anticonceptionale si ceai antiadipos
Sunt dati cand fac si diaree, eu iau ceai antiadipos sanye chinezesc.si il beau seara inainte de culcare cam dupa 2, 3 ore dupa ce iau pilula.si reactia ceaiului si-o face a doua zi cam la 10, 12.e posibil ca sa diminueze efecul pilulei acest ceai? si daca da, de ce nu scrie si in prospect la anticonceptionale ca aceste ceaiuri ar diminua efectul anticonceptionalelor cum scrie despre sunatoare de exemplu.nu ar fi normal sa scrie si despre acest ceai.sau probabil nu a existat nici un caz pana acum?
3 comentarii
diareea diminuează absorbţia anticoncepţionalelor
Andreea, stai linistita.Nu sunt doctor, si nici student in anul 5 la medicina pentru a-ti putea spune(stiu de pe prospectul anticonceptionalelor)ca esti "in pericol" doar daca ai diaree in primele 3-4 ore dupa ce ai luat pastila.Ai spus ca iei pastila seara si ca iesi la toaleta dimineata asa ca stai linistita.
buna seara, iau anticonceptionale karisa de o luna si nu mi-a venit menstruatia iar azi 31.03.2014 am inceput folia 2 se poate sa fiu insarcinata? dar inainte am mai luat 5 luni logest si tot cu probleme va rog un sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3paracetamol si anticoceptionale
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 1anticonceptionalele si fertilitatea
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 0anticonceptionalele si diareea
- 4Ma puteti lamuri si pe mine?
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 4anticonceptionale
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 0anticonceptionale
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Mai iau o doza de Yasmin daca am eliminat scaun diareic la o ora dupa administrarea primei pastile?
- 0Logest cu Extraveral
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si ceaiul antiadipos anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: