ciclu redus

Buna ziua.As dori sa stiu de ce cand sunt la ciclu nu imi vine decat foarte putin, este mai mult uscat ca niste firisoare si dureaza 2 zile.Am 2 copii si folosesc anticonceptionale.Am fost si la medic si nu sunt alte probleme.
1 comentarii

1. Anticonceptionalele produc 5-6 avorturi timpurii la 2-3 ani, cu grave efecte in viata de familie. Saracie, certuri, boli ale copiilor in viata, ex schizofrenie, sindrom post avort constand in diverse boli psihice sau alcoolism la tata, pierderi mari materiale, diverse boli ale sotilor.
2. Ceea ce aveti dv. Nu este o menstra normala deoarece in majoritatea cazurilor nu se produce ovulatia. E o sangerare fortata care apare cand nu inghititi pastila.
3. Sunt peste 100 de efecte secundare ale ac. Dati cautare pe Forum Marturii despre anticonceptionale.
4. 40 % din continutul ac-lor se stocheaza in ficat, si ramane acolo chiar dupa renuntarea la ac. Ele se vor elimina ulterior in decursul unor ani, dar conduc la aparitia unor boli cronice (pe viata) care cu greu mai pot fi tratate. Medicii sunt neputinciosi in fata lor.
5. Pentru ce ?
2. Ceea ce aveti dv. Nu este o menstra normala deoarece in majoritatea cazurilor nu se produce ovulatia. E o sangerare fortata care apare cand nu inghititi pastila.
3. Sunt peste 100 de efecte secundare ale ac. Dati cautare pe Forum Marturii despre anticonceptionale.
4. 40 % din continutul ac-lor se stocheaza in ficat, si ramane acolo chiar dupa renuntarea la ac. Ele se vor elimina ulterior in decursul unor ani, dar conduc la aparitia unor boli cronice (pe viata) care cu greu mai pot fi tratate. Medicii sunt neputinciosi in fata lor.
5. Pentru ce ?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Menstruatie venita mai devreme, dar putina si maronie insotita cu cheaguri
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 2Sterilet copper t ciclu in cantitate foarte mica.
- 0Menstruatie putina
- 4Scurgere ciudata
- 4La menstruatie imi curge foarte putin! Infectie sau altceva ?
- 2Ciclu menstrual diminuat
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 0Poate fi o sarcina?
- 0Menstruație slab cantitativa!!!
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 0Menstruatie redusa cantitativ
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ