Posibil sarcina
Buna ziuă,
Va rog sa ma ajutați, am un cm de fix 28 de zile, in data de 19 luna aceasta trebuia sa imi vina cm insa nu a venit, durerile le am, ce ar putea fi?? Mulțumesc
Va rog sa ma ajutați, am un cm de fix 28 de zile, in data de 19 luna aceasta trebuia sa imi vina cm insa nu a venit, durerile le am, ce ar putea fi?? Mulțumesc
2 comentarii
Poate fi o întârziere din diferite cauze: stres, oboseală, răceală, dacă ai luat ceva medicamente, sarcină, etc. Dacă te temi de o sarcină și ai motive să te temi(nu dai amănunte) atunci la 2-3 săptămâni de la contact fă un test de sarcină.
Bună ziua si mulțumesc de raspuns!
Într-adevăr nu m am ferit la contactul sexual, mi am facut test de sarcina si beta hcg dupa 2 zile de întârziere si ambele sunt negative, in schimb si acum am mici dureri de menstruatie si cateva secvente de greață(menstra nu a aparut inca).. Dupa calcule, dacă ar fii sa fiu însărcinata as avea 4 săptămâni si 5 zile dar bănuiesc ca daca eram imi ieșeau teste pozitive, mai ales analiza de sânge. Va mulțumesc și o zi frumoasa
Într-adevăr nu m am ferit la contactul sexual, mi am facut test de sarcina si beta hcg dupa 2 zile de întârziere si ambele sunt negative, in schimb si acum am mici dureri de menstruatie si cateva secvente de greață(menstra nu a aparut inca).. Dupa calcule, dacă ar fii sa fiu însărcinata as avea 4 săptămâni si 5 zile dar bănuiesc ca daca eram imi ieșeau teste pozitive, mai ales analiza de sânge. Va mulțumesc și o zi frumoasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 3intrebare fara raspuns
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 1Sarcina sau probleme?
- 0Am ramas gravida?!
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 1Intârziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruatiei
- 3Intarziere menstruatie
- 1Ciclu întârziat, aproape doua luni., ajutațima
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Menstruație întârziată
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 0Întârzierea menstruației
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Dereglare menstruale brusca
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: