mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare
dupa ce am dormit pe mana, mi-a amortit partea de sus a antebratului si degetul mare si nu-mi pot controla mana. problema este ca dureaza deja de 24 ore.
2 comentarii
Nu dispera, o sa mai dureze cateva zile. Ti-ai comprimat un nerv si va mai dura pana trece amorteala.
Somnului acestuia ii spune "somnul de sambata seara", e un somn greu, in care pacientul cade dupa o saptamana de lucru si un pahar, doua de relaxare si doarme nemiscat, intr-o pozitie incomoda.
Fiind vorba despre o vcompresie pe nerv de cateva ore, nervul isi revine, dar in cateva zile.
Somnului acestuia ii spune "somnul de sambata seara", e un somn greu, in care pacientul cade dupa o saptamana de lucru si un pahar, doua de relaxare si doarme nemiscat, intr-o pozitie incomoda.
Fiind vorba despre o vcompresie pe nerv de cateva ore, nervul isi revine, dar in cateva zile.
da se poate mai veniti si la mn cu un comentari va rog din suflet
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere de cap, mana amortita
- 2Amorteala mainilor
- 4capsula de slabit - amorteala in mana si piciorul stang
- 2degete mana dreapta amortite
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 4Amorteala mana stanga persistenta 40 zile
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 2Amorțeala mâinilor frecventă !!!
- 1Senzatie de arsura - toata mana stanga.
- 1Tunelul carpian
- 0Amorțeala și caldura in maini + durere in palme degete..
- 1Amortire mâini și picioare
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: