Amorteala muschi picior drept in zona femurala
Buna ziua,
De o perioada de timp am ceva amorteli la muschiul piciorului drept, de la genunchi in sus, in zona femurala, in special in momentele in care stau prea mult in picioare, intr-un singur loc, fara sa ma misc, dar si daca merg foarte mult pe jos. Am 49 ani, sex masculin, 1, 72 inaltime si cca 74 kg. Am facut 2 operatii de hernie inghinala, mai intai pe dreapta, acum un an, iar acum 3 luni si pe partea stanga. Am munca de birou, stau foarte mult pe scaun, la calculator. Daca se poate sa imi transmiteti un punct de vedere ar fi OK. Am discutat cu medicul chirurg, care m-a operat de hernie inghinala si mi-a spus ca aceasta amorteala se datoreaza lipsei de miscare, se transmite prin nerv de la coloana, recomandandu-mi sa fac miscare de intretinere pentru coloana.
De o perioada de timp am ceva amorteli la muschiul piciorului drept, de la genunchi in sus, in zona femurala, in special in momentele in care stau prea mult in picioare, intr-un singur loc, fara sa ma misc, dar si daca merg foarte mult pe jos. Am 49 ani, sex masculin, 1, 72 inaltime si cca 74 kg. Am facut 2 operatii de hernie inghinala, mai intai pe dreapta, acum un an, iar acum 3 luni si pe partea stanga. Am munca de birou, stau foarte mult pe scaun, la calculator. Daca se poate sa imi transmiteti un punct de vedere ar fi OK. Am discutat cu medicul chirurg, care m-a operat de hernie inghinala si mi-a spus ca aceasta amorteala se datoreaza lipsei de miscare, se transmite prin nerv de la coloana, recomandandu-mi sa fac miscare de intretinere pentru coloana.
2 comentarii
Buna ziua,
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv vertebral lombar (hernie de disc).
Trebue sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv vertebral lombar (hernie de disc).
Trebue sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5picioare amortite de la genunchi in jos
- 4intepaturi in vena si amorteti de maini si picioare
- 10picioare reci si amortite, usturimi, furnicaturi
- 9amorteli si furnicaturi
- 20amorteala si durere in piciorul drept
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 5Piciorul drept amorteala + talpa piciorului rece
- 0degete amotite picior
- 0Imi amorteste piciorul
- 12durere de sold si amorteala piciorului
- 2picioare amortite
- 2Durere zona sacrala + picior stang amortit
- 4Amorteala piciorului stang
- 2Amorteala mina si picior
- 0Mi-au amortit picioarele de la genunchi in jos
- 18amorteli picioare si maini
- 1Picior amortit
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.