test de sarcina negativ, menstruatie redusa

11-07-2011
sads
Nu este medic/terapeut
sads
buna!
Am avut un contact sexual neprotejat-insa nu a ejaculat, a durat doar 2minute maxim, acum 15 zile. Am facut un test de sarcina la 9 zile de la contact, a iesit negativ.
De mentionat ca am avut contactul cu 6 zile inainte de mesntruatie, am un ciclu menstrual regulat la 28-29 de zile. Menstruatia mi-a venit la timp, numai ca un pic redusa in cantitate.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Maine o sa repet oricum testul, dar voiam o parere )
Va rog sa raspundeti
8 comentarii
0
11-07-2011, ora 19:02
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Chiar daca nu ejaculeaza exista ceva sanse sa fi insarcinata.Bineinteles mai trebuie sa fi si in acea perioada fertila, altfel sansele de a ramane sunt extrem de mici. Testul de sarcina este indicat sa il faci la cateva zile dupa ce iti intarzie menstruatia, asa este cel mai relevant.Dar daca zici ca menstruatia ti-a venit la timp nu ai cum sa fi insarcinata.Asta si inseamna menstruatia, faptul ca nici un ovul nu a fost fecundat in urma contactului sexual.
0
11-07-2011, ora 19:13
sads
Nu este medic/terapeut
sads
ma gandeam ca poate sa vina si peste sarcina, i s-a intamplat unei prietene:( sunt foarte ingrijorata. maine fac alt test. la 15 zile de la contact. ar fi relevant? la farmacie au zis ca da
mi-e tare teama
0
11-07-2011, ora 19:30
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Din cate stiu eu (de la un medic) cel mai relevant e la aproximativ 3 sapt de la contact.Stiu prin ce treci...si eu am trecut prin asta si cred ca cea mai mare e frica de graviditate si faptul ca la un moment dat devine obsesiva.Cazurile de menstruatie peste sarcina sunt extrem extrem de rare, aporape niciodata nu se intampla asa ceva.Ce a avut prietena ta a putut fi acea sangerare care apare la nidatie, adica atunci cand ovulul fecundat se implanteaza in peretele uterului...dar este diferita de menstruatie, in sensul ca este mai deschisa la culoare si in cantitati mai mici.La unele femei poate dura cateva ore, la altele 2-3 zile.Nidatia apare cam la 6-10 zile din momentul in care ovulul a fost fecundat...adica mai exact la 6-10 zile de la ovulatie. Eu nu cred ca esti insarcinata..Nu e atat de usor sa ramai insarcinata.Si mai ales sa ai si menstruatie, care vine si la timp.Eu zic ca poti sta linistita. :)
0
11-07-2011, ora 20:55
sads
Nu este medic/terapeut
sads
Problema mea este ca menstruatia a venit in cantitati mai reduse si-acum ca ai zis tu- mi se pare ca era si mai deschisa un pic la culoare.
Tocmai am facut un test Minut care a iesit negativ. Insa liniuta de control la inceput a fost cam pala, abia dupa 5 minute s-a accentuat.
Oare sa am dubii?
0
11-07-2011, ora 21:15
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Doar daca apar doua liniute testul a iesit pozitiv.Eu zic ca te ingrijorezi degeaba.Menstruatia poate sa apara in cantitati mai reduse si din alte motive...nu in fiecare luna oragnismul nostru este la fel., el poate suferi dereglari hormonale.Ca sa ramai insarcinata ar fi trebui ca partenerul sa fi ejaculat in interiorul vaginului, sa existe contact sexual cu o zi inainte si o zi dupa ovulatie, ca sa aiba spermatozoidul ce fecunda, pt ca ovulul nu traieste mai mult de 24 de ore. Oricum, pentru linistea ta poti consulta un medic...el iti va spune exact ce si cum, ca sa nu te mai stresezi.:)
0
11-07-2011, ora 22:17
sads
Nu este medic/terapeut
sads
o sa incerca sa consult un medic insa saptamana asta nu prea imi permit, pana la salariu...plus ca deja am dat ceva banuti pe teste.
sunt speriata ca o prietena a ramas desi nu era la ovulatie.
prietenul meu zice ca nu a ejaculat, dar sunt povestile alea de pe net cu am ramas desi nu a ejaculat si se zice ca lichidul pre contine spermatozoizi.
trebuie sa imi revin psihic ca sunt terminata si alta nimic.
nu vreau sa fiu ca stiu ca nu il pot tine
si un avort.e oribil.
0
12-07-2011, ora 00:13
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Daca erai si inainte de ovulatie si nici nu a ejaculat e cam imposibil sa fi ramas..pt ca ovulatia are loc la mijlocul celor 2 cicluri menstruale..eu zic sa mai astepti si sa te linistesti, si nu mai da banii pe teste, inainte devreme, mai asteapta sa se faca 3 saptamani de la contact sexual si mai faci unul atunci ca sa fii sigura..
0
12-07-2011, ora 00:19
DenisaBrit
Nu este medic/terapeut
DenisaBrit
Eu sunt tot de parere ca nu exista nicio sarcina...avand in vedere rezultatul testelor si menstrauatia.Nu-ti mai face ganduri negre si o sa vezi ca o sa fie bine.Pe viitor cel mai bine este sa va protejati, in acest fel te feresti de stresul unei sarcini ( care ii groaznic) si mai ales de bolile cu transmitere sexuala. Toate cele bune si mai multa grija la chestiile astea pe viitor :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Când poți face un test de sarcină?
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  •