ajutati-l sa se lase de etnobotanice - faza grava!

02-12-2012
valescu
Nu este medic/terapeut
valescu
salutare. am un verisor care a fumat etnobotanice cativa ani. acum cateva zile a recunoscut si a acceptat ajutor medical.
eu stau la tara si vreau sa-l fac sa vina des la noi deoarece e f f mic riscul samai aiba de a face cu drogati
da-ti-mi orice sfat util sa-l ajut. are doar 27 ani. e pacat sa pierzi un om mai ales daca e tanar
13 comentarii
1
02-12-2012, ora 17:47
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Ajutooooor...! Ajutati-ma va rog. !...Am consumat fara voia mea cu niste prieteni niste praf si acum imi este foarte raaaauu...! cred ca o sa mor si nu stiu unde sa ma duc la cine sa ma adresez ca am intepaturi la inima ma sufoc si nu mai pot sa respir. Nu stiu sa spun ce praf am consumat era ceva ca sarea intr-un plic alb pe care scria ceva cu rosu era un plic de 0, 25 grame din care am tras 4 persoane din plicul ala dar numai mie mi-e rau..cred ca am tras si eu pe nas o linie sau poate maxim doua ca nu mai stiu.M-a usturat rau de tot nasul si dupa aceea mi sa facut rau. Va rog sa m ajute cineva cu un sfat dar cat mai repede va rog mult...!
1
02-12-2012, ora 18:05
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
CUM? FARA VOIA MEA?
te-au obligat?
vad ca stii detalii cum arata? cum era? etc?

daca te-au obligat CHEAM POLITIA, DENUNTA-I SI le zici ca fara voia ta.
Daca ti-e rau, propun sa chemi salvarea.

iti doresc sanatate si numai bine.
off.copii.copii...si la varste...
0
02-12-2012, ora 18:11
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
pt. valescu:
ideea de-al lua la voi la sat ar fii super ok.
si
pt ASTA sper sa-ti multumeasca odata in viata.
cele bune tie si lui,

intrebare:
vad ca stii ca fumeaza de cativa ani;
- are familie?
- stiu SI parintii?
- pana acum n-ai mai incercat sa-l ajuti?...avand in vedere ca-i acusica iarna si NU cred ca-i va convenii sa vina la sat iarna...poate era super ok-vara..dar-incearca.
0
02-12-2012, ora 18:12
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Se spune "CINE ARE COPII SA TACA"...
iar
eu adaug:DOAMNE FERESTE!
0
03-12-2012, ora 14:54
valescu
Nu este medic/terapeut
valescu
buna ziua.
nu e casatorit si nici copi nu are sa sufere, sufera doar parintii.
pana acum nu l-am ajutat ca-s taranoi prost cu mentalitatea lu' bunic'su- asta ziceau baieti de cartier cu care era prieten crezand ca eu nu-i aud. a refuzat pana de curand sa inteleaga ca are o problema. matusa e cea care a mers cu el la medic.
sper sa-l fac sa vina mai des la noi cu ajutorul unchiului meu
0
03-12-2012, ora 15:03
valescu
Nu este medic/terapeut
valescu
scriu asta pt cei care sunt tentati sa incerce droguri sau incepatori care inca se mai pot lasa:
acum cateva zile l-am vazut pe unchiul meu, tatal varului cu problema etnobotanicelor, prima data in 32 de ani ai mei, fiind neingrijit. sa-i plangi de mila si alta nu. e un om care a facut numai bine si la dusmani.
ganditi-va si la PARINTI, si la cei apropiati cand faceti asta.
privirea pierduta a unchiului meu am mai vazut-o o singura data, la alt unchi cand i-a murit fiul, la 31 ani.
nu va faceti parintii sa sufere caci ei sufera mai mult ca voi! si sunt singurii care ne iarta orice greseala
0
03-12-2012, ora 18:19
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
MAAAAAARE dreptate!

M-as bucura sa-si rezolve problema cat mai curand.
Doamne ajuta!
0
25-12-2012, ora 23:38
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
@valescu - Poti sa le spui tu orice vrei celor care se drogheaza, nu conteaza nici parintii (poate doar pentru o perioada scurta de timp), nici altceva, decat drogurile. Ei au nevoie fie de o vointa de fier, fie de ajutor specializat.
0
01-01-2013, ora 19:48
valescu
Nu este medic/terapeut
valescu
buna ziua. din pacate aveti mare dreptate. si vointa nu prea au multi. e foarte greu dar trebuie sa lupti. e rau ca nu stii daca minte sau spune adevarul
0
17-03-2013, ora 02:28
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Cel mai bine ar fi, daca se poate, sa ii mutati domiciliul pentru un timp, ca sa nu isi mai poata procura drogurile.
1
30-03-2013, ora 07:58
botadrian
Nu este medic/terapeut
botadrian
Am inceput sa trag de un an coca, tot zic co las dar dupa 1-2 luni de la ultima iar vine pofta., dar o las de tot.daka va e
rau beti lapte si ceai mult, in special lapte mult, oricum stati departe de asa orice drog, solutia pt. Verijorul tau e sal indepartezi de anturaj si sai aratati k va pasa si multa afectiune
0
05-04-2013, ora 08:02
valescu
Nu este medic/terapeut
valescu
cam asta incercam, sa-l indepartam de anturaj, dar nu prea reusim, a recidivat.
0
07-04-2013, ora 00:22
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Atunci fortati-l sa paraseasca anturajul. E viata lui in joc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •