chisturi ovariene
Vrea sa mi se raspunda si mie urmatoarei probleme: am un chist pe ovarul stang de 51mm acest chist a fost depistat in urma unei ecografii dar nu aceasta este pp problema am mai avut ala chist de cca 60mm care in urma unei operatii de cezariana a fost "scos" am 3 ani de cand am facut operatia si acum am altul pe celalalt ovar. in partea unde am avut chistul am o durere usoara sau mai bine zis o arsura mai ales atunci cand fac efort. Doctorul meu ginecologic mi-a dat diane 35 si un antibiotic in pauza de menstruatie vreau sa stiu daca este adevarat asa cum spune doctorul ca ama o predispozitie genetica de formare a chisturilor si daca ar trebui sa ma operez din nou pt chistul de 51 mm.
3 comentarii
buna si eu am avut chisturi ovariene pe ambele ovare si am facut tratament tot cu diane si au disparut.Parerea mea este ca ar trebui sa vezi atl medic sa vezi dak intradevar ar trebui sa te operezi pt acel chist sau inca se mai poate cu tratament multa sanatate
Da, aveti o predispozitie spre formarea acetsor chisturi.Tratamentul cu Diane ar trebui sa rezolve acest lucru.Dupa 3 luni de administrare este indicat sa repetati ecografia transvaginala, pentru a vedea evolutia chistului.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
da am facut tratament cu diane si apoi am repetat ecografie chisturile disparuse dar dupa o perioada de timp au reaparut.sunt anumite cauza care provoaca aparitia lor?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatie in timpul sarcinii
- 3Chisturi la ovare
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 6chist dermoid - mi-a spus ca trebuie operat
- 3buletin examen morfologic - micro Interpretare
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 7Chist ovarian de 4, 3 cm si analiza CA 125 foarte mare
- 3Nu stiu ce sa cred
- 4interpretare analize medicale pentru ovare
- 0Ecografie ginecologica
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 9Chist ovarian - Marvelon
- 1chisturi vaginale - rmn abdominal
- 0chist ovarian mucinos
- 1Karissa pentru chisturi
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 0Hiperplazie epiteliala atipica
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: