ciclu la doar 25 de zile in cazul in care iau lo femenal?
am luat anticonceptionalul Lo femenal luna trecuta in prima zi de ciclu.am luat cele 21 de pastilute actve si doar 3 placebo dupa care mi-a venit ciclul, deci in a 25 zi. si am reluat pastilele active, dar ciclul a inceput sa se cam opreasca. Am facut bine? de ce mia venit ciclu asa de repede?
4 comentarii
draga diana, nu ai facut bine. trebuia sa le iei si pe cele 4 ramase, se iau toate : de la prima pana la ultima.Se incepe din prima zi a ciclului atunci cand iei pentru prima oara sau daca faci vreo pauza.Nu trebuie sa o iei din nou pe cea activa cand vezi ca iti vine, continui cu celelalte pana se termina tableta. Parerea mea este sa continui acum asa, dar sa fii atenta data viitoare.Sper ca ai inteles..
am uitat sa precizez ca este normal cum ti-a venit, nu trebuie sa te ingrijorezi
Menstruatia a venit mai devreme, deoarece ati început să luaţi pilulele în prima zi a ciclului, în loc de a 4-a sau a 5-a zi. Probabil că nu se va mai repeta la folia viitoare, ci veţi intra în normal.
Trebuia sa le luati si pe celelalte.Le luati pe cele 21, dupa care pe cele 7, fara sa va mai opriti.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ciclu ffff neregulat
- 4menstruatie de o luna de zile in continuu
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 4ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 8de ce nu-mi vine ciclul menstrual?
- 18Tratament cu ovule...Va rog un sfat!!!
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 5Dureri in zona subratului
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 5ciclu dupa sarcina extrauterina
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 1CM sau hemoragie??
Mai multe informații despre: ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: