ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
Buna!
As dorii sa pun si eu o intrebare: ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia? sunt trei zile pe luna dar f. tare. Am fost si la medic dar a spus ca totul e in regula.(ecograf si toate celelalte).Am 41ani si de cativa ani o tin tot asa, ma pune alea 2-3 zile la pat. imi este groaza ca tot trebuie sa lipsesc de la munca in acele zile.Nu mai stiu ce sa fac sa nu fiu asa tare.
Cu multumiri, Adina!
As dorii sa pun si eu o intrebare: ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia? sunt trei zile pe luna dar f. tare. Am fost si la medic dar a spus ca totul e in regula.(ecograf si toate celelalte).Am 41ani si de cativa ani o tin tot asa, ma pune alea 2-3 zile la pat. imi este groaza ca tot trebuie sa lipsesc de la munca in acele zile.Nu mai stiu ce sa fac sa nu fiu asa tare.
Cu multumiri, Adina!
3 comentarii
In mod normal nu fac recomandari medicale, dar iti pot spune ce tratament naturist mi-a dat ginecologul meu, pentru ca aveam aceeasi problema si toate analizele/ecografiile ieseau ok. Sunt la a treia luna de tratament si totul s-a reglat, cantitate/durata, etc. Din prima zi a menstruatiei, vreme de 3 luni se iau pastile Femicur(sunt 30 de pastile intr-o cutie).Cu doua saptamani inainte de mesntruatie(aproximativ) se iau pastilele tarosin(una dimineata, una seara).in timpul mesntruatiei sunt picaturile Allchemilla(30 ml dimineata, 30ml la pranz, 30ml seara).
Subliniez ca e tratamentul este 100% naturist, trebuie tinut 3 luni(Femicur se ia fara intrerupere trei luni, Tarosin se ia lunar dar cu doua saptamani inainte de menstruatie= perioada tot 3 luni si allchemilla la menstruatie/la nevoie)
Poti intreba medciul de familie daca iti recomanada acest tratament.
Subliniez ca e tratamentul este 100% naturist, trebuie tinut 3 luni(Femicur se ia fara intrerupere trei luni, Tarosin se ia lunar dar cu doua saptamani inainte de menstruatie= perioada tot 3 luni si allchemilla la menstruatie/la nevoie)
Poti intreba medciul de familie daca iti recomanada acest tratament.
Multumesc frumos! o sa incerc si eu ca asa nu se mai poate!
Chiar daca e un tratament naturist. e bine sa consultati macar medicul de familie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a venit in sfarsit
- 3intarziere ciclu mestrual
- 1ciclu menstrual si interventia chirurgicala
- 47menstruatia urat mirositoare
- 9dupa dezvirginare e normal sa-mi intarzie ciclul?
- 4ciclul menstrual
- 10prima data anticonceptionale
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 10menstruatie...substanta ca un gel.
- 3Menstruatie
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 2menstruatie apoasa.. o fi vreo infectie?
- 0Menstruatie oprita
- 1examen de urografie este influentat de venirea ciclului menstrual?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 2Grabire menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: