Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
Buna seara,
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
2 comentarii
Testul este sigur.nu esti insarcinata, dar ar trebui sa-ti faci un control ginecologic...ce varsta ai?
Buna seara imi cer scuze pentru deranj am si eu o intrebare, dupa calculele mele menstruatia trebuia s imi vina pe data de 18 luna aceasta dar azi suntem in 30 si nu a venit pana acum tin sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, sunt foarte speriata nu stiu ce se intampla deja a intarziat 12 zile!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Postinor 2 - cat poate intarzia menstruatia?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 3intarziere menstruatie?
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 1Sunt gravida?
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 0Menstruație
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 1Intarziere
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 13Întârziere menstruație
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: