vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
Buna ziua! Am si eu o problema. In ultima saptamana am incercat sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu dar nu am putut pentru ca ma durea la intrare si vaginul parca mi-era inchis, nu se dilata deloc. Ieri am realizat ca in interior sunt peretii umflati si probabil de aceea nu putea penetra. Mentionez ca iau anticonceptionale de vreo 2 luni, intrucat imi aparusera niste chistulete p ovare.Daca puteti sa imi dati un sfat as fi recunoascatoare.
6 comentarii
Am uitat sa mentionez ca deasemenea nu am nici un fel de secretie in tot timpul actului(preludiu+ actul in sine), ceea ce nu se intampla inainte.
Cred ca cel mai indicat ar fi sa consulti un medic ginecolog, deoarece este nevoie si de un consult pt a vedea exact despre ce este vorba.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
@alina05- si eu ma aflu in aceeasi stare ca si a ta! Am fost la gineco tot pentru chisturi, am luat ca tratament diane35, in timpul caruia am impresia ca toata parte interioara a gginului este inflamata. Doctorita nu a putut sa-mi spuna de la ce ar putea fi...o supozitie ar fi fost ca dianele mi-au provocat-o, insa nu mi-a dat nici un fel de tratament, ba mai mult mi-a recomandat sa merg mai departe si sa folosesc ca metoda contraceptiva tot diane 35. Daca ai aflat ceva, pls, lamureste-ma si pe mine. Multumesc!
buna ziua..am fost ieri la spital de urgenta in urma inflamarii vaginului in ciuda faptului ca de 5 zile rmez un tratament impotriva infectiei urinare..mi s-a spus ca am candida dupa secretie..mi s-au prescris ovule tergynan si spalaturi vaginale..aseara cu greutae am putut face irigarea..dar peste cateva minute introducerea ovulului a fost imposibila..a trebuit sa sparg oulul si sa introduc bucatele pe rand desi nu s-a putut adanc..ce sa cred.ieri am avut si o durere acuta inghinala cae ducea pe picior in jos..nu stiu ce sa fac..ma poate ajuta cineva cu un sfat..eu mentionez ca am si o fisura de la un contact unde se unesc labiile mici. spre perineu..si daca ma duc iar la un cnsult iar se va deschide plus ca in momentul de fata o consultatie este imposibila din cauza vaginului umflat..
buna ziua!problema mea e ca in timpul actului simt usturimi groznice trebuie neaparat sa consult un ginecolog?daca as putea urma si eu tratamentul cu lomexin nu stiu daca se gaseste si in italia?multumesc
Am fost la spital si mi-am facut o multime de analize si mi-a iesit doar candida, Nu pot sa inteleg cum de la candida pot aparea niste basicute, ma gandeam ca am ceva mai grav de atat dar se pare ca nu e herpes si nici doactorii nu m-au ajutat extrem de mult nici cu medicamentele.Inca mai am vaginul inflamat si astept sa ajung la alt doctor miercuri.Azi am luat initiativa si m-am dus sami fac alte analize de sange pt depistarea chlamidyei si herpesului desiii 6 doctori mi-au spus ca nu este dar nici o alta varianta nu mi-au dat.Daca imi poate raspunde cineva ar fii perfect..desii pare sa existe slabe sanse.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2interventie chirurgicala...chist ovarian
- 2operatie de apendicita + chist ovarian
- 4pe cine sa cred?
- 11chistul ovarian.. din ce cauza apare?
- 127tratament naturist care a functionat
- 5Chist ovarian!!!
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 1Chist pe ovar si intarziere a menstruatiei
- 3Fire resorbabile multifilament
- 1operata de chist ovarian
- 3sangerare peste tratament cu orgametril non-stop
- 1escapelle si chist ovarian
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 2CHIST OVARIAN
- 1Dostinex !!!!!!!
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 0Chist ovarian 6, 5 cm si uter in forma de inima
- 0Chist ovarian drept de 13mm
Mai multe informații despre: Chistul ovarian iritatia vaginului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: