Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Buna ziua!
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 4sinerdolul si isoniazida
- 11probleme cu menstruatia
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 0Cistita
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 8Anticonceptionale
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 1Menstruatia intarzie
- 0Intarzierea de ciclu se datoreaza pilulei de contraceptie escapelle?
- 2Posibila sarcina?
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: