ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
eu am ciclu de la 10 ani si acum am 14 dar problema e ca niciodata nu mi-a intarziat.trebuia sa-mi vina pe 8 acum 4 zile.dar inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina am avut stari de somnolenta.si ma dureau sani oleak.acum nu mai am simptomele astea.adica nu ma doare nimic si au trecut 4 zile.mentionez ca niciodata nu am intretinut relatii sexuale.sunt virgina.oare de ce nu mi-a venit????va rog din suflet sa-mi raspundeti!!!!
4 comentarii
mentionez ca acum o luna am fost la dermatolog pt k aveam multe cosuri.si m-a intrebat dak imi vine ciclul regulat...si am zis k da...dar am si mult par pe spate si m-i s-a zis ca s-ar putea sa am dereglare hormonala.si mi-a dat niste pastile vitamine...si altele poate sa fie din cauza asta???adik sa-mi intarzie din cauza asta????si m-i s-a interzis sa mananc ciocolata si mancare picanta.si nu m-am putut abtine si am mai mancat va rog sa-mi raspundeti.
inca ceva inainte de a-mi veni ciclul imi curge pe chilotei un lichid lipicios de ce???am vreo infectie ceva???mentionez k nu am sex niciodata si sunt virgina!!!si ultimul timp am fost cam stresata poate fi si din cauza asta????va rog sa ma lamuriti k sunt speriata
linisteste te nu esti insarcinata e din cauza pastilelor care te au dereglat hormonal.si eu am avut cosuri(am 20 de ani) si am uramt un tratament cu sotret(pastile) 5 luni de zile acum folosesc brevoxil(o crema) si sunt foarte multumita de rezultat fata mea e fina mai am cateva urme care vor trece am rabdare(mie mi s-a spus sa nu mai beau lapte ca s-ar putea sa am intoleranta la lapte, lactate).am fost si la cosmetika sunt f f multumita tu esti si micuta si poate fi si din cauza varstei.sper ca ti am fost de ajutor. ceea ce iti curgei pe chilotei se numeste secretie vaginala are rolul de a proteja vaginul si este ceva normal ca inainte de menstruatie sa fie mai abundenta scurgerea.
teonica, draga mea, daca esti virgina nu ai de ce sa-ti faci probleme.Esti la varsta marilor schimbari, pubertatea, cand are loc un "jok" al hormonilor si numeroase dereglari.Secretia abundenta dinaintea menstruatiei este normala.Linisteste-te si ai grija de tine.Pupici!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3ciclu menstrual
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 6Menstruatie mai devreme si fara dureri, test de sarcina negativ
- 6dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 8Cum sa intarzii menstruatia!?
- 5Dureri in zona subratului
- 6Ciclu fara dureri
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 18ciclu menstrual
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
Mai multe informații despre: ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: