ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
am luat anticonceptionalul Lo femenal luna trecuta in prima zi de ciclu.am luat cele 21 de pastilute actve si doar 3 placebo dupa care mi-a venit ciclul, deci in a 25 zi. si am reluat pastilele active, dar ciclul a inceput sa se cam opreasca. Am facut bine? de ce mia venit ciclu asa de repede?
4 comentarii
draga diana, nu ai facut bine. trebuia sa le iei si pe cele 4 ramase, se iau toate : de la prima pana la ultima.Se incepe din prima zi a ciclului atunci cand iei pentru prima oara sau daca faci vreo pauza.Nu trebuie sa o iei din nou pe cea activa cand vezi ca iti vine, continui cu celelalte pana se termina tableta. Parerea mea este sa continui acum asa, dar sa fii atenta data viitoare.Sper ca ai inteles..
am uitat sa precizez ca este normal cum ti-a venit, nu trebuie sa te ingrijorezi
Menstruatia a venit mai devreme, deoarece ati început să luaţi pilulele în prima zi a ciclului, în loc de a 4-a sau a 5-a zi. Probabil că nu se va mai repeta la folia viitoare, ci veţi intra în normal.
Trebuia sa le luati si pe celelalte.Le luati pe cele 21, dupa care pe cele 7, fara sa va mai opriti.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16LO-FEMENAL
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 3la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 7postinor si menstruatia
- 47menstruatia urat mirositoare
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 3ciclu menstrual
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
Mai multe informații despre: ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: