chist ovarian de 7 cm
avati idee unde ma pot adresa pentru un tratament naturist sau homeopat pentru a remedia problema care o am cu acest chist de 7 cm pe ovarul drept? ne dorim tare mult un bebe si nu vreau sa recurg nici la operatie, CA!@% a iesit 20, 29; si nici anticonceptionale nu vreau sa iau. multumesc
5 comentarii
Depinde de unde esti.Eu tocmai mi-am facut programare la centrul de medicina integrala din Masloc, jud.Timis.Da cautare si afla tot ce vrei.Dureaza c-am mult programarea dar se pare ca merita incercat.
sunt din Bucuresti! Ma intereseaza pentru Ploiesti, Bucuresti.Multumesc mult Carmen. Tu ai aceeasi problema?
Va puteti face o programare la Medical City la Dr. Ungvari.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Buna, si eu am avut chisturi si dereglari de ciclu manstrual cu hemoragii si dureri. Iti recomand sa suni la Revista "Formula As" si sa ceri numarul de telefon al domnului Andy Liciu. Pentru reglarea ciclului am facut tratament 6 luni cu Diane 35, iar pentru chist tratamentul recomandat de acest domn (este vorba de ovule pentru cele care au inceput viata sexuala sau supozitoare pentru virgine dintrun anestec de plante, bai de plante) penrsonal am folosit si Bitter suedez diluat in ceai (solicita la farmacie prospectul acestuia care este sub forma de carticica) si comprese abdominale. Dupa cateva zile vei simti un discomfort in abdomen si vei elimina niste suvite gelatinoase. Eu dupa 15zile am eliminat chistul. Toate cele bune.
multumesc frumos pentru raspunsuri, din fericire chistul s-a spart!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Carcinom ovarian. Boala rediciveaza?
- 5chisturi ovariene si menstre neregulate
- 127tratament naturist care a functionat
- 3probleme cu ovarul?
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 4tumora pelvi abdominala cu punct de plecare ovar drept
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 5CHIST OVARIAN REGENERAT
- 0Ecografie ginecologica
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 1am fost operata de un chist ovarian stang eclatat
- 1escapelle si chist ovarian
- 1chisturile se pot torsiona dupa ce nasti?
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 0Chist ovarian
- 0Chist ovarian solid
- 0Chist ovarian si ovulatie
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Ovarele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: