Menstruatie puțină și maronie
Salutare. Am și eu o problemă care mă îngrijorează ft mult.
Luna trecută am avut menstra pe data de 04.07, iar pe 29.07 am avut cîteva picături de sînge pe lengerie de o culoare mai închisă ce ma făcut să cred că a venit menstra din nou. Pe 30.07 și 31.07 aceeași situație, doar un pic maroniu pe absorbant. De cînd am născut, ciclul a fost regulat fără dereglare. Țin să menționez că încă alaptez și am avut contact neprotejat cu soțul. Astăzi 1.08 am făcut dimineața testul de sarcină, care mi-a ieșit negativ. Care oare e cauza?
Luna trecută am avut menstra pe data de 04.07, iar pe 29.07 am avut cîteva picături de sînge pe lengerie de o culoare mai închisă ce ma făcut să cred că a venit menstra din nou. Pe 30.07 și 31.07 aceeași situație, doar un pic maroniu pe absorbant. De cînd am născut, ciclul a fost regulat fără dereglare. Țin să menționez că încă alaptez și am avut contact neprotejat cu soțul. Astăzi 1.08 am făcut dimineața testul de sarcină, care mi-a ieșit negativ. Care oare e cauza?
1 comentarii
Orice tulburare a ciclului menstrual trebuie investigată. Vă rog să apelați la un ginecolog.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie doar o singura zi
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4incident!!
- 4oare e bine?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 0ciclu menstrual maro
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Menstruatie putina
- 0Menstruatie putina cantitativ si maronie
- 1Menstruatie redusa
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Menstruație slab cantitativa!!!
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 1Diane 35 și menstruatie
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie