Examen histopatologic ajutorrrr

Buna, am 20 de ani si Am fost operata de 2 ori de un chist pe ovaru drept, a doua oara mi-a fost extirpat ovaru, acum dupa 1 luna si cv de la operatie mi-a aparut un alt chist pe ovaru stang de 3 cm la doctor sunt programata sapt viitoare si nu inteleg ce scrie in examenul histopatologic si as vrea sa stiu la ce sa ma astept : TUMORA CHISTICA OVARIANA CU CARACTERE HISTOPATOLOGICE COMPATIBILE CU DIAGNOSTICUL DE NEOPLASM SERO-MUCINOS PROLIFERATIV ATIPIC CHISTADENOM SERO-MUCINOS PAPILIFER BODERLINE va rog ajutatima
3 comentarii

Diagnosticul este unul grav, probabil veti ramane fara ambele ovare si daca nu aveti copii este bine sa va ganditi si la o procedura de pastrare a ovocitelor/ tesut ovarian pentru a putea obtine mai tarziu o sarcina.

Am vorbit azi cu doctorul care ma operat si a zis ca nu am nimic grav!! Ca nu am de ce sa ma ingrijorez, am de gand sa ma duc si la alt doctor, nu inteleg de ce el a zis ca nu am nimic si sa nu imi fac griji ca sunt eu nebuna si ca imi fac ganduri care nu isi au rostul.

Consultati si un oncolog intre timp!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 10hirsutism???
- 49pot ramane insarcinata?
- 2Chist ovarian- tratament sau operatie?
- 0chist pe ovar la menopauza
- 3exista tratament pentru chist ovarian?
- 6Daca am ovare polichistice voi avea probleme in ceea ce priveste conceperea unui copil?
- 22cancer?
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 0chist ovarian
- 1chist ovarian
- 1Menstruatie dupa operatie de chist ovarian
- 0chisturile ovariene
- 1am fost operata de un chist ovarian stang eclatat
- 6Chist ovarian + ganglion inghinal palpabil superficial
- 7operatie de chist ovarian
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 2Operatie de chist ovarian
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 0Markeri tumorali
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: