Urinari cu sange si sani durerosi
BUNA ZIUA.Scriu aceste rinduri in numele unei verisoarecare a avut menstruatie si a terminat acum 4 zile iar acum a inceput sa urineze cu singe si o dor sinii.raspundetimi va rog daca ati patit si voi la fel si stiti ce ar putea avea si ce ar trebui sa faca.Parerea unor medici ar conta foarte mult. ASTEPT RASPUNSURI CIT MAI REPEDEsa o pot indruma si sfatui ce sa faca si ce e posibil sa aiba.multumesc
8 comentarii
am uitat sa va dau detalii. este foarte slaba, are un copil de 4 ani si are 22 ani.poate va ajuta cu ceva.multumesc
Sa mearga la urolog pentru consultatie si analize. La distanta nu se dau tratamente, diagnostic.Sanatate!
draga anghe, trebuie sa mearga la medic neaparat! Poate fi o banala raceala dar poate merge pana la cancer !
nu trebuie sa amane vizita la medic!
Nu intra in panica dar trebuie sa stii ca orice afectiune, cat de grava ar fi, luata din pripa se poate vindeca!
sanatate multa!
nu trebuie sa amane vizita la medic!
Nu intra in panica dar trebuie sa stii ca orice afectiune, cat de grava ar fi, luata din pripa se poate vindeca!
sanatate multa!
Multumesc mult pentru sfat.Eu iam explicat acelasi lucru dar as vrea sa ii dau citeva exemple reale din cazuri reale poate asa o convinga mai usor sa marga la medic.Este greu de convins si a mai patit asa ceva si vara trecuta dar sa tratat singura din auzite.Multumesc mult si mai astept sa-mi scrieti pentru ca ii voi arata si ei raspunsurile voastre.
Multumesc eclectica dar nu vreau tratamente la distanta ptr. ca asta a facut si ea.Si sint constienta ca e foarte grav.Are dureri si de ovare. dar e greu de convins
Pai tocmai de asta spuneam, trebuie convinsa sa mearga la medic. SI cu riscul de a parea dura, daca nu va merge de buna-voie va ajunge sigur silita de posibile dureri, pentru care, de la farmacie nu va avea ce sa ia...Da ce-i asa greu, rusinos sau groaznic sa mearga macar la medicul de familie si apoi la un control la care n-o dezbraca, eventual face pipi in niste precipiente???
Ajutor...nu sa mai intalnit nimeni cu asemenea situatie?
CE RASPUNS AR MAI TREBUI SA SE MAI DEA CA SA INTELEAGA CA NUMAI DOCTORUL O POATE AJUTA?????
SAU PSIHOLOGUL DACA ARE FOBIE FATA DE MEDICI...
SAU PSIHOLOGUL DACA ARE FOBIE FATA DE MEDICI...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciclu menstrual?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 12amanare menstruatie
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 7anticonceptionalele yaz
- 5sangerare 43 ani
- 17oare sunt insarcinata?
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6chimioterapie cancer mamar... chimio poate opri menstruatia?
- 9Metoda calendarului - cat de eficienta?
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 1Infecție urinară
- 0Cheag sange urina
- 0Probleme feminine si de fertilitate
- 2Sângerare vaginală neobișnuită
Mai multe informații despre: sange in urina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: