Ciclu menstrual intarziat
Buna seara...am si eu o intrebare...ultimul ciclu l-am avut pe data de 1 aprilie si ar fi trebuit sa imi vina pe 1 mai..dar inca nu mi-a venit..si de vreo 5-6 zile ma doare burta rau ca atunci cand imi vine ciclul..nu folosesc metode contraceptionale..sotul are grija sa nu isi dea drumul in mine..am facut ieri un test de sarcina dar e negativ...exista posibilitatea unei sarcini?
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
Si o alta problema..daca nu va suparati...am fost acum 5 luni la ginecolog deoarece aveam dureri in timpul actului sexual si mi-a spus ca am o rana pe col..am luat tratament..si nu am mai avut probleme dar in ultimul timp am din nou dureri in timpul actului sexual...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 3dureri in timpul actului sexual + usturimi
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 4De ce imi intarzie menstruatia ?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie
- 3Escapelle, ciclu intirziat
- 0nuvarig contraceptiv
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 3Posibil sarcina?
- 2Ce sa cred?
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 1Sarcina
- 0Menstruație întârziată
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: