Posibil sarcina

Buna ziuă,
Va rog sa ma ajutați, am un cm de fix 28 de zile, in data de 19 luna aceasta trebuia sa imi vina cm insa nu a venit, durerile le am, ce ar putea fi?? Mulțumesc
Va rog sa ma ajutați, am un cm de fix 28 de zile, in data de 19 luna aceasta trebuia sa imi vina cm insa nu a venit, durerile le am, ce ar putea fi?? Mulțumesc
2 comentarii

Poate fi o întârziere din diferite cauze: stres, oboseală, răceală, dacă ai luat ceva medicamente, sarcină, etc. Dacă te temi de o sarcină și ai motive să te temi(nu dai amănunte) atunci la 2-3 săptămâni de la contact fă un test de sarcină.

Bună ziua si mulțumesc de raspuns!
Într-adevăr nu m am ferit la contactul sexual, mi am facut test de sarcina si beta hcg dupa 2 zile de întârziere si ambele sunt negative, in schimb si acum am mici dureri de menstruatie si cateva secvente de greață(menstra nu a aparut inca).. Dupa calcule, dacă ar fii sa fiu însărcinata as avea 4 săptămâni si 5 zile dar bănuiesc ca daca eram imi ieșeau teste pozitive, mai ales analiza de sânge. Va mulțumesc și o zi frumoasa
Într-adevăr nu m am ferit la contactul sexual, mi am facut test de sarcina si beta hcg dupa 2 zile de întârziere si ambele sunt negative, in schimb si acum am mici dureri de menstruatie si cateva secvente de greață(menstra nu a aparut inca).. Dupa calcule, dacă ar fii sa fiu însărcinata as avea 4 săptămâni si 5 zile dar bănuiesc ca daca eram imi ieșeau teste pozitive, mai ales analiza de sânge. Va mulțumesc și o zi frumoasa

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intarzierea menstruatiei
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 4Inca nu mi-a venit ciclul !
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatiei
- 4intarziere menstruatie
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 1Posibilă sarcina?
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 1Întârzierea menstruației
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere ciclu
- 1Potentiala sarcina
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 1Intarziere perioada menstruala
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: