sunt disperata..am nevoie de o parere
aceasta este a 14 zi de intarziere a ciclului in conditia in care luna trecuta am avut 3 contacte neprotejate folosind coitus interuptus.stiu ca lichidul acela poate sa fecundeze si el si de asta mi e frica.eu am un ciclu neregulat ma asteptam deci sa mi intarzie 4-5 zile dar nu 2 sapt.am facut 2 teste de sarcina, primul clear blue pe data de 13 la cam 6 zile intarziere al doilea pe 16, ambele teste au iesit negative.totusi astazi s au facut 14 intarziere si simt ca mor.marti, pe 19 am fost sa mi fac analiza beta hcg dar raspunsul o sa l am abia luni.credeti ca e vb de o sarcina??daca nu ce poate determina o intarziere asa mare a menstruatiei?testul de sarcina e facut la 2 sapt dupa actul sexual cu probleme.va rog sa mi dati o parere!
6 comentarii
M a declar obeza..iar viatza mea sexuala este foarte redusa...Am prob..cu hormoii?
imi poate raspunde si mie cineva la intrebarea de mai sus, va rog????
stai calma ca nu esti insarcinata. probabil e o intarziere asa mare de la stres.
si mie mi s-a intamplat.
bafta!
si mie mi s-a intamplat.
bafta!
specificitatea testelor este dupa 2 saptamani de la data la care trebuia sa vina menstruatia
eu zik k nu ai ramas... daca nu si-a dat drumul in u... si eu am avut probleme... am facut sex neprotejat cu prietenul meu accum cateva zile... fiind in a 4 a zi pe rosu... nu si-a dat drumul...acum nuj eu nu ma ambalez k nu am cum:( oki eu zik k nu ai cum sa fi ramas...:* succes la test... ji poate ne zici si noua ce rezultat ti-a dat:* poopik
si eu am facut la fel...nu stiu c sa zic...nu e deloc o metoda sigura...eu ma tem f tare...si mi-as dori dak ne poate da un sfat cineva care a mai facut asa...multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2disparita menstruatiei
- 0sterilet si menstruatie
- 4De ce imi intarzie menstruatia?
- 4ciclul menstrual
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 2test de sarcina
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 0Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
- 1menstruatie intarzista
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Injectii cu triamcinolon
- 1Întârziere ciclu
- 1Menstrutie intarziata
- 2Posibil sarcina
- 8Menstruatie intarziata
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Menstruatia testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: