imi amorteste mina si piciorul sting
Buna seara, de o perioada buna imi amorteste mina si piciorul sting cu dureri in capul pieptului si parca o usturime in dreptul inimii, ma mai linisteste putin cind iau un egilok, ce ar putea fi, unde sa merg pentru investigatii
6 comentarii
Din cele descrise eu am mai intalnit persoane care au facut infarct, sau semipareza, cel mai indicat este sa mergi pana la camera de garda la un spital de specialitate daca esti din capitala poti merge la CC ILIESCU de la fundeni, sau sf. IOAN.
Daca te duci mai repede te vei reface mai bine dar daca astepti prea mult sar putea sa ramai si cu anumite probleme.
Daca te duci mai repede te vei reface mai bine dar daca astepti prea mult sar putea sa ramai si cu anumite probleme.
Buna seara, in seara aceasta am ajuns la urgenta avind dureri mari in dreptul inimii si piciotul cu mina stinga amortite, tensiune o aveam 11 cu7, bataile inimii 75 iar ekg a iesit normal din spusele medicului, acesta a spus ca toate acestea mi se intimpla din cauza unei lipse de calciu, se poate ? Miine am programat un consult cardiologic.multumesc
Eu nu sunt medic si nu iti pot raspunde la asta dar vorbim maine dupa acel consult, ekg poate iesi normal si la circa 10-15 minute dupa un infarct.Mama a facut infarct in spital si la ekg facut imediat dupa totul era ok si medicul de garda ne spunea ca nu este infarct chiar daca a avut toate simptomele de infarct, si deabia dupa 10 ore ni sa spus cand a fost transferata la terapie intensiva ca a fost infarct.
Buna seara, a fost facut si acel control cardiologic si nu a iesit nimik la inima, totul normal, ma gindeam ca sa fiu mai sigur la o coronografie, m-ar ajuta cu ceva?
NU stiu este la fel ca ecografia dopler care vede fluxul sangvin de la membre?
Buna seara, cu defect septral se poate practica changoo jamping?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2maini amortite in cursul noptii
- 3O amorteala.
- 11deget amortit de 2 sapt
- 4intepaturi in vena si amorteti de maini si picioare
- 3din cand in cand imi amorteste piciorul stang (24 ani)
- 3Amorteala temporara mana stanga si piciorul stang
- 5mana stanga amortita
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 3Amorteala gamba picior drept
- 2amorteli mini si picioare
- 12durere de sold si amorteala piciorului
- 2Ma dor picioarele de la genunchi in jos
- 0durere de picior din sold cu amortirea piciorului
- 2Durere zona sacrala + picior stang amortit
- 5Picior drept amortit de la genunchi in jos
- 1Amortire mâini și picioare
- 1Amorețesc foarte tare mainiile si picioarele.Din ce cauza ?
- 1Amorțeală mana stg
- 1Amorteala si racire a mainii stangi in timpul somnului
- 2Amorțeala la nivelul feței și a corpului
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: