Anticonceptionale Logest
Buna seara ! Am si eu o problema, as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cateva informatii. In urma cu 3 luni am renuntat brusc sa iau anticonceptionale, brusc in sensul ca nu mi-am terminat blisterul. Menstruatia mea nu este regulata, si astazi m-a surprins. Ideea este ca vreau sa iau din nou anticonceptionale, dar nu am fost pregatita cu un blister nou, si prin urmare am folosit din cel vechi. Am gresit? Pot continua dupa cel vechi ? Mentionez ca foloseam Logest... iar in blisterul cel vechi mai am disponibile 8 anticonceptionale.Va multumesc :)!
3 comentarii
Stiati ca anticonceptionalele provoaca avorturi timpurii, fara ca mama sa stie ?
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Va sfatuiesc sa va puneti partenerul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Anticonceptionalele mi se par o metoda mult mai sigura decat prezervativul.Le iau in urma unor analize si la recomdarea medicului, nu ca nu ma respecta partenerul. Decizia a fost luata de amandoi.
Si avorturile timpurii tot cu acordul doctorului si partenerului le acceptati sau doctorul nu v-a informat ca se produc minim 2 avorturi timpurii pe an cu aceste anticonceptionale ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 3paracetamol si anticoceptionale
- 4Sunt gravida?
- 0informatii despre anticonceptionale
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 2Anticonceptionale Logest - 10 kilograme in plus?
- 5in cele 7 zile de pauza daca ai contacte sexuale poti ramane insarcinata?
- 3sarcina?
- 3este nevoie de protectie suplimentara daca incep intr-o zi oarecare si nu in prima zi de ciclu?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3efect escapelle
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 3Diaree si Logest
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
- 0Anticonceptionale
- 4Anticoncepționale
Mai multe informații despre: logestul anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: