chist ovarian si rana pe col!!!
buna seara, acum 9 luni am fost la un control ginecologic si am fost diagnosticata cu chist ovarian si o rana pe col si la babes papa nicolau mi-a iesit:lsil, am primit un tratament cu ovule, multe medicamente si irigatii cu femigin, am luat tratamentul si nu am mai fost la un control de atunci pt ca nu am avut nici un simptom nu am mai avut nici scurgeri decat foarte putine si din alea normale, dar acum de o sapt a inceput sa am urinari foarte dese si foarte dureroase si chiar si dupa urinare am o durere ingrozitoare, si oare toate aceste de la ce pot sa fie?raceala sau de la rana sau chist ?sau e posibil si de la un act sexual ?am intrebat multe prietene care ma speriau ca pot sa am cancer pe col, deaceea va scriu disperata ca sa imi da-ti un rrasp mai convingator si inca o ultima intrebare, afecteaza un contact sexual care il am odata la sapt, poate sa mi se agraveze boala?va multumesc!!!
1 comentarii
pentru L-sil exista tratament, nu trebuie neglijat. Urinarile foarte dese si dureroase se datoreaza unei infectii urinare. Contactul sexual nu poate agrava boala dar o poate intretine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist ovarian
- 2rana pe col f mare
- 4rana pe col
- 4ma poate ajuta si pe mine cineva?
- 7hpv - electroexcizie
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 4chist ovarian voluminos
- 4rana pe col si chist mamar - rog sfaturi
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 5risc de sarcina?
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 0chist ovarian
- 3ca 125
- 3Rana col uterin
- 2chist ovarian de 4-5 cm
- 0chist ovarian mucinos
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 1Chist ovarian.