ciclul menstrual la adolsecenta
am 14 ani si nu mi-a venit ciclul!trebuie sa ma ingrijorez?...dar am o alta problema...ma masturbez de la 13 ani...poate aceasta sa fie cauza faptului ca inca nu mi-a venit menstruatia? va rog ajutati-ma
2 comentarii
Nevenirea menstruaţiei până la 16 ani nu este motiv de îngrijorare. Nu trebuie să întreprindeţi nici o acţiune în această privinţă, ci doar să mai aveţi răbdare.
Nu există nici o legătură între masturbare şi menstruaţie. Masturbarea nu are consecinţe decât în plan psihologic, consecinţe care sunt şi ele subiect de dispută între specialişti. Până când vor cădea de acord, e preferabil totuşi să nu vă masturbaţi.
Nu există nici o legătură între masturbare şi menstruaţie. Masturbarea nu are consecinţe decât în plan psihologic, consecinţe care sunt şi ele subiect de dispută între specialişti. Până când vor cădea de acord, e preferabil totuşi să nu vă masturbaţi.
este preferabil sa nu ma masturbez ? pey a'tzi spus ce nu are nici o legatura!!!!spunetzi'mi!ce se intampla dak continui?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 4amanarea ciclului menstrual cu 3, 4 zile
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 5ciclul menstrual de 24 zile e unul normal?
- 7menstruatie?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 6grabirea menstruatiei!
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 4postinor si menstratia?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 0Menstruatia...
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: