Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
Buna seara,
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
2 comentarii
Testul este sigur.nu esti insarcinata, dar ar trebui sa-ti faci un control ginecologic...ce varsta ai?
Buna seara imi cer scuze pentru deranj am si eu o intrebare, dupa calculele mele menstruatia trebuia s imi vina pe data de 18 luna aceasta dar azi suntem in 30 si nu a venit pana acum tin sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, sunt foarte speriata nu stiu ce se intampla deja a intarziat 12 zile!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 5intarziere menstruatie, test negativ
- 4De ce imi intarzie menstruatia?
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 7Menstruatie neregulata si 4 teste de sarcina negative
- 0Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Intarziere menstruatie
- 1Ciclu intarziere
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 2menstruatie intarziata
- 0Simptome de sarcina
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: