flora microbiana moderata mixta; leucocite PMN prezente; celularitate bogata
mi-am facut analizele medicale anuale...mi-au iesit toate bine, mai putin la ginecolog...mi-a gasit chisturi pe ambele ovare si mi-a facut analiza de secretie vaginala...aici nu inteleg...imi zice 'flora microbiana moderata mixta;leucocite PMN prezente; celularitate bogata'.
Mi-a dat tratament cu eficef pe perioada menstruatiei si inainte de menstruatie ovule izoconazol rominko 600mg.
doctorita mi-a zis cand a vazut rezultatul secretiei ca ' asta nu ii mai nimic' si mi-a mai zis ca am uterul USCAT
am citit pe net despre ovule si rezultatul meu la secretie...dar la explicatiile gasite zice ca ii infectie...nu mai inteleg nimic.
daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire as fi recunoscatoare.
multumesc!
Mi-a dat tratament cu eficef pe perioada menstruatiei si inainte de menstruatie ovule izoconazol rominko 600mg.
doctorita mi-a zis cand a vazut rezultatul secretiei ca ' asta nu ii mai nimic' si mi-a mai zis ca am uterul USCAT
am citit pe net despre ovule si rezultatul meu la secretie...dar la explicatiile gasite zice ca ii infectie...nu mai inteleg nimic.
multumesc!
3 comentarii
ca sa-ti raspunda un medic
scrie si varsta
cele bune,
scrie si varsta
cele bune,
mi-am facut analizele medicale anuale...mi-au iesit toate bine, mai putin la ginecolog...mi-a gasit chisturi pe ambele ovare si mi-a facut analiza de secretie vaginala...aici nu inteleg...imi zice 'flora microbiana moderata mixta;leucocite PMN prezente; celularitate bogata'.
am 32 de ani, nu am copii, nici avorturi.
multumesc!
am 32 de ani, nu am copii, nici avorturi.
multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 3Chisturi la ovare
- 7duphaston sa fie problema?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 7Diane 35 si spotting
- 49pot ramane insarcinata?
- 2chist ovarian
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 10Laparoscopie pt chist ovarian
- 3ca 125
- 2CHIST OVARIAN
- 7operatie de chist ovarian
- 1Chist ovarian
- 0chist ovarian si lichid in jurul ovarului
- 3Examen histopatologic ajutorrrr
- 0Chist ovar/ocar micropolichistic/ca125