Etnobotanice - sfaturi

07-09-2011
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Salut, nu cred ca e cel mai bun loc sa fac topicul asta, dar am nevoie de niste sfaturi.
Am luat etnobotanice de trei ori, cam la 1 luna distanta, ultima data acum 2 saptamani.
Nu stiu sigur ce era, oricum, era de fumat.
Treaba este ca ultima data am avut niste senzatii neplacute in seara aceea, nu am putut sa dorm, ma durea capul, mai precis creierul. A continuat si a doua zi cu aceeasi senzatie, mai slaba, totusi si cu o slaba depresie, urmata de veselie.
Apoi mi-a trecut si nu am mai avut nimic, pana vinerea trecuta, cand a inceput iar sa ma doara capul.
Acum 2 seri in urma am ametit si am inceput sa tremur serios cateva minute, dupa care m-am linistit si am reusit sa adorm.
A doua zi mi-a fost 'rau' toata ziua, adica simteam ca nu eram eu, ca nu gandesc la maxim, perceptia era slaba.
Seara, am reusit sa imi revin si ma simteam bine. Dimineata, ieri, m-am dus la doctor sa ma consulte, ca sunt racit in acelasi timp si am luat niste medicamente.
Insa spre seara, am iesit afara cu niste prieteni, sa vedem meciul si am mai fumat 2-3 tigari normale.
Apoi aseara iar am avut probleme, ma durea capul, nu tare, aveam senzatii de voma si senzatii de ameteli si o teama cam profunda.
Azi dimineata m-am gandit sa scriu acest topic. Nu stiu ce sa fac. Imi va trece de la sine in urmatoarele zile? Ar trebui sa consult un doctor? 'Prietenul' cu care am fumat ultima oara nu are nimic, dar el a fumat de vreo 8-9 ori in ultimele 2-3 luni.
A trebuit sa ii spun si mamei mele... Am doar 16 ani si sincer, nu vreau sa stau prin spitale, mai ales acum ca incepe scoala.
50 comentarii 12 Înainte ›
0
07-09-2011, ora 12:28
bulinake
Nu este medic/terapeut
bulinake
Buna dimineata !

Ofofof saraca ta mama cat sufera..Te simti bine acum ca ai incercat-o si pasta ? Sunt reactii adverse ale etnobotanicelor cine stie ce alte buruieni mai erau pe acolo depinde la la organism la organism eu te sfatuiesc sa mergi la un spital la urgente la toxicologie.Iti recomand sa mergi la un spital de pediatrie sau poti suna la 112 :D
0
07-09-2011, ora 12:29
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Sincer nu vreau sa merg la spital, as vrea sa stiu de la cineva care a trecut prin, sau de la un doctor/asistent, daca imi vor trece aceste simptome in urmatoarele zile.
0
07-09-2011, ora 12:55
bulinake
Nu este medic/terapeut
bulinake
Nu vrei stai si sufera. Trebuiesc facute niste analize sange/urina pentru a se detecta substantele din corpul tau...Dureaza ceva timp pana vor iesi posibil sa mai ai diverse simptome important este sa nu mai fumezi etnobotanice.Doar cei de la toxicologie iti pot da un tratament daca este cazul da nu cred ca e mare scofala.Esti sigur ca nu ai folosit si alte droguri ?
0
07-09-2011, ora 13:50
c0rina
Nu este medic/terapeut
c0rina
Lasa-te de fumat tigari normale caci acum te vor afecta de sute de ori mai puternic decat inainte.
Daunele aduse de etnobotanice nu pot si vindecate cu nici un medicament sintetic. Cred ca iti vei pierde doar timpul pe la medici si spitale. Drogurile aceste afeceteaza nervii si creierul. Este foarte greu sa te refaci dupa etnobotanice si trebuie sa eviti stresul fumatul, cafeaua cola, cofeina, energizantele, lipsa de somn, masturbarea, excesele sexuale si la computer sau tv. Practic tot ce afecteaza, slabesc sau supraexcita nervii.Homeopatia te-ar putea ajuta ceva insa.
0
07-09-2011, ora 13:53
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
@bulinake - Nu am fumat nimic altceva.
0
07-09-2011, ora 14:33
bulinake
Nu este medic/terapeut
bulinake
Nu trebuie sa te alarmezi, simptomele sunt normale (sunt asemanatoare cu simptomele schizofreniei dar nu ai asa ceva inca). Daca vei continua cu consumul de etnobotanice vei ajunge dependent iar cu timpul vor aparea probleme de sanatate grave la nivel neurologic, cariotoracic, etc...Nu exista nici un tratament medicamentuos este ca mahmureala :D incei incet va trece dar tot te sfatuiesc sa consulti sectia de toxicologie :D..Sfaturile corinei iti vor fii folositoare.
0
07-09-2011, ora 15:13
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Nu stiu daca este vreo sectie de toxicologie in spitalul din orasul meu. Oricum nu vreau sa ajung la spital in nici un caz.
Treaba e ca vreau sa stiu cateva sfaturi care sa mentina moralul ridicat in momentele de depresie si cam in cat timp o sa imi treaca simptomele astea.
Daca mai apar cumva, etc.
0
07-09-2011, ora 15:25
bulinake
Nu este medic/terapeut
bulinake
Da vor mai aparea.. cateva zile poate saptamani pana se elimina din organism substanta.corina ti-a dat niste sfaturi tine cont de ele si ai sa te simti mai bine...
0
07-09-2011, ora 16:37
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Altceva mai e de zis? O concluzie - nu mai fumez niciodata.
0
08-09-2011, ora 12:01
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Deocamdata ma simt mai bine, mai am putina durere de cap si putina 'mahmureala'. Am baut foarte multe lichide, in special ceaiuri si lapte.
Dupa ce imi trece, mai exista posibilitatea sa mai revina aceste simptome peste ceva timp?
0
08-09-2011, ora 19:29
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
spune mamei, te va intelege, te va ajuta sa treci mai usor si mai repede
si SPER CA,
NICIODATA IN VIATA SA NU MAI INCERCI ACESTE...nici NU vreau sa le pronunt "numele"..
of-of...
vai de copiii care, nu asculta de parinti..
Ai scris ca, Nu vei mai fuma..felicitari..si mai scrie, cum te simti.
cele bune,
0
08-09-2011, ora 23:16
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
// Exista vreun risc de deces...?
Incep sa ma simt din ce in ce mai bine, am baut foarte multe ceaiuri, lapte si am consumat la ultima masa si usturoi.
0
10-09-2011, ora 16:40
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
NU exista acest risc..DAR continua sa bei ceaiuri, lapte, SA MANANCI bine, ..sa faci mai ales multa miscare in aer iber.
Cele bune si mai da vesti de BINE,
0
10-09-2011, ora 23:03
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Probabil ca exista riscul doar in cazul in care sunt consumate pe o perioada mai mare. Ma simt din ce in ce mai bine, sunt aproape ca inainte, cu exceptia ca mamei mele ii pare extrem de rau pentru ce am facut si nu stiu cum sa o motivez sa treaca peste.
Una peste alta, voi mai avea astfel de simptome dupa ce imi va trece? Nu mai intentionez sa pun tigara in gura, dar, mai pot fi si exceptii.
0
11-09-2011, ora 13:20
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
NU vei mai avea nimic, ACUM..fii tu alaturi de MAMA ta draga, incurajeaz-o si promitei..spunei deschis ceea ce ai hotarat..de acum inainte...te va intelege.noi, mamele, uneori, intelegem prea multe.
Toate cele bune,
0
11-09-2011, ora 14:14
c0rina
Nu este medic/terapeut
c0rina
Ce mai poti face sunt urmatoarele lucruri:
1) 5-10 grame de carbune medicinal faramat praf si pus in apa calduta si baut. Anihileaza toxinele din intestin si le scoate, inlucisv mercur, metale grele, toxine de la medicamente, alimente, etc.
Dupa aceea bei multa apa sau ceai. Poti face asta de 3-4 ori, odata pe zi maximal.
2) Remediul homeopat Nux vomica CH9, luat de 3 ori, o zi da o zi nu. Se suge cate o granula.
Il gasesti la farmacii homeopate si costa 6 lei. Este bun la multe inclusiv la detox dupa alcool, druguri, tutun, medicamente.
0
11-09-2011, ora 21:04
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
@sebesuldejos - Ai spus ca nu voi mai avea nimic acum. Atunci cand?

In 2-3 zile cred ca o sa imi treaca tot.
0
14-09-2011, ora 17:38
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Nu cumva a fost sevrajul de vina?
0
25-09-2011, ora 23:14
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Mai am cateodata senzatia ca nu sunt in corpul meu si ma mai doare creierul un pic, cateodata, dar in rest, sunt bine si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a vindecat. Nu mai pun gura pe asa ceva in viata mea. Am mai fumat 2-3 tigari in ultimele zile...
0
05-10-2011, ora 20:32
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Mai poate spune cineva ceva? :D
0
13-10-2011, ora 17:19
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Azi cat timp dormeam, am visat ca eram cu doi dintre prietenii mei si am visat ca iar ma apucau starile de atunci cand esti drogat, cu un zgomot inalt. Asta pana m-am trezit, a revenit totul la normal.
0
13-10-2011, ora 17:22
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Si se intampla dupa o luna si ceva de cand am luat ultima oara. Cand o sa imi dispara definitiv orice semn? De obicei, vreo 2 saptamani in urma, cand ma gandeam iar cum mi-a fost, ma lua panica. Acum nu ma mai ia nici panica, nici nimic, dar am stari in care simt ca nu gandesc, ca fac totul din automatism.
Ar trebui sa iau medicamente? Sau imi va trece de la sine? Este normal ce se intampla...?
0
13-10-2011, ora 18:05
grosuleac
Nu este medic/terapeut
grosuleac
@c0rina as vrea sa te uiti si un pic la topic-ul meu facut aici
http://forum.romedic.ro/prod/Un_sfat_medical!_060050.html cred ca mi-ai dat niste sfaturi foarte bune!
0
20-10-2011, ora 16:07
andra555
Nu este medic/terapeut
andra555
nu ai nimic fizic si eu am patit la fel mai grav k tn..am fumat o chestie super tare si de atunci ma simt naspa faceam atacuri de panica eram speriata am fost la o gramada de medici analizele chiar f.bune...mi-am facut vreo 6ekg la inima analize la plamani ficat...si encefalograma medicii nu mai stiu cesa-mi faca ei zic k nu am nimic k e pe stres...iar eu ma simt tot nasol...am observat k dak ma autocontrolez si nu ma mai gandesc tot timpul la moarte cum faceam inainte ma simt mai bn..cum ti-am spus nu pot sa zik simptomele pt k am o stare de neexplikt pe kre o simt decat eu nu ma doare ceva nu fac febra...trebuie sa treci peste...si sa nu te mai atingi never de ele
0
21-10-2011, ora 14:42
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Un sfat pentru toti care au asa ceva. Incercati sa ma auto-controlati. Sa va impuneti ca nu trebuie sa va mai ganditi la asa ceva. Pareti indiferenti, pentru ca organismul lupta, nu va lasa asa usor, dar trebuie sa il ajutati si voi. Si psihic, prin evitarea acestor atacuri de panica, cat si fizic, prin practicarea sportului. Consumati mult lapte si mult ceai, m-au ajutat foarte mult in acea prima saptamana de chinuri. Eu acum nu mai am nimic, doar ca am ramas cu o sperietura zdravana de atunci si ma mai panichez cateodata.
0
21-10-2011, ora 14:44
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Ce mai pot spune: Incercati sa va faceti prieteni care sunt seriosi, care nu se tin de prostii. Iesiti cu ei pe afara, ocupati-va timpul cu altceva daca nu puteti scapa de aceste temeri. Plictiseala va creeaza de obicei atacuri de panica, pentru ca va ganditi tot mai mult la ce vi s-a intamplat.
0
25-10-2011, ora 15:54
andra555
Nu este medic/terapeut
andra555
cum pot pune pune o intrb pe forum
0
25-10-2011, ora 16:09
onea
Nu este medic/terapeut
onea
Am o saptamana de cand nu am mai pus nici un fel de tigara in gura si pot spune ca ma simt foarte bine.Tu cum te simti?
0
26-10-2011, ora 11:11
ashihara1996
Nu este medic/terapeut
ashihara1996
buna ziua sunt un elev de 16 ani care a conumat etnobotanice mai exact m5 daca stiti ce este.dupa ce am fumat am inceput sa intru intrun fel de film(a 2a zi) parca raman blocat cu gandirea si nu imi mai trece nimic prin cap si in acelasi timp mi se tulbura vederea si cand ma ating parca nu mai simt nimic, ma tine cateva secunde dar aceste sintome se tot repeta de vreo 2, tot atunci am fumat ultima oara.Va rog sa ma ajutati, spuneti-mi ca nu o sa fiu asa toata viata pls..P.S. mai ma ia zi ameteala in timpul simtomelor mentionate mai sus si parac nu mai gandesc asa cum gandeam inainte..Ajutaima va rog..
0
27-10-2011, ora 15:01
onea
Nu este medic/terapeut
onea
Salut, nu te speria ca o sa iti treaca cu timpul.Ca sa te smti mai bn trbuie sa consumi multe lactate, sa faci sport cat de mult poti si sa incerci sa iti gasesti ocupatie tot timpul si sa incerci sa fi relaxat sa nu soliciti creierul, adica, tv cat mai putin, pc la fel.Incearca sa iti faci un prieten bun cu care sa iti petreci timpul sau cu prietena ar fi cel mai indicat.Si eu am fost la fel ca tn si in cateva zile am fost apt 80 la suta.Incearca sa fac ce ti'am scris mai sus si ai sa vezi diferenta.
Adaugă un comentariu / răspuns
50 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •