Ciclu menstrual intarziat
![AlexaIris](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara...am si eu o intrebare...ultimul ciclu l-am avut pe data de 1 aprilie si ar fi trebuit sa imi vina pe 1 mai..dar inca nu mi-a venit..si de vreo 5-6 zile ma doare burta rau ca atunci cand imi vine ciclul..nu folosesc metode contraceptionale..sotul are grija sa nu isi dea drumul in mine..am facut ieri un test de sarcina dar e negativ...exista posibilitatea unei sarcini?
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ciclu menstrual de 3 luni, ajutor!
- 9nu ma lubrifiez
- 22hematurie de doua luni
- 7nu mi-a venit ciclul de o luna si ceva...fata, 14 ani
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 2intarzierea menstruatiei
- 3intarziere menstruatie
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 1Întârziere ciclu
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Lipsa menstruatiei
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: