cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
Buna dimineata, nu vreau sa scriu 2 pagini sau sa plictisesc lumea cu povesti lungi si vreau sa va cer o parere explicand pe scurt ce ma deranjeaza sperand sa intelegeti fara prea multe randuri, ...de ceva luni de zile am o problema cu amortitul mainilor si picioarelor sau o senzatie de cald cu amorteala, daca inainte mi se intampla des acum 99% din perioada i n care simt aceasta senzatie e cand stau in pat!! si vine la pachet cu o senzatie de deranj la inima, desi am facut si analize complete la sange si doopler la inima nimic sa semnaleze asa ceva, noaptea a devenit chiar deranjant..f ciudat
4 comentarii
incearca niste calciu cu d3 si niste magneziu 10 zile calciu 10 zile magneziu dupa aceea pauza 20 de zile rau nu are ce sa iti faca sanatate
...dar de ce se intampla doar in pat??am maxim limita de calciu, , , am facut si pietre la rinichi oxalat de calciu
crezi ca are legatura cu cele 2 vitamine?
crezi ca are legatura cu cele 2 vitamine?
cand ti-ai facut ultima data analiza de calciu?sa sti ca si mie mi se intampla eu am pus-o pe seama lipse de calciu si a lipsei miscarii!daca aveai o problema la inima sau o problema de circulatie cu siguranta existau si alte semne si simptome!
acum 2 luni ultima analiza de calciu, , sunt la limita maxima aproape la fel si cu magneziu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
- 4imi amortesc mainile.de ce?
- 3picior amortit
- 0ce inseamna simptomele mele
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 18amorteli picioare si maini
- 2Amorțeala mâinilor frecventă !!!
- 1Durere puternica si amorteala picior stang
- 2M-a înțeapă in zona inimii și îmi amorțește mâna stânga de o zi
- 1Tunelul carpian
- 2Mâna dreaptă amorțită
- 0Furnicaturi maini
- 1Amortire mâini și picioare
- 2Spondiloza cervicala sau sindrom vertiginos?
- 1Amorțeală mana stg
- 2Degetul mare amortit
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: