Întârziere menstruație
Buna, mi-a întârziat menstruația, a 3 a zi de menstruație am avut un contact sexual neprotejat fara ejaculare, tin sa precizez ca nu am o viața sexuală activa si o menstruație neregulată. Ultima menstruație am avut-o pe data de 17 Octombrie, si nici acum nu mi-a venit, dupa aproape 2 luni. Am facut un test de sarcina pe 27 Noiembrie si a iesit negativ. Au fost cateva zile in care secreția vaginală a fost mai abundentă si cu un miros neplăcut, iar urina avea culoarea ceaiului. Ce imi recomandați ? Pot fi însărcinată ?
2 comentarii
Buna ziua,
pentru a afla cu exactitate daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHgc, acesta va da un resultat exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
pentru a afla cu exactitate daca sunteti insarcinata va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHgc, acesta va da un resultat exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Buna seara... Am 40 de ani.. Un ciclu neregulat... In octombrie 20 am avut un contact sexual neprotejat dar ferita... Ultimul ciclu a fost pe 31 octombrie... De atunci nici sex... Nici ciclu. Este posibila o sarcina?? Vreau sa specific ca am urmat un tratament cu ovule Macmiror si un tratament cu Atrican pentru o infectie vaginala. Mi.a intarziat ciclul 10 zile. Poate fi o sarcina???...sau intarzierea este de la tratamentul urmat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 3Sunt insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 5Menstruatie intirziata, test de sarcina negativ...
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 1Intarziere menstruatia
- 1Probleme menstruale
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 0Întârzierea menstruației
- 1Întârzierea menstruației
- 1Menstruatie intarziata
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 0Posibil sarcina
- 0Întârzierea menstruației
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: