Dependenta psihica!
8 comentarii
Prin vointa si autosugestie.tine atata timp cat e alimentata si nu faci nimic pentru a o indeparta.
si cum poti indeparta prin autosugestie o dependenta psihica dupa ce ai luat 2 ani de antidepresive si pe urma anxiolitice?
eu am scapat de ele dar m-am ales cu o mare insomnie ca efect advers in urma lasarii unui anxiolitic TRANXENE.
eu am scapat de ele dar m-am ales cu o mare insomnie ca efect advers in urma lasarii unui anxiolitic TRANXENE.
:)
Am citit si eu pe la dependente m-am cutremurat.
Pt Zoloft : pe langa ce spune dr House, tu trebuie sa iti gasesti propria metoda. Unii isi reduc doza atat de mult pana ajung la 0, altii iau cateva zile somnifere ca sa ii mentina intr-o stare de aparenta relaxare, somnolenta.
De ce nu il intrebi pe medicul care ti-a prescris?
De multe ori e si vina medicilor pentru ca nu "personalizeaza" un tratament
Am citit si eu pe la dependente m-am cutremurat.
Pt Zoloft : pe langa ce spune dr House, tu trebuie sa iti gasesti propria metoda. Unii isi reduc doza atat de mult pana ajung la 0, altii iau cateva zile somnifere ca sa ii mentina intr-o stare de aparenta relaxare, somnolenta.
De ce nu il intrebi pe medicul care ti-a prescris?
De multe ori e si vina medicilor pentru ca nu "personalizeaza" un tratament
am schimbat dr a zis ca nu are ce sa imi faca, nu mai iau somnifer a ajuns la anxiar
Nu inteleg ce spui. Ai dependenta fizica sau psihica fata de.care dintre ele?
Si cum adica " nu are ce sa iti faca"
Si cum adica " nu are ce sa iti faca"
Am citit cate ceva la topicul celor dependenti de droguri. Si nu cred ca antidepresivele se pot compara.Sa spunem ca suferi doua-trei zile, o saptamana. Nu merita efortul ca sa poti sa simti si sa traiesti normal fara medicamente?
Vreau doar sa te incurajez
Vreau doar sa te incurajez
daca toata lumea ar putea sa se regleze psihic prin autosugestie am fi cei mai fericiti, dar din pacate nu toate organismele reactioneaza la fel..
vad ca aici fiecare isi da cu parerea dar nu se pune niciodata in pielea celui care cere ceva ajutor!
de exemplu. la mine nu a mers autosugestia...mi-am impus de ani de zile sa nu iau pastile dar organismul nu ma asculta...asa ca a trebuit sa recurg la psihiatru si pastilele lui ca sa pot avea o viata cat de cat normala...!
si mereu am aceasta intrebare:oare de ce mai exista dr psihiatrii in lume daca AUTOSUGESTIA asta ar face minuni???
oare nu se observa in lumea asta ca din ce in ce creierul uman e din ce in ce mai afectat de chimicalele cu, care e alimentat?
asta e marea cauza pt care cabinetele de psihiatrie sunt pline de pacienti.
haideti macar aici sa ne incurajam cumva sa trecem mai usor de asa zisele depresii ale acestui secol!..
milt curaj si sanatate celor suferinzi de depresie;BOALA SECOLULUI.
vad ca aici fiecare isi da cu parerea dar nu se pune niciodata in pielea celui care cere ceva ajutor!
de exemplu. la mine nu a mers autosugestia...mi-am impus de ani de zile sa nu iau pastile dar organismul nu ma asculta...asa ca a trebuit sa recurg la psihiatru si pastilele lui ca sa pot avea o viata cat de cat normala...!
si mereu am aceasta intrebare:oare de ce mai exista dr psihiatrii in lume daca AUTOSUGESTIA asta ar face minuni???
oare nu se observa in lumea asta ca din ce in ce creierul uman e din ce in ce mai afectat de chimicalele cu, care e alimentat?
asta e marea cauza pt care cabinetele de psihiatrie sunt pline de pacienti.
haideti macar aici sa ne incurajam cumva sa trecem mai usor de asa zisele depresii ale acestui secol!..
milt curaj si sanatate celor suferinzi de depresie;BOALA SECOLULUI.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 332sunt dependenta de heroina
- 9Amfetaminele dau dependenta? Au efecte adverse?
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 3un fost dependent de droguri usoare are acum cu dureri, junghi la inima
- 14Ecstasy
- 5droguri.urgent!
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 20Drogat fara voie?!
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 18Stimulantele legale si anxietatea
- 13ajutati-l sa se lase de etnobotanice - faza grava!
- 6Relatia noastra se desrtama
- 1Centru tratament gratis
- 4dependenta? de ce am tendinta sa sun din nou acea persoana sa imi mai aduca?
- 10Etnobotanice
- 9Va salut! Am 28 de ani și vreau din suflet sa pot scăpa de dependenta de droguri!
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: