Dependenta psihica!

30-05-2010
TLE79
Nu este medic/terapeut
TLE79
Cum se poate combate dependenta psihica?Cit tine ea?
8 comentarii
0
31-05-2010, ora 06:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Prin vointa si autosugestie.tine atata timp cat e alimentata si nu faci nimic pentru a o indeparta.
0
07-10-2010, ora 23:32
cipralex
Nu este medic/terapeut
cipralex
si cum poti indeparta prin autosugestie o dependenta psihica dupa ce ai luat 2 ani de antidepresive si pe urma anxiolitice?

eu am scapat de ele dar m-am ales cu o mare insomnie ca efect advers in urma lasarii unui anxiolitic TRANXENE.
0
20-11-2010, ora 18:08
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
:)
Am citit si eu pe la dependente m-am cutremurat.
Pt Zoloft : pe langa ce spune dr House, tu trebuie sa iti gasesti propria metoda. Unii isi reduc doza atat de mult pana ajung la 0, altii iau cateva zile somnifere ca sa ii mentina intr-o stare de aparenta relaxare, somnolenta.
De ce nu il intrebi pe medicul care ti-a prescris?

De multe ori e si vina medicilor pentru ca nu "personalizeaza" un tratament
0
20-11-2010, ora 18:24
cipralex
Nu este medic/terapeut
cipralex
am schimbat dr a zis ca nu are ce sa imi faca, nu mai iau somnifer a ajuns la anxiar
0
20-11-2010, ora 18:39
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Nu inteleg ce spui. Ai dependenta fizica sau psihica fata de.care dintre ele?
Si cum adica " nu are ce sa iti faca"
0
21-11-2010, ora 11:55
cipralex
Nu este medic/terapeut
cipralex
fizica
0
21-11-2010, ora 12:51
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Am citit cate ceva la topicul celor dependenti de droguri. Si nu cred ca antidepresivele se pot compara.Sa spunem ca suferi doua-trei zile, o saptamana. Nu merita efortul ca sa poti sa simti si sa traiesti normal fara medicamente?
Vreau doar sa te incurajez
0
02-05-2011, ora 00:50
ynna43
Nu este medic/terapeut
ynna43
daca toata lumea ar putea sa se regleze psihic prin autosugestie am fi cei mai fericiti, dar din pacate nu toate organismele reactioneaza la fel..
vad ca aici fiecare isi da cu parerea dar nu se pune niciodata in pielea celui care cere ceva ajutor!
de exemplu. la mine nu a mers autosugestia...mi-am impus de ani de zile sa nu iau pastile dar organismul nu ma asculta...asa ca a trebuit sa recurg la psihiatru si pastilele lui ca sa pot avea o viata cat de cat normala...!
si mereu am aceasta intrebare:oare de ce mai exista dr psihiatrii in lume daca AUTOSUGESTIA asta ar face minuni???
oare nu se observa in lumea asta ca din ce in ce creierul uman e din ce in ce mai afectat de chimicalele cu, care e alimentat?
asta e marea cauza pt care cabinetele de psihiatrie sunt pline de pacienti.
haideti macar aici sa ne incurajam cumva sa trecem mai usor de asa zisele depresii ale acestui secol!..
milt curaj si sanatate celor suferinzi de depresie;BOALA SECOLULUI.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.