10 zile întârziere menstruație

26-06-2020
vanșat
Nu este medic/terapeut
vanșat
Salut!
În luna aprilie mi-am început viața sexuală cu prietenul meu. Țin să menționez că am avut sex protejat pe tot parcursul actului sexual, iar el (cer scuze de detalii) a ejaculat în exterior, de asemenea am verificat prezervativul la fisuri, totul fiind în regulă. Prin urmare am avut următorul ciclu menstrual la 34 de zile, venind pe 12 mai.
Ulterior, am mai avut sex protejat pe 3 și 7 iunie, de asemenea am ținut cont de orice nuanță, sexul fiind protejat, prezervativul verificat și ejaculare în exterior.
Următorul ciclu menstrual ar fi trebuie să se inceapă pe data de 16 iunie ( la ziua de astăzi având o întârziere de 10 zile).
Am facut teste de sarcina pe data de 19, apoi pe 21 și 22 iunie (ultimul fiind făcut la 15 zile de la data ultimului contact sexual, respectiv sper pentru o exactitate înaltă). Respectiv toate 3 teste au dat doar o linie clară, fiine negative.
Cu toatea aceste, am o mică nedumerire cu această întârziere, banal fiind, având o mică frică de sarcină.
Vreau să știu, pot expclude sarcina total în situația sus-descrisă? În plus, care ar putea fi un alt motiv care ar provoca o asemenea întârziere? A mai avut cineva asemenea situații?
Vă mulțumesc anticipat!
P.S. De 3 zile simt dureri ale sânilor, asemănătoare celor ce apar când ar trebui să se înceapă menstruația.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: