Examen histopatologic ajutorrrr
Buna, am 20 de ani si Am fost operata de 2 ori de un chist pe ovaru drept, a doua oara mi-a fost extirpat ovaru, acum dupa 1 luna si cv de la operatie mi-a aparut un alt chist pe ovaru stang de 3 cm la doctor sunt programata sapt viitoare si nu inteleg ce scrie in examenul histopatologic si as vrea sa stiu la ce sa ma astept : TUMORA CHISTICA OVARIANA CU CARACTERE HISTOPATOLOGICE COMPATIBILE CU DIAGNOSTICUL DE NEOPLASM SERO-MUCINOS PROLIFERATIV ATIPIC CHISTADENOM SERO-MUCINOS PAPILIFER BODERLINE va rog ajutatima
3 comentarii
Diagnosticul este unul grav, probabil veti ramane fara ambele ovare si daca nu aveti copii este bine sa va ganditi si la o procedura de pastrare a ovocitelor/ tesut ovarian pentru a putea obtine mai tarziu o sarcina.
Am vorbit azi cu doctorul care ma operat si a zis ca nu am nimic grav!! Ca nu am de ce sa ma ingrijorez, am de gand sa ma duc si la alt doctor, nu inteleg de ce el a zis ca nu am nimic si sa nu imi fac griji ca sunt eu nebuna si ca imi fac ganduri care nu isi au rostul.
Consultati si un oncolog intre timp!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist ovarian
- 2chist ovarian spart-rupt
- 5chist ovarian de 7 cm
- 4chist exterior ovarul stang
- 5chist ovar stang..URGENT
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 7Diane 35 si spotting
- 4As dori sa schimb karissa cu yasmin.Pot sa incep sa iau yasmin din a 8-a zi?
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 1sarcina molara si chist ovarian
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 3CA-125 mărit e grav?
- 1Operatie chist ovarian 9cm in sarcina
- 0CA 125 foarte mare
- 0Caut o lamurire
- 3Chist ovarian
- 0Analiza Ca 125 - scor roma
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Chistul ovarian