menstruatie?
luna aceasta, cam, in periada cand trebuia sa imi vina menstruatia, (care de obicei e mai neregulata.. cam la 35-40 de zile) - a aparut o scurgere destul de mica. dar maron..si nu stiu ce sa cred... asta a fost menstruatie?? a durat cam 3 zile, dar nu curgea din abundenta deloc, nu m-a durut nici spatele sau abdomenul cum se intampla de obicei... Imi puteti spune o parere?daca era intr-adevar menstruatie si de ce era sub forma asta?
7 comentarii
Nu prea era menstruatie, si nu e normal sa-ti vina ciclul la 40 de zile.Ar trebui sa mergi sa faci o ecografie pelvina sa vezi starea ovarelor si apoi sa te vada si un ginecolog.
Am si eu o problema: imi intarzie menstruatia si nu stiu din ce motiv.De obicei imi vine destule de neregulat la interval de 25-28 de zile.Azi este a 31-a zi si nu mi-a venit inca, am avut ultimele 2zile dureri slabe de burta dar nimic altceva.Dupa ultima relatie sexuala pe care am avut-o aproximativ acum 3 saptamani, am avut o mica sangerare si nu stiu motivul.Poate fi aceasta cauza pentru care inca nu mi-a venit?
Buna ziua.S-ar putea sa para mai ciudata intereabarea pe care o voi pune dar prietenei mele i-a venit ciclul de 2 ori intr-o luna.si s-a speriat destul de tare.este aceasta o probleme sau e ceva ce se mai intampla...? si care poate fi cauza.spunea ca i e rusine sa spuna profesorului la ora de sport cand e pe stop si face totusi sport cu consecinca ca o doare tare burta dupa ora;s-ar sa aiba un efect negativ asupra ei acum sau in viitor acest lucru..sau chiar sa fie motivul pentru care i-a venit menstruatia de 2 ori intr-o singura luna?Va multumesc.
Buna seara ! De curand am vb cu o prietena si ii povesteam ca mie pe timp de noapte in timpul menstruatie nu imi curge absolut nimic, dar pe timp de zi totul e normal.este normal sa se intample asta.?. ma facut sa ma ingrijorez pt ca mia zis ca normal este ca noaptea sa curga.
Buna sunt Anamaria am 15 ani si as vrea sa aflu si eu de ce nu am menstruatie de 1 saptamana si 3 zile..trebuia sa am pe 10 sau maxim pe 14 si nu mi-a venit nici acum, imi curge doar un lichid alb-galbui..ultimul contact sexual a fost aseara dar in urma cu 1 saptamana am simtit cum penisul prietenului meu se intareste asa dintr-o data in mine si dupa 3 secunde s-a facut mai moale..se poate sa se fi intamplat ceva si de aceea sa nu ma fi imbolnavit ink??:((va rog raspundeti-mi urgentt..:|nu stiu ce sa fac sunt disperata..sau spuneti-mi dak poate sa fie o dereglare:((:|
Ar trebui sa faci un test de graviditate pentru a exclude o sarcina, caci у posibil ca prietenul tau sa ejaculat atunci.ar mai trebui sa mergi la un medic ginecolog pentru niste investigatii suplimentare de a exclude alt patologii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ganglioni axilari umflati in timpul ciclului menstrual
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 4amanarea ciclului menstrual cu 3, 4 zile
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 8problema legata de menstruatie :|
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 3Mi-a venit menstruatia dar inca sunt foarte ingrijorata...
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 9candida
- 0mi a venit menstruatia prea repede
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 2Mi-a venit ciclul mai devreme.
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 0Menstruație intarziată, secreție maronie
Mai multe informații despre: Menstruatia sangerarile maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: