cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat

Buna dimineata, nu vreau sa scriu 2 pagini sau sa plictisesc lumea cu povesti lungi si vreau sa va cer o parere explicand pe scurt ce ma deranjeaza sperand sa intelegeti fara prea multe randuri, ...de ceva luni de zile am o problema cu amortitul mainilor si picioarelor sau o senzatie de cald cu amorteala, daca inainte mi se intampla des acum 99% din perioada i n care simt aceasta senzatie e cand stau in pat!! si vine la pachet cu o senzatie de deranj la inima, desi am facut si analize complete la sange si doopler la inima nimic sa semnaleze asa ceva, noaptea a devenit chiar deranjant..f ciudat
4 comentarii

incearca niste calciu cu d3 si niste magneziu 10 zile calciu 10 zile magneziu dupa aceea pauza 20 de zile rau nu are ce sa iti faca sanatate

...dar de ce se intampla doar in pat??am maxim limita de calciu, , , am facut si pietre la rinichi oxalat de calciu
crezi ca are legatura cu cele 2 vitamine?
crezi ca are legatura cu cele 2 vitamine?

cand ti-ai facut ultima data analiza de calciu?sa sti ca si mie mi se intampla eu am pus-o pe seama lipse de calciu si a lipsei miscarii!daca aveai o problema la inima sau o problema de circulatie cu siguranta existau si alte semne si simptome!

acum 2 luni ultima analiza de calciu, , sunt la limita maxima aproape la fel si cu magneziu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 2Durere de cap, mana amortita
- 4capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
- 3simt o amorteala in piciorul drept
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 3Picior stang amortit
- 1amorteala cefei si a mainii drepte dupa o operatie cezariana
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amorteala piciorului stang
- 2Amorteala mina si picior
- 3Mana stanga amortita si dureri in piept
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 2Amorteala muschi picior drept in zona femurala
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 1Amorțeală mana stg
- 0Durere de spate și furnicături pe picior
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: