flora microbiana moderata mixta; leucocite PMN prezente; celularitate bogata
mi-am facut analizele medicale anuale...mi-au iesit toate bine, mai putin la ginecolog...mi-a gasit chisturi pe ambele ovare si mi-a facut analiza de secretie vaginala...aici nu inteleg...imi zice 'flora microbiana moderata mixta;leucocite PMN prezente; celularitate bogata'.
Mi-a dat tratament cu eficef pe perioada menstruatiei si inainte de menstruatie ovule izoconazol rominko 600mg.
doctorita mi-a zis cand a vazut rezultatul secretiei ca ' asta nu ii mai nimic' si mi-a mai zis ca am uterul USCAT
am citit pe net despre ovule si rezultatul meu la secretie...dar la explicatiile gasite zice ca ii infectie...nu mai inteleg nimic.
daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire as fi recunoscatoare.
multumesc!
Mi-a dat tratament cu eficef pe perioada menstruatiei si inainte de menstruatie ovule izoconazol rominko 600mg.
doctorita mi-a zis cand a vazut rezultatul secretiei ca ' asta nu ii mai nimic' si mi-a mai zis ca am uterul USCAT
am citit pe net despre ovule si rezultatul meu la secretie...dar la explicatiile gasite zice ca ii infectie...nu mai inteleg nimic.
multumesc!
3 comentarii
ca sa-ti raspunda un medic
scrie si varsta
cele bune,
scrie si varsta
cele bune,
mi-am facut analizele medicale anuale...mi-au iesit toate bine, mai putin la ginecolog...mi-a gasit chisturi pe ambele ovare si mi-a facut analiza de secretie vaginala...aici nu inteleg...imi zice 'flora microbiana moderata mixta;leucocite PMN prezente; celularitate bogata'.
am 32 de ani, nu am copii, nici avorturi.
multumesc!
am 32 de ani, nu am copii, nici avorturi.
multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anemie severa
- 1tratament pt chist ovarian
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3Adenocarcinom bine diferentiat
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 7chist ovarian seros
- 5operatie chist ovarian
- 2herpes genital, chist ovarian, novyette
- 4posibila sarcina?
- 0buna ziua
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 0Ecografie ginecologica
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 1Karissa pentru chisturi
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 0Hiperplazie epiteliala atipica
- 0Vă rog ajutați-mă ! Menstruaţie după chist ovarian operat
- 0Chist parapielic
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: