Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Buna ziua!
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Am 22 de ani iar pe data de 22 aprilie am avut ultimul ciclu menstrual. Ar fi trebuit să vină următorul pe data de 19 mai 2019 însă nu a venit nici pana astazi 27 mai. Care ar putea fi cauza? Tin sa mentionez ca am avut contact sexual protejat pana pe data de 18 mai însă de atunci nu am mai avut. Pe 22 și 23 mai am facut 2 teste de sarcina ce au iesit negative. Tin sa mentionez ca nu am avut activitate fizica iesita din comun sau stres dar am luat paracetamol in doza mare din cauza unei mici raceli. De vreo 3 zile am dureri de sani si de abnomen normale venirii ciclului însă nicio schimbare pana acum. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
1 comentarii
Buna ziua,
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
In cazul in care ati avut un contact sexual neprotejat exista posibilitatea de a ramane insarcinata; nu puteti afla decat in urma unui test de sarcina sau a unei ecografii.
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Eu - RH negativ, sotul - RH pozitiv
- 3intarzierea ciclului menstrual
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 7ciclu menstrual neregulat, vine dupa 30 zile
- 5oare sunt gravida?
- 0intarziere menstruala
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1nu a venit ciclu si nu sunt gravida?!
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 8Întârzierea mestruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 3Intarzierea menstruatiei
- 2Posibila sarcina ?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Întârziere menstruație
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: