postinor si menstratia?

buna ziua. am luat postinor pe 14 noiembrie administrat corect si nu am avut nici un efect secundar, nicio scurgere, doar somnolenta in ziua aceea. problema e ca ultima menstruatie am avut-o pe 28 octombrie( prima zi). asadar zilele astea trebuia sa-mi vina menstruatia, pe 26-27. insa pe 26 mi-au aparut niste pete maronii care persista de 2 zile. Pot fi semne ale menstruatiei, daca nu, pot fi inarcinata? cand as putea face un test, trebuie sa ma ingrijorez? multumesc anticipat
4 comentarii

Poti face un test acum, testele se fac la2, 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, timp care a trecut in cazul tau. Cel mai probabil va iesi negativ iar petele maronii sunt inceputul menstrei, postinor deregeleaza ciclul menstrual.

multumesc pentru raspuns. petele chiar au fost un inceput al menstruatiei, care a venit de ieri cum trebuie. ma panicasem pentru ca niciodata nu mi-au mai aparut pete de genul inainte de menstruatie. se pare ca din cauza postinorului. oare ar mai trebui sa fac un test totusi, dupa ce imi trece menstruatia, sa fiu sigura?

Poti sa mai faci un test pentru linistea ta, dar nu esti insarcinata daca ai luat postinor la timp.

Buna ziua, Ma numesc Mirela, am 38 de ani, si 2 copii mari. In data de 10 noiembrie am avut prima zi de mestruatie, a tinut 5 zile, normal, dupa care sotul meu a fost, , obraznic, , si nu ma protejat deloc, dupa 3 ore de la contactul neprotejat am luat postinor, prima pastila, si a-2-a la interval de 12 ore, in data de 23 noiembrie vine o sangerare abudenta, care ma cam tine pana azi inclusiv 05.12.2011.
Dereglarea e de la postinor? Cunosc efectele negative, numai ca nu vreau sa mai trec prin trauma unui avort, din aceasta pricina le-am folosit.
Nu mi s-a intamplat de cand eram copila de 13-14 ani, o astfel de dereglare.
Dereglarea e de la postinor? Cunosc efectele negative, numai ca nu vreau sa mai trec prin trauma unui avort, din aceasta pricina le-am folosit.
Nu mi s-a intamplat de cand eram copila de 13-14 ani, o astfel de dereglare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor...cu intarziere
- 7contraceptia de urgenta
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 7postinor si menstruatia
- 4avort + postinor = ?
- 4pastila de a 2-a zi, menstruatia la timp ii vine?
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 0Medicamentul Postinor
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0postinor
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 1E posibil?
- 2Grabire menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: