postinor si menstratia?

27-11-2011
pe7ro
Nu este medic/terapeut
pe7ro
buna ziua. am luat postinor pe 14 noiembrie administrat corect si nu am avut nici un efect secundar, nicio scurgere, doar somnolenta in ziua aceea. problema e ca ultima menstruatie am avut-o pe 28 octombrie( prima zi). asadar zilele astea trebuia sa-mi vina menstruatia, pe 26-27. insa pe 26 mi-au aparut niste pete maronii care persista de 2 zile. Pot fi semne ale menstruatiei, daca nu, pot fi inarcinata? cand as putea face un test, trebuie sa ma ingrijorez? multumesc anticipat
4 comentarii
0
28-11-2011, ora 12:36
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poti face un test acum, testele se fac la2, 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, timp care a trecut in cazul tau. Cel mai probabil va iesi negativ iar petele maronii sunt inceputul menstrei, postinor deregeleaza ciclul menstrual.
0
28-11-2011, ora 15:16
pe7ro
Nu este medic/terapeut
pe7ro
multumesc pentru raspuns. petele chiar au fost un inceput al menstruatiei, care a venit de ieri cum trebuie. ma panicasem pentru ca niciodata nu mi-au mai aparut pete de genul inainte de menstruatie. se pare ca din cauza postinorului. oare ar mai trebui sa fac un test totusi, dupa ce imi trece menstruatia, sa fiu sigura?
0
29-11-2011, ora 16:01
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Poti sa mai faci un test pentru linistea ta, dar nu esti insarcinata daca ai luat postinor la timp.
0
05-12-2011, ora 14:24
igmirela
Nu este medic/terapeut
igmirela
Buna ziua, Ma numesc Mirela, am 38 de ani, si 2 copii mari. In data de 10 noiembrie am avut prima zi de mestruatie, a tinut 5 zile, normal, dupa care sotul meu a fost, , obraznic, , si nu ma protejat deloc, dupa 3 ore de la contactul neprotejat am luat postinor, prima pastila, si a-2-a la interval de 12 ore, in data de 23 noiembrie vine o sangerare abudenta, care ma cam tine pana azi inclusiv 05.12.2011.
Dereglarea e de la postinor? Cunosc efectele negative, numai ca nu vreau sa mai trec prin trauma unui avort, din aceasta pricina le-am folosit.
Nu mi s-a intamplat de cand eram copila de 13-14 ani, o astfel de dereglare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •