de ce nu-mi vine ciclul menstrual?

buna ziua! am si eu o intrebare! iau anticonceptionale de 2 luni (miligest), sunt in pauza de 7 zile (la sfarsit) inca nu mi-a venit ciclul menstrual! ce se intampla? de ce? e posibil sa fiu insarcinata? ce sa fac? va multumesc mult!
8 comentarii

daca ai luat corect pastilele nu ai cum sa fi ramas insarcinata.E, probabil o dereglare usoara...

domnule dr. dragomir d-voastra ce parere aveti? daca nu-mi vine pana in a 8-a zi iau in continuare miligest?va multumesc!

e posibil şi să nu ţi vină dar destul de rar... dacă e anticoncepţional progestativ doar, adică fără estrogen există şanse mari să nu ţi vină deloc

da-ti-mi un sfat va rog... acum o sapramana am facut testul Papanicolau, dupa 5 minute mi-a curs o secretie ciudata, ca si cum ar fii menstruatia dar nu m-a tinut decat in ziua aceea. Acum 2 zile trebuia sa-mi vina ciclul menstrual si. nimic! I-au anticonceptionale Mercilon 21 si uneori am folosit si prezervativul, practic... nu ar fii posibila o sarcina :O dar ce se intampla ?:(

O foarte mica sangerare in ziua in care faceti un Pap este normala. Aceasta nu este menstruatie, ci apare din cauza unor mici lezari ale colului.

Multumesc frumos pentru raspuns, eram ingrijorata. Maine ma voi duce la un control sa vad de ce intarzie si ce a aparut la analiza Papanicolau. Nu mi s-a intamplat niciodata sa intarzie, sa nu apara, sper sa fie bine :-s

Mi-am luat rezultatele Papanicolau dar nu contine decat o pagina, mama mea cand venea acasa cu testul Pap. era mai stufos :-s Probleme nu am decat o inflamatie " modificari celulare - reactive inflamatorii " mi s-a spus sa i-au cervidid din cand in cand cate o cura. Dar am uitats aintreb daca ii dauneaza florei vagnale.
menstruatia nu apare inca, si doctora nu a gasit nici o semn de ceva neinregula
menstruatia nu apare inca, si doctora nu a gasit nici o semn de ceva neinregula

Ma puteți ajuta e urgent.
Am avut un contact neprotejat in Decembrie, pe 30 Decembrie mi-a venit ciclul si m-a ținut pana pe 5 Ianuarie.
Oare am ramas ca ciclul nu mi-a mai venit si suntem in 2 februarie
Va rog frumos sa ma ajutati
Am avut un contact neprotejat in Decembrie, pe 30 Decembrie mi-a venit ciclul si m-a ținut pana pe 5 Ianuarie.
Oare am ramas ca ciclul nu mi-a mai venit si suntem in 2 februarie
Va rog frumos sa ma ajutati

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 4Un iubit confuz - menstruatie intarziata
- 1ciculul nu mi se mai opreste
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 7durere de ovare
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 2Posibil sarcina
Mai multe informații despre: ciclul menstrual intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: