Acidul folic poate intarzia ciclul menstrual ?
Buna seara !
De 1 luna iau acid folic deoarece incerc sa raman insarcinata, luna trecuta mi-a intarziat c menstrual 7 zile. Normal c menstrual trebuia sa apara pe data de 20 mai, cineva mi-a zis k am avut intarziere din cauza acidului folic...
Este posibil asa ceva ? Sau este din cauza stresului sau supararilor ? Acum daca s-a dereglat nu mai stiu cum sa imi calculez zilele fertile as avea nevoie de un ajutor daca se poate... Va rog frumos !
De 1 luna iau acid folic deoarece incerc sa raman insarcinata, luna trecuta mi-a intarziat c menstrual 7 zile. Normal c menstrual trebuia sa apara pe data de 20 mai, cineva mi-a zis k am avut intarziere din cauza acidului folic...
Este posibil asa ceva ? Sau este din cauza stresului sau supararilor ? Acum daca s-a dereglat nu mai stiu cum sa imi calculez zilele fertile as avea nevoie de un ajutor daca se poate... Va rog frumos !
3 comentarii
Buna !
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus ? ???
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus ? ???
Stimata Doamna,
Acidul folic nu poate fi increminat pentru a preciza exact natura acestor dereglari, de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog in vederea efectuarii unui consult.
O zi excelenta!
Acidul folic nu poate fi increminat pentru a preciza exact natura acestor dereglari, de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog in vederea efectuarii unui consult.
O zi excelenta!
Intr-adevar, acudul folic nu poate fi incriminat in intarzierea menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ne deorim un copil
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 3vreau bebe
- 2vreau sa raman insarcinata cam cu cat timp inainte trebuie sa renunt la anticonceptionale?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 8Mi-e teama ca nu pot avea copii :((
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 4vreau un bebe
- 3Care e gramajul de acid folic care trebuie luat si daca il poti lua fara prescriptie medicala?
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 017 cetosteroizi urinari
- 1imi doresc un bebe
- 1vreau un copil
- 6nu raman gravida de ce?
- 4ajutati-ma cu un raspuns
- 8Vreau un bebe
- 3acid folic +complex de b-uri de la dophelherz
- 5ne dorim f mult un copilas
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Acidul folic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: