Amorteala mina si picior
Buna, am 17 ani si am asa o problema: In urma unei traume, eu am facut 2 protuzii lombare de 0.3 cm.
Au inceput amorteli in picior, apoi in mini. Chestia este ca eu in acest timp, am fost foarte stresat, si ba chiar m-am pierdut cu firea, ca cind am fost la neurochirurg, acesta mi-a spus ca sunt foarte incordat (mie imi tremurau picioarele si minele si vocea chiar).
Mi-a recomandat un tratament, eu dupa aceea nu l-am luat intru-cit m-am linistit.
2. Am fost la neurolog cu coloana, acesta mi-a prescris tratament, am luat tratamentul, dar durerile de asemenea se mentin, si amortetilele in mini si picioare, partea stinga.
Imi fac griji, a trecut deacum vreo 3 saptamini si nimic.
Tratramentul prescris:
Mydocalm
Airtal
Protecta
Magneziu B6.
Ce imi propuneti sa fac? Sa fie oare aceasta o dereglare nervoasa? Se va trata ?(((
Mersi mult!
Au inceput amorteli in picior, apoi in mini. Chestia este ca eu in acest timp, am fost foarte stresat, si ba chiar m-am pierdut cu firea, ca cind am fost la neurochirurg, acesta mi-a spus ca sunt foarte incordat (mie imi tremurau picioarele si minele si vocea chiar).
Mi-a recomandat un tratament, eu dupa aceea nu l-am luat intru-cit m-am linistit.
2. Am fost la neurolog cu coloana, acesta mi-a prescris tratament, am luat tratamentul, dar durerile de asemenea se mentin, si amortetilele in mini si picioare, partea stinga.
Imi fac griji, a trecut deacum vreo 3 saptamini si nimic.
Tratramentul prescris:
Mydocalm
Airtal
Protecta
Magneziu B6.
Ce imi propuneti sa fac? Sa fie oare aceasta o dereglare nervoasa? Se va trata ?(((
Mersi mult!
2 comentarii
+ ca tratamentul pe care l-am luat pentru coloana.
Acum tot imi simt partea stinga amortita, mina picior, facial nu inteleg!
Adica senzatia de ace, cam asa ceva! Ca cind ating, parca ma irit!
Acum tot imi simt partea stinga amortita, mina picior, facial nu inteleg!
Adica senzatia de ace, cam asa ceva! Ca cind ating, parca ma irit!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11deget amortit de 2 sapt
- 3picior necontrolat
- 2Amorteala mainilor
- 2mana stanga amortita
- 14amortesc mainile si picioarele
- 0Imi amorteste piciorul
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 1durere de sold +picior amortit
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 0Picior amortit
- 1Amorteli ale bratelor
- 1Durere groaznică de picioare in timp ce merg, mîinile f amorțite si nu le pot folosi
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 2Mana amortita si vanata dupa operatie
- 0Paralizie temporară picior drept
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: