa nu mai trag deloc ..si nu am nici o problema, , , dependentza este data doar in capu unor persoane, , , , magicu nu face decat sa mareasca acceleratia sangelui, bataile inimii, , , , totu depinde de muzica...dak asculti de ex un techhouse e normal sa nu poti sta jos sa te agiti sa dansezi si alte nebunii, , , , dar dak asculti chillout situatia se schimba, , , , devii foarte relaxat, , , , nu poti dansa, , , e acelasi lucru cum ai dansa dak canta fanfara, , , , , cati dinre cei care au tras au facut o drumetie la multe trasi pe nas morti ? e cel mai tare, , , va spun eu =)), , , dak iarba naspetu ar fi legale la noi in tara eu nici nu m-as atinge de chimicalele astea:) plus de asta am face si bani la bugetu statului..olanda a castigat 2, 5 miliarde de euro din droguri si prostitutie ...noi nu putem, , , asta e , , , va multumesc dak ati avur rabdare sa imi cititi comentarariu si scz pt unele greseli de ortografie si exprimare (dak sunt nici nu stiu:)) ) dar sunt 2 3 zile de knd nu prea dorm:D
Si eu am 9 zile de cand nu am mai luat, vreau sa ma las de ele cu adevarat, nu vreau sa spun ca sunt intr-o depresie totatala, din cauza prafului asta am ramas fara munca, mi-e frica de orice, mi-e frica sa ies din casa, numai ganduri rele, nu pot sa dorm noaptea, nu stiu ce sa mai ma fac, mi-e frica de ziua de maine, numai ganduri rele, va rog ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o zi buna.
Si acum stau si plang si numai vad nici o solutie de scapare in viata mea, numai stiu ce sa fac.
dubanu dar ce ai patit de plangi ? ai intrat in datorii? stai linistit k toate au o rezolvare dak nu ma plang eu care am dat peste 100 d mil in ultimu timp ;)
plang ca nu stiu cum sa ma ies din rau asta care ma asuprit, am numai sentimente de vinovatie, im mi-a mintesc toate greselile care le-am facut in viata, tot ce am pierdut pe lumea asta, ma invinovatesc, ma-m distrus din cauza la praful asta care m-a facut om ne om, nu stiu ce sa mai fac.
dubanu stai linistit...iesi in oras bea un ceai gasesteti o prietena ;) fai ceva care iti place si o sa vezi k incet incet o sa-ti revii:) sa stii si u..TU CONTROLEZI DROGU NU EL PE TINE :)
dubanu ia si incearca sa te calmezi.totul e in mintea ta.prin starile care treci acum am trecut si eu de multe ori.timpul le rezolva pe toate.am avut cele mai negre ganduri din viata mea dupa ce am consumat cacaturile astea de prafuri.pot sa spun ca am consumat destul.o sa iti revii in cateva zile si ai sa razi cand o sa iti dai seama cat de penibil ai fost :D.ideea e sa nu tragi din nou dupa ce iti revii.o sa ai o depresie si mai mare :))) (iti spun din experienta) eu ma bucur nespus de mult ca mi am revenit :D te gandesti ca esti dependent deoarece esti inca in depresie(o sa treaca!!!).dupa ce iti revii trebuie sa constiientizezi ca pur si simplu NU SE MERITA sa iti straci sanatatea, si creierul pt o noapte de euforie.(BRAIN IS A TERRIBLE THING TO WAIST AT THIS AGE) praful asta are prea multe efecte negative.ia si te bucura ca nu vrei sa il accepti.am multi prieteni care nu constientizeaza cat de rau e panarama asta de substanta.inca ceva.ia si te inchina.Dumnezeu te ajuta foarte mult!!! sper sa ne auzim cu bine peste cateva zile!! :D
din ce vad eu aici praful asta distruge cu o viteza inzecita de cat davaua!!!!de la dava mia luat un an ca sa realizez ca sunt dependent cu adevarat, ce ziceti voi aici o luna 3 luni si ziceti ca sunteti dependenti.wowww!!!!!!!!!!!!
dar voi chiar nu intelegeti k nu te face dependent ?? un drag care te face dependent knd nu ai intri in sevraj, , , atunci poti spune k esti dependent, , , nici unu dintre voi nu poate spune k a intrat in sevraj de la magic;) old school te rog:) chiar nu e momentu si locu unde sa te dai in spectacol:) fac pariu k acum un an tu nici de iarba nu auzisei decat la tv :)) te roggg nu e locu unu sa ma cert cu tine dar dak nimeni nu se refera la tine , , vrei sa spui ceva.dai un sfat spune-ti povestea nu o arde sa te dai u k tragi de un an ;) knd nu stii ce efecte iti da salvia k suntem la capitolu groguri legale...
Celor care vor sa se lase le recomand pe Eugen Hriscu, mi se pare ca este cel mai competent medic pe dependente, cu o experienta foarte vasta. Lucreaza la o clinica privata http://www.psymotion.ro/content/adulti si in cadrul organizatiei ALIAT http://www.aliatong.ro/despre
Este tanar si foarte laid-back si in acelasi timp va poate ajuta cu adevarat eficient.
Este tanar si foarte laid-back si in acelasi timp va poate ajuta cu adevarat eficient.
dupa ce am citit o mare parte din posturile acestui forum, am prins curajul de a imi impartasi experientele :
am 23 de ani, si in ultimii 4 ani, am avut o sumedenie de probleme, sunt un fost consumator si de substante narcotice ilegale, ca Extasy, MDMA, Cocaina, iarba si hasis, ( in mare parte consumator de XTC si iarba, probabil undeva la 80 de pastile in ultimii patru ani, mare parte din ele au fost in 2005-2008 )
de cand au aparut aceste legal shopuri am fost tentat sa incerc asa zis legal high, initial au fost acele pastile diablo ce pur si simplu imi clantaneau dintii iar dupa petreceri, nu puteam dormii si in nici un fel sa cobor din acest high ce devenea pur si simplu un cosmar, o alta prb aparuta de la diablo sunt urinarea, sau lipsa ei, ma chinuiam sa urinez, iar dupa 15 pastile "in total consumat dealung a 1 an" am o stare continua de urinare, dar nu urinez, orice vibratie imi creaza aceasta stare, iar uneori am sensatia ca am urinat pe mine dar, sunt doat valuri de caldura ce le simt sub piele, am consumat si magic de 2 ori, si pot spune ca este la fel un cosmar,
acum prb mea este urmatoarea, am hotarat sa las toate aceste nemernicii in trecut si sa ma maturizez ca un barbat si sa am grija de mine sa pot avea copii sanatosi,
simptomele mele sunt urmatoarele,
sunt palid, am cearcane, prb de mai sus cu urinarea, sunt irascibil dar in mare cred ca este din cauza lipsei de bani si a unor prb cu parintii ce nu sunt legate de consumul meu, ei nu stiu nimic desprea asta.
obosesc repede,
Va Rog ajutati-ma sa pot trece mai departe, deoarece imi este frica sa merg la doctorul de familie sa ii expun aceste prb,
iar pt restul consumatorilor,. dupa o vasta documentare, va implor, luati in considerare ca va distrgeti pt ce...
oricum, creierul este cel mai afectat la oricare din acestea, supraincalzirea lui, are rezultate nedorite
dupa care urmeaza rinichii deoarece curata organismult de toxine, muschii, ochii, vi se sparg dintii in gura deoarece muscatii puternic, si incepeti sa aratati ca the livingdead,
eu unul m-am saturat, vreau sa fiu un om normal, si sa incerc sa ma simt bine cum pot la petreceri,
nu ai nevoie de droguri sa iti mintii corpul ca te simti ok, din motivul asta si petrecerile au degradat
sper ca am putut fi intr-un fel de ajutor
T.H.
am 23 de ani, si in ultimii 4 ani, am avut o sumedenie de probleme, sunt un fost consumator si de substante narcotice ilegale, ca Extasy, MDMA, Cocaina, iarba si hasis, ( in mare parte consumator de XTC si iarba, probabil undeva la 80 de pastile in ultimii patru ani, mare parte din ele au fost in 2005-2008 )
de cand au aparut aceste legal shopuri am fost tentat sa incerc asa zis legal high, initial au fost acele pastile diablo ce pur si simplu imi clantaneau dintii iar dupa petreceri, nu puteam dormii si in nici un fel sa cobor din acest high ce devenea pur si simplu un cosmar, o alta prb aparuta de la diablo sunt urinarea, sau lipsa ei, ma chinuiam sa urinez, iar dupa 15 pastile "in total consumat dealung a 1 an" am o stare continua de urinare, dar nu urinez, orice vibratie imi creaza aceasta stare, iar uneori am sensatia ca am urinat pe mine dar, sunt doat valuri de caldura ce le simt sub piele, am consumat si magic de 2 ori, si pot spune ca este la fel un cosmar,
acum prb mea este urmatoarea, am hotarat sa las toate aceste nemernicii in trecut si sa ma maturizez ca un barbat si sa am grija de mine sa pot avea copii sanatosi,
simptomele mele sunt urmatoarele,
sunt palid, am cearcane, prb de mai sus cu urinarea, sunt irascibil dar in mare cred ca este din cauza lipsei de bani si a unor prb cu parintii ce nu sunt legate de consumul meu, ei nu stiu nimic desprea asta.
obosesc repede,
Va Rog ajutati-ma sa pot trece mai departe, deoarece imi este frica sa merg la doctorul de familie sa ii expun aceste prb,
iar pt restul consumatorilor,. dupa o vasta documentare, va implor, luati in considerare ca va distrgeti pt ce...
oricum, creierul este cel mai afectat la oricare din acestea, supraincalzirea lui, are rezultate nedorite
dupa care urmeaza rinichii deoarece curata organismult de toxine, muschii, ochii, vi se sparg dintii in gura deoarece muscatii puternic, si incepeti sa aratati ca the livingdead,
eu unul m-am saturat, vreau sa fiu un om normal, si sa incerc sa ma simt bine cum pot la petreceri,
nu ai nevoie de droguri sa iti mintii corpul ca te simti ok, din motivul asta si petrecerile au degradat
sper ca am putut fi intr-un fel de ajutor
T.H.
T.H. am citit comm tau si ai foarte mare dreptate... nu esti k multi de pe aici care baga in ele...aici lumea iti spune durerea senzatiile si cere ajutor. dak ai consumat iarba stii foarte bine cum eu... eu nu pot sa spun k am renuntat..consum ocazional o tigare si crede-ma k te simti foarte bine...dak esti consumator vechi deja organismu tau s-a obisnuit cu acea stare,. acum organismul tau simte ceva ii lipseste, , , , iao treptat fumeaza odata la 2 zile dupa la 3 la 4 la 5 una pe saptama si aia e.. usor usor vei scapa, , , , iarba te ajuta forte mult...stii foarte bine k te face sa gandesti dak o consumi sincur sau cu o fata sau un prieten... asculti ceva linistitor ( chillout ) si vei incepe sa te relaxezi.o sa te faca sa mananci ceea ce ai foarte mare nevoie. ia calciu si vitamina d1 sau d2 nu mai stiu exact ajuta la fixarea calciului in oase. pastiele...magicu si toate nebuniile astea legale afecteaza creieru... ai nevoie de o perioada in care sa nu mai consumi porcariile astea... si sa incepi sa te refaci.. dak esti dispus sa imi incerci sfatau vei observa k am dreptate:)
drogo nu ma intelege gresit, fumez verde de la 14 ani. si sunt satul, ma ia somnul, si meditarea mea este indeajuns. am destula tarie de caracter sa pun capat acestor practici, numai ca dupa cum am spus mai sus, acest consum, mi-a adus o stare generala cam prosta, e clar ca ceva nu e bine in organismul meu deoarce sunt palid cu cearcane, si prb cu urinarea, crede-ma nu e deloc placut sa te duci la toaleta de 30 de ori pe zi, ma simt ca un batran, bolnav de prostata, si viata sexuala este degradata,
oricum, te rog nu e ok sa dai un sfat cuiva sa fumeze mai rar, sau mai putin, orice consum este tot un lucru rau. eu am avut un oarecare noroc, cunoscund oameni mult mai mari decat mine, care m-au avertizat, dar vezi tu, la un moment dat, trb sa te gandesti la tine, si putin in viitor. iti ies copii cu bolii psihice si nu cred ca iti doresti asta
oricum, te rog nu e ok sa dai un sfat cuiva sa fumeze mai rar, sau mai putin, orice consum este tot un lucru rau. eu am avut un oarecare noroc, cunoscund oameni mult mai mari decat mine, care m-au avertizat, dar vezi tu, la un moment dat, trb sa te gandesti la tine, si putin in viitor. iti ies copii cu bolii psihice si nu cred ca iti doresti asta
eu iti vorbesc din proprie experientza..am fumat mult timp nu am 14 ani cum ai zis u am aproape 10 k sunt mai mic putin k tine dar crede-ma am fumat MULT foarte mult ajunsesem sa nu mai fumez nici o tigara normala. am pus stop atunci..am inceput sa ma apuc de nebunii din astea.. gen magic si alte tampenii..ajunsesem sa imi iasa pometii afara, , barba o aveam patrata. ochii imi picau..pupilele ori erau dilatate ori erau foarte mici...cearcane..ochi negri... knd mergeam la wc ma ustura.. simteam k mor... iar knd m-am uitat in dulam am observat k nici haine nu mai aveam .m-am uitat in oglinda si am vazut cat de neingrijit sunt... aveam langa mine numai fete care consumau magic. toate cunostintele mele consumau... iar knd m-am uitat in uglinda si am vazut toate astea m-am speriat... am avut un soc... si mi-am spus singur...GATA...AJUNGE ...UITE UNDE AI AJUNS...asta sa int imediat dupa rev... multumesc lui dumnezeu k am un organism care a rezistat si mi-am revenit roarte repede:) dar am mancat multe fructe multe legume...am mancat ciorba care eu de obicei nu o suport. mi-am schimbat alimentatia. conteaza foarte mult ce mananci...trebuie sa dai corpului ce ai pierdut...cum iarba iti distruge glucidele din corp si trebuie neaparat sa mananci dulciuri asa si cu tampeniile astea..iti distruge sistemu imunitar plus k sunt cancerigene si iti afecteaza foarte rau creieru... acum tu te-ai panicat . ai vazut ce efecte negative a avut asupra ta si ai intrat in panica... incearca sa te linistesti si ai grija cu alimentatia...:) trebuie sa dai corpului ce a pierdut. dak te-as fi cunoscut altfel sa pot sa iti dau poze da la partyuri si nebunii ai observa k nu spun tampenii...am observat multi pe aici care vorbesc dar eu au tras magic un 0, 5 g cu concentratie 0, 5... eu aveam pe cineva care aducea cu concentratie 0, 8 e diferentza de la cer la pamant.in fine..oricum stai linistit k o sa scapi si de problema asta si cu urinatu ;) sa nu bei sucuri decat naturale uitasem sa-ti zic ;) sa nu bei COLAAAAAAAAAAAA ... te va ustura foarte rau knd vei merge la baie
cei care nu au consumat sa taca.poate is off topic dar sa le iau pe rand.si focul(skunk, hasis, legale) provoaca dependenta...fumezi zi de zi iti place...ajungi la un moment dat cand nu te mai iei bine de la exces se aduna oboseala...dar tot fumezi..ai o stare de cacat...te ia paranoia dar tot fumezi...te poti opri foarte usor dar trebuie sa te lasi de anturaj si sa-ti ocupi timpul cu altceva...ketamina...iti da temelie de la aia nu cred ca poti sa ramai dependent...cui poate sa-i placa starea aia.pastile nu cred ca ramai dependent.pt ca nu prea mai sunt pastile bune:)...de farmaceutice e bine sa va feriti..o sa ramaneti impotenti la 30 ani.si acum...magicul.offf.cei care consuma de 3 luni si zic ca le place o sa fie primii dependenti de heroina is prea influentabili.nu are cum sa-ti placa...cand stii ca prima linie te-a tinut o noaptea intreaga...iar apoi cu tinmul sa ajungi sa bagi cate 20 de linii si sa bei votca ca pe apa.dansezi haotic o noapte intreaga ti se pare ca dansezi cel mai bine dar parca suferi mutatii...bine acum in cluburi lumea te intelege ca toti is pe magic..dar nu poti sa dormi simti ca te sufoci de sete oricata apa ai bea..a 2-a zi..regretele...te uiti in portofel...ti-ai tras salariul pe nas si ti l-ai baut...nu poti sa te ridici din pat..te dor toate...te chinui sa-ti amintesti ce ai facut, daca nu ai dat-o aiurea pe la lume, mai stii cateva lucruri dar nu le stii ordinea, spui ca nu mai bagi..vine sambata iar...faci rost de bani..iti iei gramul..esti constient ca nu-ti ajunge dar speri sa te opresti la 1 gr...la un moment dat realizezi.spui ca te lasi...te mai ia din cand in cand paranoia cand inconstient ajungi pana in fata weed-shopului.realizezi si te duci acasa...PROVOACA DEPENDENTA...toate provoaca dependenta.aveti grija...creierul vostru se distruge in mod sistematic punct.PAREREA MEA
drogo nu am intrat frate aici sa ma cert cu nimeni, sunt doar shocat de comenturile de aici, shi eu am tras toate drogurile posibile am incercat pana shi magicul asta shi verdele legal iarba fumez de vreo 4 any dar ocazional pilule, mdm, coca trag numai ocazional la o petrecere.nu pot sa nu consum nimic doar ca sunt mult mai atent cu drogurile, am fost dependent de heroina shi pot sa va zic ca aia da dependenta, de cand am reushit sa las heroina credema ca nimic nu ma mai sperie, sunt multzi foshti dependentzi de heroina pe forumul asta, ei shtiu mai bine ce inseamna davaua.fratzilor daca vretzi sa nu mai tragetzi prafurile astea legale va pot ajuta cu un singur sfat, rupetzi anturajul!!!!asta e cea mai mare problema la droguri, sau daca avetzi pe cineva plecat afara, la munca sau mai shtiu eu pe unde.pe la tzara prin alt orash, undeva cat mai departe de anturaj, e cazul sa va luatzi un concediu, pe mine ma ajutat enormmmmm.va vetzi intoarce total diferit cu alte mentalitati.good luck
Va spun din proprie experienta chiar provoaca dependenta prostiile astea!!!Si eu am incercat special, magic...Am un prieten care e dealaer...Sunt foarte multe efecte negative...de la faptul ca provoaca dependenta...pana la faptul ca ajungi sa nu mai ai dinti in gura.pe bune!!!incep sa ti se sfarame dintii din cauza faptului ca iti manaca tot calciu din corp prafurile astea!!E adevarat ca senzatia pe care ti'o da e ft tare!!te simti Dumnezeu in persoana, iubesti pe toata lumea.ii ajuti pe toti in momentul ala!Am tras acuma de rev 4 zile incontinuu:(...vreau sa va spun ca n'am inchis un ochi in tot acest interval de timp.cand am ajuns acasa mi'a zis mama ca arat ca un cadavru:)))pe langa faptul ca am slabit 5 kg in 4 zile m'am mai ales si cu o durere de rinichi si multe alte probleme.Pe bune ca nu sunt bune fratilor!Lasa'ti'va de ele cat mai puteti!!Eu una nu mai vreau sa aud de ele!!!Never!!
mda...deci.culmea ca in mod normal ar fi trebuit sa ma consult inainte sa imi umplu nasul de euforie cu un forum de genu'.avand in vedere ca nu am facut asta imi recalculez optiunile si spun: am experimentat acest magic si am trait ce am cititit de la voi cu bune si cu rele.nu cred ca mai are vreun rost sa completez cu :am tras odata si nu m-am mai oprit patru zile sau cu: nu am mai avut somn, sau nu mi-a fost foame, sau ca am slabit vizibil, sau ca aveam tuburari psihice imediat ce isi slabea efectul.in esentza vreau sa ma incurajez si poate sa va incurajez pe cei care sunt cu mine pe unda spunand ca nu suntem prizonierii acestui drog.vointza unui om poate muta muntzi.cu un efort mic sau mare reusim sa facem mai tot ce ne propunem. tocmai din cauza ca nu m-am panicat la fel cum am vazut ca se intampla la altii participanti ai forumului cred ca mi-am revazut pur si simplu de viatza.cu cat ii dai importanta cu atat incepe sa te domine.parerea mea.nu este o definitie.pace in suflet va doresc.astept si eu noi pareri dar prefer optimiste.e un ajutor mai bun si un plus moral
Nici nu stiu de unde si cu ce sa incep.nu credeam ca o sa postez aici dar e alarmant!!!!!
cel mai important : ACEASTA SARE CONTINE SUBSTANTA ACTIVA!!! MEPHEDRONA! www.google.com si cititi..suntem in 2010 deci este informatie la greu...dar mai bine iti faci 2 "traverse" decat sa citesti.
ce e cel mai grav este ca societatea se destrama...incet si sigur...exista copii de clasa a 8-a a-9a care sunt "pudrati" la greu...e trist si tot odata paradoxal ca e legala!!!!!!!! cum de verdele e ilegal??? chiar e o nebunie din asta care..nu stiu...in fine...sa trecem la story.ptr ca e necesar..chiar sunt unii care au nevoie de ajutor!!! unde sa mearga?? la mommy? la daddyz? no way!! they will kill you...mai ales daca ai parinti retards!
STORY : sare de baie.hmmmm...ia sa vedem...ce zice :) ea zice bine..da parca totusi te minte...am "mirosit" bagaboanta de sare la terminarea primului plic.stiam ce urmeaza...inca unul ...ok a fost bine...s-au instalat acelasi simptome ca la toti!!! si aici vreau sa fac o paranteza..chiar imi pare rau de cei care nu au fost "antrenati" cu ce trebuie(green the original :)) inca din adolescenta..si au trecut direct la asa ceva !!!! legals...impactul psihic si fizic e DEVASTATOR!!! revin...simptome..nedormit..etc.
sunt o persoana f puternica din pdv psihic si credeti-ma ca se poate !!! trebuie doar sa ai vointa si se poate sa le lasi !!! fara 2 pe sapt si kkt cu care te minti !!!
ptr mine sincer a fost un challenge...mi-am mai luat inca 2 plicuri si am fost eu si curva de sare!!! sa vad ce poate !!! poate...multe..daca esti slab..in total la activ am avut vreo 4-5 plicuri !! si stop!! e groaznic...distruge tot in tine..iti modifica chimia din corp!!! acum intervine alta problema...aceasta subst. mephedrone, ptr noi romanii e ceva cam necunoscut...majoritatea fiind obisnuiti cu green, cioco, cox in limita statutului social! de asta are acest impact !! si cum am spus mai sus..mai ales la cei care iau ptr prima oara subst. de genul asta!!!
e asa vast acest subiect despre aceasta "sare" si iti provoaca o stare de greata si scarba cand te gandesti ce ai facut incat nu iti vine sa crezi :) razi de tine...pffff
masuri de prevenire ptr cei care sunt deja DEPENDENTI:
anturajul schimbat din start daca nu ai destul creier sa lupti singur! daca ai destul si esti cu constientul pe Terra si nu pe Jupiter :) stai cu ei !!!! si zi nu!! poti?? asta vedeti fiecare :) eu unu pot..e usor..acum nu suntem toti la fel...asa...deci...anturaj schimbat !!!
apelati la : prieteni/a, bineinteles sa nu se spele cu "sare", medici, chiar parinti care stiti ca aveti parinti ok.
singura arma impotriva "sarii" esti tu!!! tu poti schimba tot la fel cum si ea te-a schimbat pe tine!
nici nu mai stiu ce sa mai scriu.e grav si da dependenta.dupa capul meu de bizon as spune ca daca chiar ti-a pus o amprenta asa mare chiar dupa ce ai reusit sa o lasi...daca bagi odata pe AN la un revelion hai sa zicem ca e ok !desi...ideea in sine e aiurea...dar hai sa ziceam ca 1 data pe an o poti face!!
ptr cei care consuma...inca.in timpul "imbaierii cu sare" bagati Calciu!!! adica beti lapteeee...si consumati produse lactate!!! stiu e cam imposibil dar daca vreti sa mai aveti rinichi si alte organe si nu vreti sa ajungeti o stafida.ce sa mai zic...ptr cei care se duc in cap si inca isi iau traverse de sare in cap !! e viata voastra !!! trebuie sa ai respect si ptr cei care baga si ptr ceilalti!!! nimeni nu poate condamna constinta altuia!!! deja m-am dus de la subiect...dar va spun sincer ca e trist cand vezi ce se intampla.si la fete arata urat!!!! e groaznic sa vezi o gajika pe sarulica!!! e nu stiu Horror!!
nu spune nimeni sa nu fumezi, sa nu bei, dar exista ECHILIBRU SI CONTROL! asta e cheia :)
sper ca am reusit sa explic sau daca nu macar sa va atrag atentia..aviz celor care inca...sunt cu duracellu in cur :) cam rautacios dar asa e!! va urez succes...sper ca asta sa fie sfarsitul porcariilor legale!!! ptr ca vine greu..o sa vina si mai greu si ne ducem in cap rau de tot!!! am uitat scopul nostru pe pamant!! perpetuarea speciei umane! ce specie..cu cine sa faci copii? sa procreezi??? cand majoritatea sunt "murati" deja.vb deja cam nu stiu...dar va zic ca asupra mea a avut un impact f mare..norocul meu ca sunt cu capul pe umeri !!! succes!!!!
daca mai aveti intrebari...just spit! :)
cel mai important : ACEASTA SARE CONTINE SUBSTANTA ACTIVA!!! MEPHEDRONA! www.google.com si cititi..suntem in 2010 deci este informatie la greu...dar mai bine iti faci 2 "traverse" decat sa citesti.
ce e cel mai grav este ca societatea se destrama...incet si sigur...exista copii de clasa a 8-a a-9a care sunt "pudrati" la greu...e trist si tot odata paradoxal ca e legala!!!!!!!! cum de verdele e ilegal??? chiar e o nebunie din asta care..nu stiu...in fine...sa trecem la story.ptr ca e necesar..chiar sunt unii care au nevoie de ajutor!!! unde sa mearga?? la mommy? la daddyz? no way!! they will kill you...mai ales daca ai parinti retards!
STORY : sare de baie.hmmmm...ia sa vedem...ce zice :) ea zice bine..da parca totusi te minte...am "mirosit" bagaboanta de sare la terminarea primului plic.stiam ce urmeaza...inca unul ...ok a fost bine...s-au instalat acelasi simptome ca la toti!!! si aici vreau sa fac o paranteza..chiar imi pare rau de cei care nu au fost "antrenati" cu ce trebuie(green the original :)) inca din adolescenta..si au trecut direct la asa ceva !!!! legals...impactul psihic si fizic e DEVASTATOR!!! revin...simptome..nedormit..etc.
sunt o persoana f puternica din pdv psihic si credeti-ma ca se poate !!! trebuie doar sa ai vointa si se poate sa le lasi !!! fara 2 pe sapt si kkt cu care te minti !!!
ptr mine sincer a fost un challenge...mi-am mai luat inca 2 plicuri si am fost eu si curva de sare!!! sa vad ce poate !!! poate...multe..daca esti slab..in total la activ am avut vreo 4-5 plicuri !! si stop!! e groaznic...distruge tot in tine..iti modifica chimia din corp!!! acum intervine alta problema...aceasta subst. mephedrone, ptr noi romanii e ceva cam necunoscut...majoritatea fiind obisnuiti cu green, cioco, cox in limita statutului social! de asta are acest impact !! si cum am spus mai sus..mai ales la cei care iau ptr prima oara subst. de genul asta!!!
e asa vast acest subiect despre aceasta "sare" si iti provoaca o stare de greata si scarba cand te gandesti ce ai facut incat nu iti vine sa crezi :) razi de tine...pffff
masuri de prevenire ptr cei care sunt deja DEPENDENTI:
anturajul schimbat din start daca nu ai destul creier sa lupti singur! daca ai destul si esti cu constientul pe Terra si nu pe Jupiter :) stai cu ei !!!! si zi nu!! poti?? asta vedeti fiecare :) eu unu pot..e usor..acum nu suntem toti la fel...asa...deci...anturaj schimbat !!!
apelati la : prieteni/a, bineinteles sa nu se spele cu "sare", medici, chiar parinti care stiti ca aveti parinti ok.
singura arma impotriva "sarii" esti tu!!! tu poti schimba tot la fel cum si ea te-a schimbat pe tine!
nici nu mai stiu ce sa mai scriu.e grav si da dependenta.dupa capul meu de bizon as spune ca daca chiar ti-a pus o amprenta asa mare chiar dupa ce ai reusit sa o lasi...daca bagi odata pe AN la un revelion hai sa zicem ca e ok !desi...ideea in sine e aiurea...dar hai sa ziceam ca 1 data pe an o poti face!!
ptr cei care consuma...inca.in timpul "imbaierii cu sare" bagati Calciu!!! adica beti lapteeee...si consumati produse lactate!!! stiu e cam imposibil dar daca vreti sa mai aveti rinichi si alte organe si nu vreti sa ajungeti o stafida.ce sa mai zic...ptr cei care se duc in cap si inca isi iau traverse de sare in cap !! e viata voastra !!! trebuie sa ai respect si ptr cei care baga si ptr ceilalti!!! nimeni nu poate condamna constinta altuia!!! deja m-am dus de la subiect...dar va spun sincer ca e trist cand vezi ce se intampla.si la fete arata urat!!!! e groaznic sa vezi o gajika pe sarulica!!! e nu stiu Horror!!
nu spune nimeni sa nu fumezi, sa nu bei, dar exista ECHILIBRU SI CONTROL! asta e cheia :)
sper ca am reusit sa explic sau daca nu macar sa va atrag atentia..aviz celor care inca...sunt cu duracellu in cur :) cam rautacios dar asa e!! va urez succes...sper ca asta sa fie sfarsitul porcariilor legale!!! ptr ca vine greu..o sa vina si mai greu si ne ducem in cap rau de tot!!! am uitat scopul nostru pe pamant!! perpetuarea speciei umane! ce specie..cu cine sa faci copii? sa procreezi??? cand majoritatea sunt "murati" deja.vb deja cam nu stiu...dar va zic ca asupra mea a avut un impact f mare..norocul meu ca sunt cu capul pe umeri !!! succes!!!!
daca mai aveti intrebari...just spit! :)
buna!vreau sa zic k trag magic de cateva luni si deja ma sperie vrajeala!stiu k nu e bun dar totusi fiind constienta de lucrul asta am tras intruna...poate anturajele, poate dorinta de scapare de probleme...frica de a infrunta realitatea ma determinat sa fac lucrul acesta...dorinta aceea de a avea mereu sentimentul de fericire, implinire pe care til da praful acesta...am auzit diferite pareri si nush ce sa cred provoaca sau nu dependenta?sincer eu nu mai stiu cum e sa fii intradevar treaz, cu picioarele pe pamant..am uitat cum e realitatea defapt...mia zis mie cineva k din cauza lui poti intra in depresii, acum de exemplu sunt foarte deprimata, inconjurata numai de lume rea...mie fricaaa:((((
clar provoaca dependenta...oameni nu mai aveti 15-16 ani..nu muriti daca faceti putin research si cititi!!! aceste prafuri..magic, special gold, pills etc. contin substante active...printre cele mai periculoase fiind special gold sarea de baie si magic...contin mephedrona!!!! care e distrugator. cat despre x-tina..you need help! si vb serios...lasa kkturile astea !! crede-ma nu te duc nicaieri...te duc la retardare...iti consuma tot din tine!!!!!! si clar depresiii apar si de la TV!! am scris si mai sus...totul tine de tine insati cat de strong esti!
Pai eu zic ca din moment ce nu iti mai amintesti cum arata realitatea e clar ca provoaca dependenta. Dependenta psihica. Eu spun sa te izolezi putin de anturaj si sa cercetezi ce spune si Dl WuTangFamily :). He seems like he knows what hes talking about daca ma intrebi pe mine. Da un search pe net. Cauta "mephedrone". Canalizeaza-ti energia spre altceva. O sa fie greu dar o sa reusesti. Indeparteaza tentatia mai intai si munceste la formarea autocontrolului.
mereu am vrut sa cred k sunt strong...si dak stau bine sa ma gandesc pana la varsta mea(19 ani) am infruntat multe lucruri...mereu am fost credula pt ca mereu sa descopar ca mam inselat in privinta multor persoane...intrun final am ajuns la concluzia k eu nu am prieteni, am cunostiinte!e tare greu sa te simti singur intro lume atat de mare si rea...am obs ca mereu se gaseste cate cineva sa ma implice in vreo discutie fara k eu sa fac ceva in privinta asta...din cauza magicului am ajuns sa nu am 1 ban in buzunar...sa intru in datorii..sami pierd pana si telefonul...asta datorita faptului ca eu depinzand inca de ai mei, ei vazand k nu dau cu zilele pe acasa nuy miau mai dat bani si atunci din dorinta de a trage, mam bagat in kkturi!nu mai vreeeau sa mai trag...vreau sami revin, sa ma reabilitez, sa invat...am un bac de dat..o admitere...vreau sami fac un viitor al meu...nu sa depind de prafuri!!
As vrea sa iti spun ca e simplu si usor dar nu e. Stai acasa cu ai tai. Intra intr-un tipar de mancat, dormit normal. hidrateaza-te cat mai mult. Pune-ti energie in invatat daca nu pentru bac macar ceva ce iti place. FInd a happy place cu alte cuvinte. Strong e un cuvant prea intrebuintat pe aici. Nu inseamna ca pentru ca ai ajuns dependende esti weak, honey. Nimeni nu se naste invatat. Pentru experienta de viata nu exista scurtatura. Uite, iti las id-ul meu la mesaje. Daca mai esti on si vrei sa vorbim da-mi un add.
chiar nu se mediatizeaza putin treaba asta ? mie dealer'u de legale de unde cumpar mi-a zis sa nu mai bag Magic ca mor.
chiar atata indiferenta... duceti-va unu la OTV care sunteti mai leguma., macar praffu'rile sa le interzica
chiar atata indiferenta... duceti-va unu la OTV care sunteti mai leguma., macar praffu'rile sa le interzica
sincer sa fiu eu nu va inteleg..tragi, , iti place, , , si vrei sa fie interzise.toate astea nu sunt din cauza lui...sunt din cauza voastra;) nu rafu sare in nas ci voi sariti cu nasu in el:).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 23Dependenta picaturi de nas
- 16o mana de ajutor intinsa celor dependenti de droguri
- 8Dependenta psihica!
- 5droguri.urgent!
- 8am nevoie de un sfat: copilul meu se drogheaza
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 3Panica THC...
- 19vrea sa scap de metadona fara sa sufar foarte rau.
- 10Dependenta de prafuri
- 7dependenta boala grea
- 26Ajutor! Fratele meu se drogheaza de vreo 3 ani
- 22Iubitul meu consuma droguri usoare, gen iarba
- 4Dependent dupa 2-3 luni de consum ocazional?
- 4Dependent de droguri de 11 ani
- 3Cum pot sa ajut o prietena sa se lase de droguri?
- 4Prietenul meu este dependent de prenadez
- 5Dependenta cristale și pastile
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: