operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
buna...ma numesc andra si am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.in noiembrie am fost operata de tumora beligna a ovarului drept.dupa aceasta operatie ciclul nu mi-a venit regulat...in martie mia venit e 16 ma tinut 8 zile in aprilie pe 18 tot 7-8 zile.in mai mia venit pe 25 si m-a tinut doar 3 zile probabil k facusem un tratament cu gentamicina si din cauza aceasta ma tinut atat de putin nu stiu motivul.doar k de pe 28 de knd sangerarea sa terminat am avut rel neprotejate cu finalizare inauntru cu sotul meu pana pe data de 3 mai exact a 10 zi de cm..de 5 zile ma simt rau vomit intruna ma doare capul ma dor sanii si mie pofta de cate ceva dar dupa vomit...as vrea sa stiu daaca este posibila o sarcina desi stiu k dupa metoda calendarului nu prea sunt sanse insa ciclul meu este neregulat ;..va rog numai am rabdare sa vad daca imi intarzie ciclul...imi doresc f mult un bebe si as vrea sa stiu dak am vreo sansa
6 comentarii
De ce nu faci un test de sarcina? Este posibil sa fi ramas insarcinata.
Si eu am ramas insarcinata in ziua a 9-a a cicluli, tot dupa un tratament cu antibiotice.
Si eu am ramas insarcinata in ziua a 9-a a cicluli, tot dupa un tratament cu antibiotice.
pai este prea devreme nu au trecut 14 zile de la ultimul contact..nu as vrea sa fiu dezamagita am zis k testu mil fac dupa 20;)))..totusi as vrea sa stiu dak am makr vreo sansa..:D..
am facut pe 17 si a iesit negativ, :(:(:(, , , acum stau si astept poate imi intarzie CM sa fac altul poate da Dumnezeu si ies 2 liniute :
am facut si azi un test..negativ:(:(:(..cm na aparut...
nu are nimeni buna placere sa imi raspunda:(?
scumpa cel mai bine este sa te duci la un control de specialitate nu poate nimeni sa ghiceasca de ce iti intarzie cm..daca ai zis ca testele sunt negative cu siguranta nu e bebe inca dar o problema este din moment ce cm nu vine...mergi la medic e cel mai bine..pupici si sa-ti dea D-zeu un bebe cat mai curand posibil
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 17oare sunt insarcinata?
- 5oare sunt insarcinata?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 3insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 1Sunt insarcinata?
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 0Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Tumorile ovariene Menstruatia Ovarul sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: